עלות חומה

אסיא10

New member
עלות חומה

שלום האם מישהו יודע כמה אמורה לעלות חומה מבטון? איך החישוב? תודה

fireman

New member
חסרים המון פרטים

כמו סוג הקרקע אורך החומה גובה החומה צריכה לתמוך בקרקע או לא סוג חיפוי אפשרויות גישה צורך בעבודות עפר שונות

עלות חומת בטון

בהתאם לתוכנית מהנדס ובפיקוחו עלות כ-1300שח לקוב בטון כולל חפירה טפסנות ברזל ובטון. המדידה לתשלום לפי מ"ר.

פיטנגו4

New member
../images/Emo13.gif זה נכון אצלך,

לא בהכרח אצל השואל, כי כמו שציין fireman, חסרים המון נתונים

avi5199

New member
לי עלה - 200 שח למטר מרובע

חומה בעובי 20 ס"מ יצוקה כולל חפירת יסודות .. 100 שח עבודה ו 100 שח חומרים (בטון וברזל) . לא כולל טיח .

מיכל75

New member
חומה

הי, עולה לי 1300 ש"ח לקוב גם במקום שיש קיר תומך. מיכל

ITCHAKG

New member
מי מהמגיבים יכול להשכיל אותנו

כמה מ"א חומה(גלויה מעל פני הקרקע) מקבלים כאשר יוצקים 1 מ"ק בטון כשזה כולל את היסוד העובר ואת קטע הקיר הקבור באדמה. והאם תמיד עובי הקיר אחיד - 20 ס"מ ואולי גם תבדקו מה הכמות הממוצעת של ברזל זיון הנדרשת עבור 1 מ"ק בטון. כפי שהסביר "פיירמן", אין בשאלה מספיק נתונים אפילובכדי לתת טווח ממוצע של מחירים

אסיא10

New member
פרטים לגבי החומה המבוקשת

אני צריך חומת בטון באורך 120 מטר (אם יצא יקר מדי יתכן ולא נתחום את כל המגרש). גובה מטר או 1.8 מטר (תלוי גם בעלות). אני מעוניין בחומה הפשוטה ביותר לתחום את המגרש. אין צורך בקיר תומך. אדמת המגרש היא אדמת חרסית.

ITCHAKG

New member
בהנחה שאין צורך בהחלפת קרקע לצורך היסוד העובר

לקיר בטון 15 ס"מ בגובה 1 מ' (מעל פני הקרקע) כולל יסוד עובר וזיון גמר בטון גלוי כ-400-500 ש'/מ"א דהיינו כ-50,000-60,000 ש' במידה ותירצה לבצע קיר בגובה נטו של 1.8 מ' יש להוסיף כ-150 ש' למטר אורך קיר. יש גם אפשרות לבצע מסד מבטון ובניה מעל פני הקרקע בבלוקים ב"בניה נקיה" (יש מעט בעלי מקצוע שיודעים לבצע זאת טוב) קיר בגובה נטו 1 מ' יעלה באומדנא 350-400 שקל למטר רץ אפשרות נוספת שבדרך כלל מקובלת בגדרות היקפיים של מפעלים, פלטות טרומיות חלולות דרוכות (ספנקריט) באורך 6-8 מ' מושחלות בעמודי מתכת מגולוונים אומדן עלות למטר אורך לקיר בגובה 1.5 מ' 400-450 שקל מטר אורך קיר.

calya

New member
באיזה צבע ?

סתאאם (הייתי חייבת)

למעלה