עליה גדולה במשקל

נעמה771

New member
תודה לעונות

אופיר יונק מצד אחד כל פעם, כי הוא נרדם אחרי הגרפס וחבל לי להעיר אותו. חוץ מזה נראה שהוא אוכל מספיק כי יש מספיק טיטולים עם צואה ושתן ביום, עם קקי צהוב.לאחרונה התחיל לסבול מגזים, אבל נתתי לו גרייפווטר וניכר שזה עוזר לו. נראה לכם שצריך לדאוג ?

נעמה771

New member
עליה גדולה במשקל

התינוק המתוק שלי בן 5 שבועות, נשקל בהיותו בן 4 שבועות בטיפת חלב וגילינו שהוא עלה בשבועיים וחצי 1300 גרם (בין ה 19.12 ל9.1). האחות טענה שזה מוגזם וביקשה להעלות את מרווחי האכילה ל3 שעות ולנתק אותו אחרי חצי שעה. זה נראה לי אכזרי ולא ישים, כי כשהוא בוכה מרעב, אין דרך להרגיע אותו (כרגע אוכל כל שעה וחצי שעתיים ולא רוצה מוצץ). האם אני צריכה לדאוג מעילה כל כך גדולה במשקל ?

Revili

New member
אין מוגזם...

אצל תינוק שיונק בלבד עפ"י דרישה, אין עליה מוגזמת במשקל. היניקה היא עבודה קשה מדי בשביל לטרוח אם אתה לא באמת רעב. בהנחה שהתינוק רגוע לאחר האוכל, אינו סובל במיוחד מכאבי בטן, מקיא או פולט הרבה...אז הוא כנראה אוכל כמה שהוא צריך. יש מקרים שתינוק לא מימש את פוטנציאל הגדילה שלו בחיים העובריים שלו, כלומר נולד קטן מכפי "שהיה צריך" והוא משלים את הפער. המשיכי להקשיב לתינוק ולאינסטינקטים שלך, לא כל אחיות טיפת חלב מתמצאות היטב בכל הקשור להנקה.

Your baby is fine, the nurse is not

Breastfed babies grow like puppies in the first few weeks, and you don't have to change anything. what will probably happen is that at about 3 months, he will slow down, and then I want to see what that nurse will say!! the only thing you have to change is the nurse. which tipat halav do you go to? which nurse?​

נעמה771

New member
thanks for the reassurance

i was kinda hoping to get a response from you and now im relaxed and releived. my tipat halav is in herzelia.

למעלה