עליית השמינייה - לא ב-1.9...

amirco2005

New member
עליית השמינייה - לא ב-1.9...

בתאריך 29.8 (יום שני) ישודר הפרק ה-30 של השמינייה. ב-30 באוגוסט תשודר התוכנית "שידור חופשי" שמחולקת ל-3 חלקים - כשהחלק השלישי והאחרון ישודר ביום חמישי, ה-1 בספטמבר. ביום ראשון, ה-4 בספטמבר, תתחיל העונה השנייה.

Super Chuly

New member
מהה??!?!?!?

מאיפה לך? טוב, אם זה נכון, אז לפחות יש את Radio Free Roscoe שתמלא את המשבצת... כמה שאני מתה על הסדרה הזאת... (לילי וטראביס לנצח, שתי נשיקות במצח
) ליהי :)

amirco2005

New member
אתה צודק,

אכן יהיה רצף, אבל הוא יתחיל ב-4 בספטמבר 2005. הצלחתי למצוא לוח שידורים לחודש הבא בערוץ הילדים,ואני מעדיף לא לפרט איך כרגע כי זה לא רלוונטי... אני חושב שעדיף כך- מה, יהיה פרק אחד ב-1 בספטמבר ורק אחר כך יתחילו העניינים?

ב29.8 ישודר הפרק האחרון של ../images/Emo185.gif

עונה ראשונה,ב30.8-2.9 תשודר "שיעור חופשי" (שלושה חלקים,מתחיל ב30.8 נמשיך ב1.9 ונגמר ב2.9) וב3.9 ישדור הפרק הראשון. גם טוב.

amirco2005

New member
וואי, סליחה, איזו פאדיחה!

מצטער על כך שהלחצתי את כולכם בגלל טעות כתיב פשוטה - "שיעור חופשי" - דרמה בעלת שלוש חלקים שתשודר למנויי HOT. קצת סדר למי שלא הבין: 29.8 - השמינייה, פרק 30 ואחרון. 30.8 - שיעור חופשי. חלק א'. 31.8 - שיעור חופשי - חלק ב'. 1.9 - השמינייה - חלק ג' ואחרון. יום ראשון, 4 בספטמבר - השמינייה - פרק 31!!!

amirco2005

New member
עוד טעות כתיב...

*31.8 - השמינייה - חלק ג' ואחרון = שיעור חופשי - חלק ג' ואחרון... מישהו צריך לישון בלילה.

Super Chuly

New member
אההה באסה

חשבתי שכבר מחזירים את "שידור חופשי" (Radio Free Roscoe), אפילו אם זה רק לשלושה פרקים... ליהי :)

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo51.gif רבה על העדכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני אדאג לתקן בהקדם

את השורה בראש הפורום
תודה רבה על התיקון

למעלה