עלייה במשקל

guy1000

New member
עלייה במשקל

שלום לכולם, אני בן 21 וחצי גובה 172 בערך, ושוקל 60. אני רוצה מאוד לעלות במשקל לפחות ל-65, כי למרות שכעיקרון אני במשקל התקין, אני עדיין רזה ורוצה לעלות במשקל. הבעיה שלי היא שאני לא אוכל פירות וירקות, מאז שאני קטן, ואני מקווה שזאת לא תיהיה בעיה בשבילי (אני לוקח תוסף מזון כל יום, למרות שאין כמו הדבר האמיתי כמובן...) אני גם מתאמן בחדר כושר כמעט כל יום, ועובד רק על כוח, כלומר, אנאירובי. האם מה שאני צריך לעשות זה פשוט לאכול יותר קלוריות ממה שאני צריך ביום ואני פשוט אעלה, או שדרושים עוד כל מיני דברים? תודה ויום טוב, גיא

אתה לא עושה את זה נכון

1. לא מתאמנים אנאירובי כל יום, זה לא יעיל ולא מקדם אותך לשום מקום. המערכות בגוף דורשות התאוששות, וללא התאוששות לא תהיה גדילה במסת השריר. 2. אתה צריך לאכול במאזן קלורי חיובי. למידע נוסף אתה יכול לקרוא כאן: http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/ בהצלחה.

guy1000

New member
דבר ראשון תודה על העזרה

דבר שני, לגבי האימונים, אני מתאמן כל יום על קבוצת שרירים אחרת, כך שיש התאוששות ארוכה...

זה לא קשור

אין התאוששות גם אם אתה חושב שאתה מתאמן על שרירים אחרים, ישנם סינרגיסטים שעוזרים לאותם השרירים שהתאמנת בהם יום קודם. אם תמשיך להתאמן כל יום אתה לא תגיע לשום מקום וחבל. אימון אידאלי למתאמן "טבעי" (זה שלא לוקח חומרים) יהיה 3-4 פעמים בשבוע לכל היותר (מדובר על אנאירובי).

guy1000

New member
אוקיי הפנמתי =) עוד שאלה קטנה

לגבי הפירות וירקות שאני לא אוכל, זה משהו שיכול להקשות עליי בתהליך?

כן

תצרוך מולטיויטמין ותעשה בדיקות דם, לפעמים תוסף תזונה זה לא מספיק.

למעלה