עליה במשקל

עליה במשקל

הילה בת 5.5 חודשים שוקלת היום 8,300 קילו: נולדה 3,650 יצאה מבי"ח 3,410 האם המשקל שלה בסדר לגיל שלה.

1טלטלים

New member
../images/Emo57.gifעליה במשקל...

יפה לה !חמסה,חמסה נראה לי שהכל תקין. הסתכלת בעקומות,מה רופא/אחות אומרים.לפי מה שאני זוכרת היא צריכה (מילה קשה ,היא לא צריכה ולא חייבת ...)להכפיל את משקל לידתה,אני תמיד אמרתי את משקל שיצאנו מביה"ח .תעשי חשבון פשוט : לפי משקל לידה היא אמורה לשקול -7.200 ולפי משקל יציאה מביה"ח -6.820 והיא 8.300 ....יפה לה וגם לך !לפי דעתי בסדר גמור ....היא בריאה,יונקת יפה,משחקת,ערנית,מריטבה מספיק טיטולים....תפסיקי לדאוג.תהני ממנה. אמא של טל גילי51

smintzer

New member
העליה שלה במשקל נשמעת תקינה ביותר.

ככל שהילד גדל הוא נעשה פעיל יותר ובעקבות זה העליה במשקל איטית יותר. כעיקרון לתינוק יונק, עד גיל חצי שנה תינוק צריך להכפיל את משקל הלידה שלו, ועד גיל שנה לשלש אותו. עם כך, משקלה של בתך בסדר גמור. בהצלחה בהמשך הדרך...

sagitlaleche

New member
עליה במשקל ../images/Emo20.gif

אמא להילה, אני שמחה לשמוע ש5.5 חודשים לאחר היוולדה, והילה עדיין יונקת. איזה יופי וכל הכבוד. חישוב העליה במשקל צריכה להיעשות ממשקל השחרור ולא ממשקל הלידה. הילה כבר הכפילה מזמן את משקל השחרור וזה מצויין. התינוקות עולים הרבה ב3-4 החודשים הראשונים והעליה מתמתנת לאחר חודשים אלו, לכן אם היא לא עולה עכשיו 150 גר' בשבוע, זה בסדר גמור ונורמאלי.

נ ע ה1

New member
גם לי שאלה בנושא

שלום שגית, בתי בת 7.5 חודשים ושוקלת 7.640 ק"ג. לפי הטבלאות בטיפת חלב זה בסדר (היא נולדה 2.960 ק"ג) אבל בחודש האחרון היא עלתה רק 370 גרם, בעוד שבחודשים הקודמים היא עלתה הרבה יותר. זה בסדר? היא התחילה מוצקים בחודש האחרון, וכן היא מוציאה המון אנרגיה (לדעתי) במשך היום - מתהפכת, זוחלת, בועטת וכו'. שאלתי גם בנפרד על זה שהיא מתעוררת פעמיים בלילה ואני מניקה אותה, אם זה בסדר שאני מרגילה אותה לאכול בלילה, אבל מצד שני אני חוששת להוריד לה את הארוחות האלו... תודה מראש! נעה.

למעלה