עלוקה היום
V veredmp New member 14/7/08 #3 ../images/Emo51.gif לא מצליחה לדמיין אותה בפסטיגל, נראה לי פסטיבל יותר מתאים לה. שיהיה לה בהצלחה
כ כלה להשגה New member 15/7/08 #19 פסטיבל, פסטיגל, מה זה משנה../images/Emo35.gif העיקר שתהיה מאושרת ומרוצה
S shir828 New member 14/7/08 #4 יותר טוב שתהיה בפסטיבל ולא בפסטיגל... למרות שאני לא אלך לאף אחד>< אני חושבת תודה
I I מ י ר ב I New member 14/7/08 #5 שיהיה בהצלחה../images/Emo70.gif אני חושבת שהבחירה בפסטיבל היתה טובה,זה משהו שמתאים יותר לקרן לדעתי,לפני שנים הפסטיבל הזה היה אירוע מאוד מיוחד ורב השמות הגדולים השתתפו בו ונולדו משם שירים שעד היום אהובים על כולם.
שיהיה בהצלחה../images/Emo70.gif אני חושבת שהבחירה בפסטיבל היתה טובה,זה משהו שמתאים יותר לקרן לדעתי,לפני שנים הפסטיבל הזה היה אירוע מאוד מיוחד ורב השמות הגדולים השתתפו בו ונולדו משם שירים שעד היום אהובים על כולם.
V veredmp New member 14/7/08 #9 אני מבקשת להוציא דופן את השנה האחרונה...... בשנה האחרונה טרחו להביא זמרים אמיתיים לצד "כוכבני הילדים" (מירי, סקעת, מאיה בוסקילה), כך שהיה פחות "גועל נפש" כדברייך
אני מבקשת להוציא דופן את השנה האחרונה...... בשנה האחרונה טרחו להביא זמרים אמיתיים לצד "כוכבני הילדים" (מירי, סקעת, מאיה בוסקילה), כך שהיה פחות "גועל נפש" כדברייך
N nderfulסW New member 14/7/08 #10 ../images/Emo45.gif דווקא מסכימה איתך הפסטיגל השנה לא היה כזה נורא, אבל לפני שנתיים ושלוש הוא היה על הפנים. (שוב, לטעמי כמובן) (איפה פסטיגל 98? ) יש לי הרבה ביקורת על הפסטיגל בכמה שנים האחרונות והרבה ממנה באה פשוט מתוך געגוע לפסטיגל המוכר והישן.
../images/Emo45.gif דווקא מסכימה איתך הפסטיגל השנה לא היה כזה נורא, אבל לפני שנתיים ושלוש הוא היה על הפנים. (שוב, לטעמי כמובן) (איפה פסטיגל 98? ) יש לי הרבה ביקורת על הפסטיגל בכמה שנים האחרונות והרבה ממנה באה פשוט מתוך געגוע לפסטיגל המוכר והישן.
T t0merm New member 15/7/08 #22 כן, אבל... בפסטיגל פשוט מביאים "סלבס" שימשכו קהל וכוכבי ילדים. פסטיבל זה משהו איכותי יותר, לפחות לדעתי בקיצור, הכל לטובה וטוב שקרן בחרה בפסטיבל (שוב, לדעתי!).
כן, אבל... בפסטיגל פשוט מביאים "סלבס" שימשכו קהל וכוכבי ילדים. פסטיבל זה משהו איכותי יותר, לפחות לדעתי בקיצור, הכל לטובה וטוב שקרן בחרה בפסטיבל (שוב, לדעתי!).
נ נעה 124 New member 14/7/08 #12 הפסטיבל באמת נשמע יותר נורמלי..../images/Emo131.gif ואת זה אומרת אחת שמאז גיל 9 לא הפסידה שום פסטיגל (אני לא הולכת לבד! מישהו צריך לשמור על אחים שלי..><)
הפסטיבל באמת נשמע יותר נורמלי..../images/Emo131.gif ואת זה אומרת אחת שמאז גיל 9 לא הפסידה שום פסטיגל (אני לא הולכת לבד! מישהו צריך לשמור על אחים שלי..><)