"עליהום הנקה"
שלום לכולן,
אני אמא לילדה בת חודש ומניקה הנקה מלאה.
כבר מההריון ידעתי שאני מאוד רוצה להניק ולא אוותר על זה.
זה לא היה פשוט ולקח זמן.
יועצת הנקה הגיע לביתי פעמיים.
שבועיים שאבתי.
והיום מניקה הנקה מלאה. הילדה לא מוכנה להכניס לפיה מוצץ או בקבוק (גם לא שאוב).
אני מרגישה שאם היינו לבד בעולם אני הילדה והמטרנה (או כל תמ"ל אחר) הייתי לוקחת את זה בשתי ידיים ונותנת בקבוקים.
מרגיש לי אבל אני לא הכי בטוחה בזה שהעליהום הזה השפיע עלי. (את מניקה??/ אל תגידי לי שאת לא מניקה וכו).
אומנם לא נראה לי שאני מניקה רק בשביל זה. אם כי זה קצת עושה לי את זה שכששואלים אותי אני אומרת שכן וכשאני אצל חמותי יש סיבה מצויינת לברוח לחדר כל פעם לאיזה חצי שעה.
חברות שלי שמניקות אומרות לי שזה ממש כיף להניק.
את האמת יש את הפעמים שמוצאת שזה כיף ויש את אלה שלא. מחכה לרגע שזה יהיה רק כיף... אם יש כזה.
כיוונתי הודעה למשהו אחר ויצאה לי הודעה אחרת. אבל לא משנה. העלתי את הנושא.
בטוחה שיהיו תגובות שיגידו לי לא להניק או לעשות מה שאני רוצה. זה לא כזה יעזור... היו לי רגע שבירה ובכל זאת בחרתי לא לוותר. והמשכתי להניק. וגם הילדה בחרה בשבילי.. לא משנה מה אני עושה היא לא מוכנה לקחת מוצץ או בקבוק (שאוב).
הדבר הכי מתסכל שזה מגביל ביציאה.. וקשה להניק בחוץ.
יש לי סינר הנקה אבל זה קצת מסורבל להניק איתו ותמיד יש את הפחד שציץ יציץ.
זהו,
פרקתי..
ממשיכה להניק כי החיים מובילים אותי לזה ולא יכולה לוותר על זה. יהיה לי ריגשות אשם שאני איתה בבית ומכריחה אותה לקחת בקבוק.
אשמח לשמוע מכן מי מניקה, מי הניקה, (ולמה הפסיקה) ומי לא. ונימוקים התקבלו בברכה.
שלום לכולן,
אני אמא לילדה בת חודש ומניקה הנקה מלאה.
כבר מההריון ידעתי שאני מאוד רוצה להניק ולא אוותר על זה.
זה לא היה פשוט ולקח זמן.
יועצת הנקה הגיע לביתי פעמיים.
שבועיים שאבתי.
והיום מניקה הנקה מלאה. הילדה לא מוכנה להכניס לפיה מוצץ או בקבוק (גם לא שאוב).
אני מרגישה שאם היינו לבד בעולם אני הילדה והמטרנה (או כל תמ"ל אחר) הייתי לוקחת את זה בשתי ידיים ונותנת בקבוקים.
מרגיש לי אבל אני לא הכי בטוחה בזה שהעליהום הזה השפיע עלי. (את מניקה??/ אל תגידי לי שאת לא מניקה וכו).
אומנם לא נראה לי שאני מניקה רק בשביל זה. אם כי זה קצת עושה לי את זה שכששואלים אותי אני אומרת שכן וכשאני אצל חמותי יש סיבה מצויינת לברוח לחדר כל פעם לאיזה חצי שעה.
חברות שלי שמניקות אומרות לי שזה ממש כיף להניק.
את האמת יש את הפעמים שמוצאת שזה כיף ויש את אלה שלא. מחכה לרגע שזה יהיה רק כיף... אם יש כזה.
כיוונתי הודעה למשהו אחר ויצאה לי הודעה אחרת. אבל לא משנה. העלתי את הנושא.
בטוחה שיהיו תגובות שיגידו לי לא להניק או לעשות מה שאני רוצה. זה לא כזה יעזור... היו לי רגע שבירה ובכל זאת בחרתי לא לוותר. והמשכתי להניק. וגם הילדה בחרה בשבילי.. לא משנה מה אני עושה היא לא מוכנה לקחת מוצץ או בקבוק (שאוב).
הדבר הכי מתסכל שזה מגביל ביציאה.. וקשה להניק בחוץ.
יש לי סינר הנקה אבל זה קצת מסורבל להניק איתו ותמיד יש את הפחד שציץ יציץ.
זהו,
פרקתי..
ממשיכה להניק כי החיים מובילים אותי לזה ולא יכולה לוותר על זה. יהיה לי ריגשות אשם שאני איתה בבית ומכריחה אותה לקחת בקבוק.
אשמח לשמוע מכן מי מניקה, מי הניקה, (ולמה הפסיקה) ומי לא. ונימוקים התקבלו בברכה.