עלות טיפול

ניבית2

New member
עלות טיפול../images/Emo35.gif

אני מחפשת טיפול מקצועי פרטני לילד פי.די.די הכנה לקראת כיתה א'. אני מכירה מישהי שעובדת בתחום החינוך המיוחד זה מכבר שמונה שנים ויש לה רקורד עשיר בתחום. הייתה גננת משהו כמו 5 שנים בגן מיוחד ועכשיו היא מורה בבי"ס לחינוך מיוחד, מטפלת גם באופן פרטי בילדים עם בעיות תקשורתיות במגוון גילאים. העלות שהיא מבקשת לשעה משהו כמו 55 ש"ח. זה סביר ? אני פשוט לא מתמצאת במחירים. אני מאוד אודה על המלצות נוספות של אנשי מקצוע.

dan52

New member
מבחן התוצאה

קשה לי לענות על השאלה הכספית מכיון שאין לי ,לנו, מידע על מצבו של בנך כמה שעות הוא צריך וכו... וכו... רק שיהיה לך איזשהוא מוקד התייחסות, הבן שלנו הוא בן שלוש ופעמיים בשבוע למשך שעתיים בכל פעם, מגיעה גננת לחינוך מיוחד שקיבלה הדרכה ספציפית ועובדת איתו. אנחנו משלמים 40 ש"ח לשעה. דני

anidnd

New member
לא מעט אבל עדיין בתחום הסביר

אנחנו משלמים לסייעת מקצועית 50 ש"ח ולסייעת לא מקצועית 35 ש"ח לשעה.

הכנה לכיתה א

מחפש דחוף מורה מכינה לכיתה א עם נסיון בחינוך מיוחד באזור תל אביב אם מישהו מכיר נא להעביר הודעה במסר. תודה מראש.

לדעתי זה לא יקר

רוב המטפלים בילדי גובים סכומים גבהיים יותר 200 שח ל45 דקות אשמח לקבל במסר פרטים נוספים על הגננת

נונינה1

New member
ועוד משהו............אצלנו את ההכנה

עשתה המרפאה בעיסוק כחלק מהטיפול. היה חלק מובנה בטיפול בו הוא קיבל מטלות ודפי עבודה, ביצע, בדק, הביא תיק עם דברים וארגן אותו וכדו'... כמובן ששעה שלה עולה כ-200 ש"ח..........

למעלה