פרט הסבר ונמקברכבת לחיפה...
שחקן אחד שהיה גם בדרך להצגה בצפון ו...
טוב... זיהה ו...
לא. לא. זה אני דמיינתי בטוח!
פרט הסבר ונמק
את שוב מנסה לרמוז שהייתי צריך ללכת היום במקרה לאחד מאולמות ההקרנה בחיפה, לדבר עם ירון (שמסתבר שהיה בחיפה היום), ולרמוז לו שיש לי סדרה.זה מגניב ממש
חח יאללה תתחיל לחשוב איך אתה מתעל את היכולות הקוסמיות האלה לטובתך...
לא לרמוז, לבקש את המייל שלו ולשלוח לו. ולבקש חוות דעת.לרמוז לו שיש לי סדרה.
אוי שיר, אני אדם ביישן מאוד, אני לא מנצל אפילו את מספר הטלפון של מיכל שעוד אצלי בטלפון.לא לרמוז, לבקש את המייל שלו ולשלוח לו. ולבקש חוות דעת.
מה את אומרת! לא הייתי יכול לנחש. בשביל מי אני כותב תגידי לי?(וכן אני יודעת שהבטחתי לקרוא אבל נעצרתי איפשהו אוףףף)
אתה לא ביישן, אתה חששן.אוי שיר, אני אדם ביישן מאוד, אני לא מנצל אפילו את מספר הטלפון של מיכל שעוד אצלי בטלפון.
מה את אומרת! לא הייתי יכול לנחש. בשביל מי אני כותב תגידי לי?
ביישן, ביישן. עד היום אני מופתע מכל האהבה הזאת.אתה לא ביישן, אתה חששן.
כן? ומי מגיב לי, שיר?בשביל העולם הגדול!
תשמע, הפורום הזה כבודו במקומו מונח, אבל הוא לא "העולם הגדול"...כן? ומי מגיב לי, שיר?
מי החברים שלי?תשמע, הפורום הזה כבודו במקומו מונח, אבל הוא לא "העולם הגדול"...
דווקא הפוך! לא לחברים!אתה יודע שאני מעריצה אותך גם אם לא קראתי הכל... ועדיין חושבת שזה צריך לצאת לאנשים שמבינים.
אני לא חושבת, אם זה היה כזה יום, שבוע אחרי שמכירים, זה לנצל. אבל בגלל שזאת חברות ארוכה וכבר מכירים קצת, זה לא לנצל, זה לבקש עזרה מחבר. ככה נראה לי.אבל לנצל חברות זה מביך
חבר. בואי תגזימי.אני לא חושבת, אם זה היה כזה יום, שבוע אחרי שמכירים, זה לנצל. אבל בגלל שזאת חברות ארוכה וכבר מכירים קצת, זה לא לנצל, זה לבקש עזרה מחבר. ככה נראה לי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.