עליה אני פשוט מ ת ה !!!!

עליה אני פשוט מ ת ה !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=qv8s1cHFYt8 (לא נותן לי המחשב להדביק קישורית סוריי)

תודה מותק!!

אני לא מבינה למה זה לא מציג את הקישורים שלי למרות שאני שמה אותם במקום הנכון וזה מראה כאילו הכל בסדר. תודה לך

עדי - לא את כתבת על

נגואה פואד לפני שבוע בערך שרקדנית אמורה להשתפר עם הגיל וכו'? כי למיטב זכרוני גם בקטע הבאמת לא מחמיא ההוא, זו היתה נגואה פואד.

הי מירב. בוקר טוב

יש טעות בקישור הקישור היה אמור ליהיות של תחיה קריוקה. האמת שבקישור הזה דווקא הריקוד של נאגווה יפה. לכן רשמתי בהודעה הקודמת "שרקדנית אמורה להישתפר עם השנים" אצלה התוצאה היא במאת הפוכה.

נאגווה פואד היא באמת מלכה בעיניי!!!

מרשימה ובעלת נוכחות חזקה מאוד, מבצעת תנועות ידיים מדהימות. ראיתי קלטת וידאו בה היא מופיעה, בכוריאוגרפיות ובתלבושות מרשימות בכל ריקוד, מהפנטת ממש ומאז התאהבתי בה. תודה לך הצועני על הקישור. סיגלית

אח, אח, נגאוול'ה

נגאווה פואד היא אייקון, מובילת דרך, על שמה נכתבו יצירות, והיא אחת הגדולות! כאן היא מציגה ריקוד (בקטע הוידאו הזה) ריקוד שאני מגדירה אותו כריקוד מתגרה מפתה, מזכיר לי קצת את "ריקוד השפנפנות". לאורך השנים נגוואה הפגינה יכולות שונות שבאו לידי ביטוי במגוון שלם של סגנונות ריקוד - מהריקוד הבלאדי, הקברטי והקלאסי. בקטע הוידאו (שכבר ירד למטה בשירשור הקודם) שבו היא רוקדת עם חליפה ירוקה היא רוקדת ריקוד שאפשר להגדיר אותו כריקוד בלאדי-קברטי. מה שיפה בנגוואה שהיא בכל פעם מציגה את עצמה בצורה שונה ולכן כל אחד יכול להתלהב מקטע אחר. דווקא הפעם פחות אהבתי בגלל התלבושת שהיא לבשה. מעין תחתון שחור ומעליו חגורת חוטים נוצצת וישבנה מבצבץ בצורה שאני מאוד לא אוהבת. דרך אגב יש הבדל עצום בין קטעים של ריקודים שהוצגו בסרטים המצריים ולבין הריקוד במועדוני לילה במצרים. בסרטים הן יותר מאופקות בגלל הצנזורה ובמציאות הן כל כך שונות, לפחות את מה שאני ראיתי במו עיני. הקיצר... כייף לי שאפשר לדון כאן על ריקודי הבטן ועל סגנונותיו השונים, תענוג גדול! המשך חג שמח תמרה

n o a b i

New member
אני פשוט לא מסכימה ../images/Emo22.gif

וממש בא לי לצעוק פה "המלך הוא עירום !". הריקוד שלה נורא מינורי וילדותי - גם מבחינת התנועות שאותן היא בחרה לבצע, גם מבחינת הביצוע שלהן וגם מבחינת הכוריאוגרפיה. אם ההיכרות שלי עם ריקודי בטן היתה מתחילה בנגווה, בחיים, אבל בחיים, לא הייתי מתחילה לרקוד.

slov

New member
אני כל כך מבינה אותך

כי גם אני כשראיתי כל מיני ריקודים של נגוואה פואד לא הבנתי על מה ולמה ההילה שנוצרה סביבה. עד שראיתי קלטת ושם היה ריקוד ממש מדהים שלה, כשהיא בשמלה צהובה, בטפשותי זרקתי את הקלטת הזאת, שם היא רקדה באופן מדהים וזה היה אחד הריקודים הכי יפים שראיתי בתחום ריקודי הבטן ,אם לא היפה שבהם. לי נדמה שהבעיה עם נגאוה פואד היא שיש לה גם נוכחות בימתית חזקה וגם תנועות מאוד יפות, אבל היא לא ממש ידעה ליצור כוריאוגפיות, ולפי מה שהבנתי ואולי הידע שלי שגוי, הוא שרק לאחר שהיא יצרה כוראגרפיות בסיוע של אדם המומחה בכך היא התחילה באמת לרקוד יפה.או להתפרסם.

הבעיה של נגווא היא

גסות התנועה, אגרסיביות, בקטע הוידאו הקודם שהוצג עם השמלה הירוקה, ש"במקרה" יש לי את כל הקלטת בבית והיא מחליפה שם כמה פעמים בגדים, ורוקדת 700 שעות, היא פשוט גסה. שימו לב לרגליים שלה. כאשר קצב המוזיקה עולה היא מתעקשת לצעוד בצעדים גדולים והיא פשוט מתפרעת וכמעט קורעת את השמלה. היא מגיעה עד כדי רגליים ב"סיקל" כלומר רגליים המביטות זו על זו (כמו צ'רלי צ'פלין אבל הפוך...) אגב גם לרקדנית נילי יש את אותה בעיה ברגליים. מכאן ששום טכניקה לא ממש תועיל. אבל במקרה של נגווא, היא גם הייתה אחרונת הרקדניות שאי פעם הופיעו בסרטים. נתנו לה קטעי ריקוד די קצרים לעומת מה שניתן בזמנו לסמייה גמאל או לתחייה קריוקה. לקח לה המון המון זמן לבנות כוראוגרפיה פשוטה לכמה דקות של מוזיקה. זוהי נגווא שלכם. עבורי- פעמיים מונה אל סעיד, נקי, און דה רוקס, בלי לערבב... תודה.

למעלה