עלות חומרים

MP826

New member
עלות חומרים ../images/Emo28.gif

אם אני רוצה לקנות את כל החומרים בשביל להתחיל להכין עוגות בבית - כמה כסף יצא לי כל העסק? הרי אני צריכה בצק סוכר, צבעי ג'ל (צבעי יסוד יספיקו?) ואולי כמה חותכנים... זה נשמע הוצאה לא קטנה בסופו של דבר
מישהי יכולה לחשב לי קצת עלויות?

Nיכל

New member
כנסי

לפעם ראשונה תקני רק קילו בצק- 25 ש"ח 2-3 צבעים- 18 ש"ח לאחד ותעבדי עם הידיים ועם חותכני עוגיות אם נעים ונחמד לך תתחילי לקנות לך כל פעם חותכן או שניים, או כלי מעניין עד שיהיה לך כל מה שאת רוצה כולל מיומנות

shovalz

New member
גם אני מתחילה...../images/Emo140.gif

והיום קניתי: 1 ק"ג בצק סוכר -24 ש"ח סט של 4 צבעי מאכל- 15 ש"ח CMC - 10 ש"ח טוש שחור- 12 ש"ח סה"כ 51 ש"ח וחותכנים שונים נעים ממחירים של 1-2 ש"ח ומעלה. בהצלחה. עוד מחירים את יכולה להוציא מהאתר של מר קייק. מורן

קנית את צבעי המאכל המיימים?

כי אמרו לי שהם לא מותאמים לבצק סוכר בגלל תכולת המים הגבוהה בהן.

את עשית הזמנה טלפונית ?

או נסעת לשם לקנות את החומרים? אני מפחדת לנסוע כי יודעת שאם אני אכנס זה לא יגמר ב50-60 ש"ח. אפשר להזמין בטלפון?

אם תלכי עם רשימה מסודרת

אז תקני רק את מה שאת צריכה. ותמיד את יכולה למצוא סיבות לפרגן לעצמך - הכנת ארוחת ערב טעימה, מגיעה לך תבנית סיליקון חדשה
אני הולכת לשם כדי לשטוף את העיניים, לא אוהבת בטלפון. כנ"ל אגב לסופרמרקט.

shovalz

New member
למה אף אחת לא תיקנה אותי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אז קודם כל זה 61 ולא 51 כמובן...
קניתי את הערכה של 4 צבעי מאכל נוזליים ולא בג'ל- פשוט מפני שזו פעם ראשונה שלי ויהיה לי יותר נח להוסיף אח"כ עוד כסף על צבעי מאכל בג'ל במידה וזה אכן ימצא חן בעיני מאשר להתבאס על שהשקעתי הרבה כסף בצבעים היקרים ולא נהנתי... מה גם שבתור התחלה אני יותר רוצה להתנסות בפיסול וניסיתי אתמול עם חתיכה קטנה והצבע תפס יופי על הבצק. מקווה שהבהרתי את עצמי
מורן.

MP826

New member
לא מסתדר לי משהו ../images/Emo3.gif

מיכל אמרה שצבע מאכל אחד עולה בסביבות 18 ש"ח ואת קנית סט של 4 ב15? זה לא הגיוני אלא אם כן את קנית צבעים אחרים ולא צבעי ג'ל כמו שהתכוונתי ותודה לכן

מכיוון שיש לי עיניים גדולות..

ואני צריכה את ה-כ-ל.... אז התחביב הזה כבר עלה לי אלפי שקלים... אבל יש לי גם המון הנאה....

למעלה