אני סטודנטית
ההוצאות שלי נכון להיום: (אני גרה 3 ימים בשבוע אצל ההורים, בגלל השביתה...) שכר לימוד כ- 10,000 לשנה (תלוי בקורסי אנגלית/ רווחה/אגודת הסטודנטים וכו'..) שכר דירה- מאד תלוי איפה בארץ- אני בבאר שבע ואני משלמת 200$ לחודש ארנונה+חשמל+מים- בערך 150 לחודש (התשלומים הם אחת לחודשיים, וזה מתחלק בין השותפים) ועד בית- 10 ש"ח לחודש כבלים+טלפון+איטרנט- 125 לחודש (שוב- תלוי בכמות השימוש, ומתחלק בין השותפים) אוכל- בסביבות 800 ש"ח לחודש יציאות- בערך 200 בחודש נסיעות 250 ש"ח בחודש בגדים- 200 ש"ח (סטודנטים סטודנטים, אבל אתם עדין צריכים בגדים) דברים כללים: יש דירות שמגיעות מרוהטות ויש כאלו שלא. בדרך כלל- קניה גדולה של רהיטים (לכל שנות הלימודים) בסיס למיטה- 500 מזרון-2000-3000 סיפריה- 600-900 (תלוי במבצעים וכו'..) מחשב- 2500-5000 (נייח או נייד) ארון בגדים- 800 שטויות כגון- מראה/ קולבים/פח- 300 דברים כללים לכל שנה- ספרי לימוד- תמיד אפשר לקנות משומשים!!!! אני לא יודעת להגיד, אין לי את כל הקורסים... ציוד משרדי (דפים/ קלסרים/ עטים וכו'...)- בערך 500 ש"ח (לא, זה לא מוגזם, אני שובתת בחצי מהקורסים וכבר סיימתי 3 דפדפות ושני עטים...) תמיד יש הוצאות קטנות- עוד קפה, עוד משהו לנשנש... בגדול- חודש כולל הכול בממוצע יוצא בין 2500-3500 הכל תלוי בכמה אתה משקיע/ יוצא/ מפנק את עצמך אני אשמח לענות לכם על שאלות.