עליבות ישראל ב 8ball

9ball master

New member
עליבות ישראל ב 8ball

להלן עוד מספר "אמירות שקריות" מתוך התחרות המגוכחת שהתקיימה השבוע. מובא לכם בחסות "האנרכיה לספורט הביליארד בישראל" 1. האירוע לא התחיל בזמן 2. שחקנים שאיחרו ולמעשה הפסידו את התדריך הורשו להשתתף בתחרות (בכל מקום אחר בעולם זהו הפסד טכני והדחה מהתחרות) 3. לא היה ציוד אחיד!!! בוצע שימוש בסטים שונים של כדורים ואף מספר מתחרים הביא והשתמש בכדורים פרטיים, דבר זה הוא אסור ומגוכח, זה מפר את שיווין התנאים בין השחקנים. 4. השחקנים שיחקו כל פעם על שולחן אחר (כמו שצריך) למעט שחקן אחד (מועדף משום מה...) אשר שיחק רק על שולחן ספציפי, שוב מפר את שיוויון התנאים!! 5. השופטים ובראשם השופט הלאומי לא יודעים את החוקים ובוצעו טעויות שיפוט מטורפות. 6. ניהול מזויע: א. חלק מהשחקנים עישן תוך כדי משחק (לפעמים העירו על כך ולפעמים לא) ב. שחקנים דיברו עם הקהל בזמן משחק - דבר לא מקובל שבדרך כלל דורש עונש כלשהו ג. אנשים מהקהל ניגשו לשולחן באמצע משחק והראו איך עושים מכות מסויימות.... שוק כבר אמרנו.... ד. שחקנים "התלוצצו" עם השופטים תוך כדי משחק - דבר מאד לא מקובל אשר גם פוגע בשיפוט!!! ה. שחקנים שהתנהגו בצורה בלתי הולמת לא נענשו!!! אפילו לא הוזהרו... ו. מנהל האירוע דיבר עם שחקנים באמצע משחק, דבר הפוגע בריכוז השחקן!!! בכלל הייתה הרגשה של כאוס במקום ולא של תחרות. 7. אטיקה: לא מקובל בשום ענף ספורט ששחקן אשר לוקח חלק בתחרות ישמש גם שופט!!! ניתן לכופף את האימרה הנ"ל ולהגיד שברגע ששחקן יצא מהתחרות אז הוא יכול לשמש כשופט. 8. הדחת שחקן ללא שום סיבה הגיונית: כבר נכתב הרבה על כך ואני לא אכנס לכל הפרטים אבל, א. בתקנון התחרות לא רשום בשום מקום כי חלה חובה על השחקנים לשפוט. ב. השחקן הנ"ל לא עבר שום קורס שיפוט ואין לו שום הסמכה כשופט מאף גוף מסמיך בעולם, אי לכך הוא לא יכול לשפוט בתחרות שהיא "אליפות ישראל" ג. מכיוון שהענף בחיתוליו אז אנשים באים לקראת האיגוד ועוזרים שזה יפה מאד, א ב ל אם שחקן החליט שהוא איננו מעוניין לשפוט או לעזור בשום אספקט של התחרות, זוהי זכותו ללא שום קשר מהי הסיבה שבגללה הוא איננו מעוניין ולהעניש את השחקן הנ"ל בגלל גורם צד שלישי זו התנהגות שפלה מגוכחת וביריונית!!! ישנו חוק בביליארד אשר אומר שאם התבצעה עבירה כתוצאה מהתערבות צד שלישי, כמו מישהו שעובר מאחור השחקן ומוזיז אותו במכה או למשל אם נופל לכלוך מהתקרה ומוזיז כדור, אז זה לא תחשב עבירה, אם הוזזו כדורים על שולחן, הם יוחזרו למצבם הקודם והשחקן ימשיך לשחק, לדעתי גם פה המקרה הוא מאד דומה.

אתה יודע מה ......

אתה כותב הרבה מאוד ובאמת אתה צודק בהרבה דברים...... רוב מה שכתבת כאן אני אהבתי....... אני מחכה בקוצר רוח לתחרות שתקיימו אתה או עופר ובאמת אני ארצה לראות אם תעמדו בכללים שאתם רוצים שהאיגוד יעמוד בהם........ בקשר למקרה של עופר אני לא מתערב ואני גם לא מעוניין פשוט היה קטע לא מקובל ולא יפה...... ובאמת (ועוד הפעם) יש הרבה במה שאתה אומר, אני מחכה לתחרות.......

שמעתי על תחרות שהייתה.....

עכשיו אני מחכה להבאה ובאמת לראות את רמת הארגון..... ושוב, הרבה ממה שהם אמרו האיגוד צריך לשפר, אם זה כדורים שווים לכל השחקנים ועוד כמה דברים שיהיה כיף להתחרות.... אני לוקח את הכל ברוח טובה ולא מתמרמר, פשוט אני מעדיף להנות יותר.....

corner2u

New member
זוהר

רציתי לשאול אותך אתה מכיר את עופר? ואם כן כמה שנים?

למעלה