עליית מחירים בתאילנד

fluppster

New member
עליית מחירים בתאילנד

שלום,
אני שומעת הרבה על כך שתאילנד מאוד התייקרה בשנים האחרונות, אבל חשוב לי להבין עד כמה בדיוק. האם עדיין בהשוואה למדינות אקזוטיות אחרות בעלות חופים יפים היא נחשבת למאוד זולה?
אני אחדד את השאלה שלי - בעלי ואני רוצים לטוס לירח דבש מאוחר, וכרגע הדבר היחיד שאנחנו רוצים זה מקום עם חופים יפים, מחיה זולה, שאפשר להתפנק בלי לשבור תכנית חסכון (לא ברמה של בתי מלון 5 כוכבים, אבל בהחלט בתנאים טובים, ובלי לחסוך על אוכל, קצת אלכוהול ומסאז'ים). לא טיולים, לא ממש sites seeing, פשוט סתלבט של שבועיים-שלושה, פשוט להתנתק מהיומיום ומהשגרה. כיף אחרון לפני שיגיעו הילדים

אני הייתי עם חברה בתאילנד לפני 5 שנים, והוא היה שם עם חברים לפני 4 שנים. שנינו כמובן התאהבנו במדינה הזו, ולמרות שהיינו מעדיפים אולי לבקר במקום בו שנינו לא היינו, עדיין המחירים הזולים וקלות הטיול וההתמצאות בתאילנד מאוד מושכים אותנו (לא רוצה לערוך מחקר מקיף מדי לפני הטיסה).
אתם יכולים לתת לי דוגמאות למחירים כיום באיי תאילנד, כדי שאוכל להשוות למה שהיה בזמנו כשאני טיילתי שם? למשל, מסאז' עלה אז בממוצע 250 באט, כמה היום? ארוחה טובה (לא במסעדת יוקרה, אנחנו דוגלים באוכל פשוט אך טעים ומשביע), אם זכרוני אינו מטעה אותי, הייתה עולה באזור ה-400 באט לאדם. כמה היום?
ואם אנחנו טסים בנובמבר, כמה לדעתכם יכול לעלות גסט האוס ברמה טובה בקופנגן או בקוסומוי? וכמה יעלה ריזורט הכי בסיסי באותם איים?
בהנחה שאנחנו באמת מתמקדים באיים, בלי שופינג, בלינה ברמה טובה אך לא מפוארת, ארוחות במסעדות פשוטות יחסית, עם מסאז' פעם ביומיים-שלושה (על זה אני לא מוותרת
), ומדי פעם מסיבות ואלכוהול (שנינו לא שתיינים כבדים), כמה להערכתכם יכולה לעלות לנו המחייה עבור שבועיים/3 שבועות? אני בכוונה לא שואלת על טיסות וטיסות פנימיות, את זה אני יכולה לבדוק בקלות...
ואם תאילנד באמת יקרה מדי, יש לכם המלצות אחרות בהתאם למה שאנחנו מחפשים? מה לגבי איי אנדמן (או שזה מתאים רק ליוצאי הודו)?
תודה מראש לעונים!

קרלטון

New member
יש עליות מחירים לאורך השנים

אבל לא הייתי אומר משהו דרמטי ובטח לא deal breaker למי שאוהב את תאילנד.

למעלה