עליה לרגל לעיה"ק

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עליה לרגל לעיה"ק

ביום א´ הקרוב בשעות הבוקר אילוניק ואני מגיעים ל 4 ימי צלילה בעיה"ק אילת. מי מבאי הפורום שיזדמן לאילת בימים אלה מוזמן ליצור קשר ואף להצטרף לצלילות. יש להצטייד במסכה עם מקדם הגנה גבוה נגד גלי היופי של IHB ניתן להשיגנו דרך הדלפק של מעדון "מרינה דיוורס". ו ב ב ח י " נ

בובי

New member
אולי אני אצטרף...

כנחמה על הספארי לסיני שבוטל בדקה ה90 אני בעיקרון ביטלתי את החופשה אולי אני יתנחם באילת וזו פעם שניה שהספארי שלי מבוטל !!! רציתי לשאול היכן קניתה את הפוצי שלך ? היתי הערב באייס והקופסא הכי גדולה נראתה לי בגודל המאזן שלי ונראה לי שהסנפירים בקושי יכנסו לשם. האם זה הגודל המקסימלי או שיש קופסאות יותר גדולות . היכן אתם ישנים והאם יש מקום בחדר או יש חדרים פנוים ? אם אני יגיע זה כנראה יום שני בבוקר. יאלה ביי

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לגבי קניית פוצי

את פוצי קניתי בחנות קטנה בח"י, מזה כשנה שהם לא מביאים את הדגם ולא נתקלתי בו בשום מקום אחר. ארגזים מדגם מוצי (קצת יותר קטנים מפוצי אבל עדיין די גדולים) ראיתי לפני יומיים בהום סנטר. לגבי שאר השאלות צור קשר במשני. ו ב ב ח י " נ

בובי

New member
אני יגיע מחר לאילת

לצערי הסוויטה במלון הנסיכה היה תפוס כך שהתפשרתי על מקום קטן יותר

הקרפיון

New member
בוקסי

את הבוקסי שלי הסגתי בירושלים, בתלפיות. 48 שח. הגלגלים טובים, והוא רק מעט שביר. במהלך סוף השבוע האחרון הוספתי לא רצועה, והתענוג מדהים!! אתה מניח את הארגז הזה על הרצפה (למשל, האספלט ברכבת צפון), אוחז ברצועה, והולך רגיל. כל הציוד, הרטוב והכבד, פשוט הולך אחריך כמו כלבלב מאולף. הרצועה עצמה, דרך אגב, מקיפה את בוקסי לאורך המימד הארוך (מלמטה למעלה) וסגורה עם אבזם, כך שאפשר לתפוס גם בחלק שמתוח על המכסה ולהשתמש בו כידית להרים את בוקסי כשחייבים. פשוט גאוני. תודה לך, כבוד השייח היקר, על הרעיון.

למעלה