עלות מטפלת

mabb1

New member
עלות מטפלת

מנסיונכם: מהם התעריפים המקובלים בעיר למטפלת ל-8 עד9 שעות ביום לתינוק במשך 5 פעמים בשבוע? ומהן עלויות משפחתון?

ורדה 1

New member
תלוי אם זה אצלך בבית או אצלה נדמה לי שאצלך בבית זה בסביבות 3600-4000 ועל זה צריך להוסיף חופש, הבראה וביטוח לאומי. אצלה בבית זה בסביבות 2500-2800 והיא לא זכאית לשום תנאים סוציאליים. משפחתון עולה בסביבות 1800-2100 ולרוב כולל גם חוג או שניים. אני מקווה שאני לא מטעה, כי המחירים האלה היו אקטואליים לפני שנתיים/שלוש.

אצלנו זה ככה...

המשפחתון פועל 5 ימים מ- 8.00 עד 16.00 והמחיר 2000 ש"ח. אין חוגים ואין פעיליות. רק חיבוקים נשיקות והמון חום...ופעילות רגילה של בית...משחקים , פאזלים,קוביות,נדנדה ומגלשה במרפסת. הה,והיא גם מכינה ארוחת פירות בבוקר וארוחת צהרים שהיא מבשלת. היא גם מוכנה לעשות בייבי סיטר בערב. יש במשפחתון שלושה ילדים. אני מלכתחילה לא רציתי משפחתון עם יותר ילדים,זה התאים לי. עכשיו הילדה גדלה...ובספטמבר אני רושמת אותה לגן.

אני אספר לך קצת עליה,אם זה מתאים לך

היא עולה חדשה מארגנטינה...לא מדברת כל כך טוב עברית...בת 50 בערך...אישה מתוקה ומקסימה...תמיד עם מצב רוח ורוקדת וקופצת...בעלה עובד במשמרת לילה, ולכן במשך היום הוא בבית...הילדים אוהבים אותו גם. אין שם תכנים דידקטים...אין שום פעילות כאילו חינוכית ומפתחת. יש המון צעצועים על שמיכה,והילדים מסתובבים בכל הבית...יש חדר משחקים שאם רוצים אפשר להיות שם, אבל רוב היום הם בסלון. היא מתפנה בספטמבר, כי עד עכשיו יש את שלושת הילדים שממילא נמצאים. הה, וזה ברחוב נהר הירדן, אם זה מתאים לך...

נשמעת מקסימה

אני לא סובלת "תכנים דידקטיים", ומתרחקת ממטפלות ש"מלמדות" בני שמונה חודשים על חגים, או טוענות שהן עושות איתם פאזלים. באיזה גיל הילדים שהיא מקבלת, בדר"כ? האמת היא שמה שהכי הייתי רוצה זה להשאר בבית עוד שנה, אבל בינתיים אני לא יודעת איך זה יסתדר. בכל מקרה, אני אשמח לקבל מסר, ותודה רבה!

רחלילי

New member
משפחתונים

אחרי שבדקנו-אין הנחות על יום חלקי יש הנחות על שבוע חלקי אצל מי שמסכימה לכך. מחירי משפחתונים: נעים בדכ בין 1800-2000 ל5-6 ימים לשעות 7-16 והיו אף 7-17:00. מקרים קיצוניים נתקלתי במשפחתון של 1600 ואחד של 2300. גבי מטפלת על ילד יחיד אין לי מושג.

ofirshani

New member
מטפלת חצי יום

ביתי נמצאת אצל מטפלת בביתה חצי יום(מ7:00 -13:15) 1500 ש:ח

למעלה