עלות דוכנים

חיאט

New member
עלות דוכנים

לדעתי דבר ראשון שכל בעלי הדוכנים צריכים להתאגד ולעשות זה פשוט לא להסכים לעבוד ביריד שהעלות שלו עולה על 200 ש"ח .המפיקים חושבים שאנחנו עושים מליונים. אם כולם יגידו לא למחירים מופקעים המחירים יתחילו לרדת .פשוט תגידו לא .מניסיון זה אף פעם לא משתלם ולא משנה כמה אנשים אמורים להגיע ליריד. אני כבר תקופה אומרת לא למחירים מופקעים ותאמינו לי רק הרווחתי מזה.

bartal4

New member
גם אני מסכים לגמרי

אפילו לא יותר מ 150 בפרוש רק הרווחתי !!! אם יש מישהו שעושה יותר מ600 שקל ליריד בממוצע (!) לא מדבר על יום נהדר , אני אשמח לדעת איפה זה שמעתי רק על שני מקומות כאלו ועדיין זה בגדר שמועה עבורי אני משתתף בשלושה ירידים מדי שבוע ומסביבי אף אחד לא עושה יותר אולי פחות.... להתחיל יריד של 600 ש"ח במינוס 400 (אוכל דלק השתתפות) זה פשוט לא שווה . מיצאו ירידים קרובים אליכם , בעלות נורמלית ובנתיים , השארו שם . בהצלחה לכולם .

ro54

New member
אני הפסקתי..

מזה כמה חודשים לא הולך ליריד שהעלות שלו מעל 150 ש"ח. יאללה בלגן יאללה שביתת סוחרים נראה מי צריך את מי?

מור1516

New member
אני לא חושבת שצריך להכנס לכיס של המארגנים אבל

יריד שלוקח 150 כל פעם (שבוע אחרי שבוע אחרי שבוע)... ונותן בעיקר הבטחות בלי כיסוי, כשיש ירידים, בחינם, או במחיר סמלי, או לפחות מתחשבים בזה שהתחייבת אליהם, אז לא חייבים ללכת ליריד היקר, וזה לא נגד אף אחד. זה בעד. בעד אנשים שאוהבים ליצור ולהתפרנס ממכירת עבודותיהם. (לא רק כמובן) וזהו, אני מסכימה עם רוב הדברים, רק חשוב להגיד תמיד שזה לא נגד מישהו שגם רוצה להתפרנס מארגון ירידים, בס"כ זו המטרה שלשמה התכנסנו כאן, אלא ביקורת, ליצירת סביבת עבודה נעימה יותר לכולנו. בהצלחה.

מאמי a

New member
אני בעד!!!

גם 200 ש"ח זה כבר הרבה... מניסיוני הרבה פעמים בעלי דוכנים שמוכרים דברים מעולים לא מגיעים ל-500 ש"ח מכירות, יש הוצאות על החומרים ושלא לדבר על יום עבודה שהלך. תפסיקו לגזול את כספינו!!!!!!! תנו לנו לעבוד!!!!!! או שבאמת יגיע יום שאנשים כבר לא ירצו ללכת לירידים כי זה לא שווה את הסיכון הזה ואת הקושי לעבור יום שלם עם מכירות צולעות ועוד לשלם על כל הסבל הזה!!!

gipsi

New member
הפריירים לא מתים הם רק מתחלפים

על כל אחד שמוותר יש כמה קופצים שחייבים, חייבים לנסות ומשלמים , כך שמארגני הירידים מרשים לעצמם לצחוק עלינו כל הדרך אל הבנק וזה לא שהם לא עובדים קשה למחייתם, העבודה קשהוזה לא קל להתמודד עם בעלי דוכנים נודניקים, אבל ראבק מה החזירות, אפשר להפחית את המחירים וגם הם ירוויחו וגם אנחנו נרוויח , אבל לצערנו, מרבית ה מפיקים נגועים בתאוות בצע מגעילה ובסופו של יום הם לעולם לא מפסידים, ההימור הוא כולו שלנו.

ro54

New member
ולכן...

מציע לכל האומנים שמביננו, לא להגיע ליריד שעלותו מעל 150 ש"ח. דבר שיגרום שערכו של היריד ירד, דבר שיביא למיעוט מבקרים, ואז גם הסוחרים שמביננו יפרדו מאותו יריד ואז, אולי רק אז, גם אז לא בטוח המחיר יחזור להיות שפוי שנה טובה לכולם

גלית192

New member
מסכימה עם כל מילה

חבל שהתעוררנו רק עכשיו אחרי קיץ קשה ביותר. לפעמים זה נגמר ללא כיסוי עלויות.

למעלה