"עלילות הזמן"
כמה פעמים שמעתם את המשפט "הזמן עושה את שלו"
וכמה פעמים התנגדתם נמרצות למשפט הזה
אבל... עובדה... המשפט הזה עובד.... יותר נכון... זה לא המשפט... אלא הזמן... הוא עושה את שלו... לאט ובבטחה. היום יום אזכרה של סבתי הקסומה. אשה אמיתית... אמא אוהבת... סבתא... שתמיד זכרה להזכיר לנו... שהנכדים... הם הריבית של הריבית... לי אין מושג בריביות, גרועה בכל מה שקשור לכספים... ואם ריביות... אז אצלי הם תמיד בגירעון... כך שאין לי מושג... אבל כשהיא אמרה את זה... זה תמיד נשמע כל כך עשיר... אז היום... היום יום האזכרה שלה... היא כבר 12 שנים לא איתי.... כשאני חושבת על זה... אז היא בעצם לא הספיקה להכיר את ג"ל שלי... התחלתי לצאת איתו כחודש לפני שהיא נפטרה... ואת כל חיי הזוגיים היא לא זכתה להכיר.... זוכרת את הפעמים שהיינו אמי ואני עולות להר המנוחות לבקר את קברה... ושם אמא שלי תמיד הייתה מבקשת בשבילי... בשבילו... בשביל הנסיך הקטן.. ואח"כ בשביל הפשושון... שהדברים יהיו אחרת. ואח"כ כשהדברים הלכו בכיוון של סוף לחיי נישואין... ביקשה בשבילי.... בשביל הנסיכים... שיהיה לנו טוב... אושר... ואושר... התפילה הזו... הבקשה הזו... במקום הזה... תמיד גרם לי לאיזה חיוך... יש לי אמונה מסויימת לגבי ההולכים מאיתנו... לא אכנס אליה... כי יש אנשים שיפגעו ממנה... שלא יסכימו איתה... אבל בגדול... אני מאמינה... שסבתא שלי... כאן... שסבתא שלי... היא המלאך השומר שלי... שסבתא שלי... היא המדריכה שלי... סבתא... אוהבת אותך מאד... תמיד... לעולמי עולמים... ת.נ.צ.ב.ה.
כמה פעמים שמעתם את המשפט "הזמן עושה את שלו"