עלילות המיועד

AviShai98

New member
עלילות המיועד

אוקיי... אז אנחנו ממש לקראת סוף עלילות יונתן המיועד ואשמח ממש אם לקראת הסוף הזה מישהו יעשה לי סדר בעלילות הסבוכות האלו שמתחילות עוד מ"החולמים", שממש הכל יסודר מבחינה כרונולוגית. זה יעזור לי ממש לקראת הפרקים האחרונים כי באמת עד עכשיו לא הצלחתי להבין את הסיפור של יונתן מההתחלה ועד הסוף כמו שצריך. תודה לעוזרים!

שיר m

Well-known member
שאלה טובה, בטח מישהו יודע

(הדבר הכי פחות מעניין בסדרה זה הסיפור של יונתן
)

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה הסברת לי בסוף המחצית הקודמת את הקטע הזה..
אני בדיוק כותב את זה חכה חכה...

אני חושב שככה

אז ככה, רות וארי גילו שהוא המיועד לשחרר את גאליסיה וחששו שהוא יקפא. כדי להבין את זה שלחו את ארי לחפש את לוחות הגורל והוא איבד את זכרונו.
&nbsp
רות חיפשה את אבן המשאלות כדי למנוע את ההקפאה, אבל כשזה לא הצליח היא הלכה לשחרר בעצמה את העיר והשאירה את יונתן בבית אומנה.
&nbsp
יונתן גדל בבית אומנה עד שפתח את אבן המשאלות.
&nbsp
לאחר מכן הגיע לגאליס ומצא את לוחות הגורל, שחרר את גאליסיה וקפא, חזר, השמיד את מעיין הנשמות ועכשיו הוא מנסה למצוא את ספר הבריאה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אווף הכל נמחק לי...
סורי אבל ללא אכתוב ששוב...

הפרק האחרון היה שיא השיאים...

בהנחה שצפית כבר.
עם איך שאנחנו מכירים את שני הכותבים החביבים, מכאן יש רק לאן לעלות...
אבל באמת, כשקיוויתי שיונתן יזכה להתאחד בסוף הסדרה עם אמא שלו, לא ממש התכוונתי לכל מה שקורה עכשיו.
אני עדיין מקווה מאוד שרות "העכשווית" (איזה מוזר לכתוב את זה, אבל זה המצב שהתפתח) תחזור בסופו של דבר לכבוד הפינאלה.

AviShai98

New member
זה ממש מוזר

ממש מוזר איך כל כך הרבה שנים יונתן מחפש את אמא שלו ועד שהוא מוצא אותה הוא בכלל לא מבלה איתה... מבין את הנסיבות, שנה אצל רפאל, שנה במקסיקו, אבל בכל זאת. נינה כבר יותר מכירה את רות מאשר יונתן. כנ"ל לגבי ארי.. הקשר שלהם ממש מוזר, ממש לא קשר אב ובנו נורמטיבי.
תמר קינן בתפקיד חייה עוד תחזור

Roei152

Well-known member
מנהל
קודם כל נאמר שיונתן הגיע למקסיקו רק חצי שנה לאחר עלילות המעי
המעיין...
וכן אני מסכים איתך שזה מוזר ...
הוא וארי נראים כאילו הם מתאמצים לנהל קשר נורמטיבי...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
הקשר בין ארי ויונתן הוא כן קשר אב ובנו "רגיל"
אבל אנחנו מכניסים לתמונה את כל ההיסטוריה המשותפת , אז בגלל זה , זה שונה..
יש כמה וכמה סצינות שבהם ארי ויונתן מתנהגים כאב ובן נורמטיבים (ארי לא רוצה שיונתן יחפש את גאליסיה , יונתן מנחם את אביו בקשר לסגירת גאליס ...)
דני יותר נשברה מרות בסצינת הקפיאה , זה כן....ארי היה צריך לשחק את הגבר...
&nbsp

למעלה