עליות

jarol

New member
עליות

שלום, רציתי לשאול, איך מסנטזים (או שאולי יש איזה פאץ') כדי ליצור עליות במוזיקת טראנס (קלאב טראנס) אני מתכוון לסינטים ולא לסנארים, רוורס קראש וכיוב. מה הרעיון בעליות? קאט אוף? פיץ'? תודה!

ass monkey

New member
גם וגם

אחי יש כל כך הרבה שיטות לעשות דברים שמה שאמרת קאט אוף, פיץ' זה אפשרות סבבה לגמרי..

alt loc

New member
אם תסביר את עצמך יותר טוב ותפרט

יותר לעומק אולי נצליח להבין לאן אתה חותר

jarol

New member
לדוגמה

סקאזי משתמש בזה המון, ובכלל בטראס פסיכודלי. לפני שנכנס הדראם לייו וכל השאר יש עלייה כזו. זו הכוונה.

alt loc

New member
אתה מתכוון לאפקט אחי?

כי אם כן אז יש באמת המון דברים אבל למשל אפקט דיי חרוש וטוב זה band pass filter פשוט לשחק איתו הוא פותח וסוגר הכל ויש לך אפקט מקווה שעזרתי לך

jarol

New member
אני לא יודע איזה מוזיקה אתה יוצר

אבל במקרה שמישהו יוצר טראנס, איך הוא יוצר את העליה שלו? (alt loc תודה אחי על התשובה)

alt loc

New member
אם אתה רוצה

שכל הקבצ יכנס בהדרגה אז אתה עושה fide in לכל מה שאתה רוצה אז הכל ממש עושה עלייה כזאת

ass monkey

New member
טוב אחי

נראה לי הבנתי תראש..קח פד(PAD) או אפילו צליל פשוט שמתמשך..ופשוט תן לו pitch shift! -אבל אחד עצבני של כמה אוקטבות תהיי לך אחלה עליית סקאזי חח

jarol

New member
פיץ שיפט?

חשבתי על זה... יש אפשרות לעשות אוטומצייה לפיץ' שיפט שיעל בהדרגה?

alt loc

New member
ברור

תסתכל בצד ימין יש לך 2 אופציות 1 מעטפת ו ה 2 לפי טון (אוקטבות) במעטפת אתה יכול לשחק רק חשוב מאוד יש מקום שנקרא טיים קורקשן או משהו כזה חשוב שיהיה מסומן ב וי

ass monkey

New member
תקשיב

עליות בסגנון שאתה מדבר הייתי עושה ככה-> 1.לוקח פד פשוט ולא מסובך ומנגן אותו לאורך התיבות שאני רוצה..כמובן שהוא מנוגן בסולם של השיר ומתחיל באוקטבות 2,3,4 בד"כ זה תלוי מאיזה טון אתה רוצה שתתחיל העלייה..סבבה 2.מייצא את הפד לWAV 3.מכניס את קובץ הWAV לפרוייקט 4.כפתור ימני על הWAV -->פרוסס-->פיץ שיפט 5.כאן אתה מצייר פשוט את הקו בצורה אלכסונית מ0 תדאג להעלות את מסי הטונים נראה לי יש עד 16 משהו כזה תשחק עם זה בהצלחה

למעלה