עליית מדרגה

omrilu

New member
עליית מדרגה

שלום עברתי לדירה חדשה ויש לי בכניסה 2 מדרגות בגובה של 15 ס"מ בערך כל אחת. בינתיים שמתי אבני שפה לפני כל מדרגה כדי שאני אצליח לעלות אותן, אבל זה מסורבל ולא נוח. זו יחידת דיור בבית פרטי ואני חייב להכניס את האופנוע פנימה מפחד מגניבות. יש לכם שיטות יעילות יותר? האופנוע הוא ER5 תודה.

dblast

New member
תזהר על הסעפת

אבני שפה לא כלכך יעילים כי הם נוטים לזוז. גם קרש לא עובד.. הדרך הטובה ביותר זה לשים מדרון מבטון..

omrilu

New member
פלטת עץ זה לא יעיל כשמגיעים עם הקדמי לקצה

החלק התחתון עולה למעלה. לעשות עלייה מבטון גם לא אפשרי כי זה בית בשכירות. לאף אחד אין פתרון יצירתי יותר?

wolverine500

New member
אולי...משולשים?

רעיון נוסף: משולש ישר זוית שפשוט שמים על המדרגות (סטייל המעצורים מברזל לרכבים בצבא, שמניחים על הריצפה וצבועים באדום, זוכר?)

menyroth1

New member
אז מה אם זה בית בשכירות

תשים מתחת ליציקת הבטון פוליתילן . בטון בגובה 30 ס"מ (אמרת 2 מדרגות של 15 ס"מ ) לא שוקל כל כך הרבה . כאשר תעזוב פשוט תשבור אותו החוצה ותזרוק .

megahertz

New member
../images/Emo45.gifובכל מקרה דבר עם בעל הבית לוודא שלא

יעשה לך בעיות.

יש פיתרון

אני לא טוב בציור, אבל לך לנגר, עם מדידה מדויקת של המדרגות. אתה צריך שהוא יבנה לך שיפוע. הדפנות זה משהו כמו _ _ | _| | שתיים כאלו (או שלוש, אחת באמצע) ועוד קרש ישר עליהן לשיפוע. מקווה שהבנת למה אני מתכוון. ++++++++++++++++++ למכירה - CBR1000RR ++++++++++++++++++

201 האחת

New member
אני חושב שהציעו לך את כל הפתרונות הנוחים..

יש רק עוד דרך פשוטה אחת שתואמת את המצב שלך, לדעתי - לעצב בלטות אצל בעל מקצוע שישמשו כמדרון זמני מבטון כשתניח אותן מעל המדרגות. אם גם זה לא יתאים, הייתי מציע לך לבנות אגורן נוסח ימי הביניים עם חבלים וסנדות..

redrider

New member
נעשה לך חיים קלים

לא אבנים ולא משולשים (בלי להעליב את המייעצים כמובן). פשוט כשאתה עולה את המדרגות תדאג לעמוד עם הרגליים על הקרקע ככה שכל המשקל שלך לא יהיה על האופנוע. מכיוון שמדובר בכולה 2 מדרגות לא תהיה לך שום בעיה לעלות אותם. כמובן בלי מכות גז אלא בזהירות. אני עם הGS עשיתי את זה לא פעם אחת והER מעט גבוהה יותר אם אני לא טועה.

dblast

New member
מנסיון זה לא עובד

בדיוק כשאתה עולה בזהירות, ברגע שאתה בטוח שהנה אני אתן טיפה גז ואז אני אעלה.. אתה שומע "פחגחחחחח" ואז מתבעס ויורד בחזרה לבדוק אם לא נתלש לך משהו שם..
קיצר אי אפשר לעלות 2 מדרגות איתו..

lirongpz

New member
יעלה גם יעלה

תכין מסגרת ממתכת(לבד/מסגר), על המסגרת לרוחב תחבר לוחות עץ ויש לך אחלה רמפה. בעליה אין צורך לקבע את הרמפה,בירידה יתכן שתאלץ לקבע את הרמפה(תלוי בצורה ובחומר המדרגות). אני מעלה ומוריד את ה-ZX6 כל יום 5 מדרגות. תעזר בחבר בפעם הראשונה שאתה מעלה ותתרגל כמה פעמים.

omrilu

New member
הרעיון שלך בינתיים הכי קורץ לי

ואם אתה אומר שאתה מעלה שם ZX אז בכלל, אתה יכול להסביר בדיוק איך אתה מתכוון? אם אפשר אז תמונה תעזור מאוד. תודה.

lirongpz

New member
בבקשה.

כמו שאמרתי ההכנה פשוטה,עלויות נמוכות במיוחד אם זה רק 2 מדרגות. כפי שתראה בתמונות הרמפה צריכה להיות ארוכה יותר מהמדרגה האחרונה(אצלי זה קצת יותר ממה שצריך=יותר משקל=טעות). אבל זה טוב לכושר(פעמיים ביום לפחות). בעליה לא צריך קיבוע.

למעלה