עלון לילדים להפצה

monkilita

New member
עלון לילדים להפצה

מצרפת קובץ doc. בתקווה שתפיצו איפה שלא תהיו.. אם יש תגובות לתיקונים אשמח לקבל.

yonabarak

New member
לא רע

קודם כל כבוד על היוזמה והביצוע. מבלי לגרוע מהכבוד, יש לי הערות קטנות: הפלייר סובל קצת מנימה מטיפנית. קשה לי לשים את האצבע על ביטויים מדוייקים, אבל הניסוח הכללי והעיצוב קצת מרתיעים ונוקשים. יכול להיות טיפה יותר נחמד, ולהדגיש יותר את האלטרנטיבות והיתרונות שלהן (אכילת מזון בריא, הכנת המזון בבית) ולא רק את ההפחדות. פשוט, כשפונים לילדים ומספרים להם על רצח אכזרי של חיות אני שואל את עצמי איך הייתי מרגיש אם מחזיר בתשובה היה פונה אל הילד שלי ומספר לו סיפורי אימה על הגהינום שמחכה להורים שלי כי הם לא שמרו כשרות או הזדיינו בשבת או משהו.

Felicityy

New member
וזה מה שיש לקאלה../images/Emo68.gif

לאסן להגיד על האוכל השמן,ועל כל הדברים שמקדונלדס מייצג. קאלה לאסן,כרגיל,קולע לנקודה ולא שוכח לתת לך להאמין שהשינוי נמצא מעבר לפינה והוא כולו בידיים שלנו. ד-א,אם למישו יש זמן לתרגם לאיילה שלא מבינים כל-מילה,יבורך. אנחנו מצידנו נצרף את זה לקובצי האתר. אדבסטרס.

monkilita

New member
לא יודעת

.. קודם כל לקחתי רעיון קיים ותרגמתי.. אז הקרדיט לא בהכרח אלי.. לא מרגיש לי שזה יותר מדי מטיפני.. זה לא שאני אומרת להם שאם הם יוכלו בשר הם ילכו לגיהנום.. או שיקרו להם דברים רעים.. אני רק מציינת שיש באכילת בשר אכזריות.. וזה די תואם לתפיסת העולם שלי. אני חושבת שילדים רבים לא עושים את הקשר בין נקניקיה לחיה שממנה היא נוצרה.. ואני רוצה לחדד להם את הקשר בין השניים. חוצמזה שמקדונלדס עושים שטיפות מח לילדים, משקיעים בפרסום לילדים, ובאמת הורסים להם את הבריאות בסופו של דבר.. וגם אם זה ירגיז כמה, זה טוב, כי זה יעורר משהו לפחות.. כרגע הם עדיין ממשיכים לחשוב שמקדונלדס זה ממש מגניב.. כשעבדתי על הפלייר ניסיתי לראות מה מתבלט ברגעים הראשונים שאתה מסתכל על הפלייר.. התמונה למטה של הילדים אוחזים ידיים, שהיא תמונה נעימה שילדים ציירו, ולידה הסבר קטן למה אחד יכול לעשות מאזנת את העניין..לדעתי היא די בולטת.. תראה, זה גם פלייר ראשוני, אני אנסה להפיץ ונראה מה יהיו התגובות. אם זה יהיה רלוונטי, אפרסם פה.

korinalir

New member
הצעה לייעול

קודם כל שתי עובדות: רוב ההורים מעוניינים שהילדים יאכלו כמה שפחות פאסט פוד מסיבות בריאותיות כמו גם כלכליות. וישמחו ולא יתנגדו לפלייר שיסביר לילידהם בדרך ידידותית את הסכנות הבריאותיות באכילת אוכל שמן. לעומת זאת רוב מוחלט של הורים אינם צמחונים ויתנגדו בתוקף לכל סימן של הסתת ילדיהם לכוון חשיבה כזה. וזאת אכן מעין הסתה להגיד לילד קטן שמה שהוא אוכל ומה שהמשפחה שלו אוכלת זה רצח זה טראומתי בשבילו וגם להורים. לאף אמא לא נעים לשמוע את ילדה קורא לה רוצחת אין כמעט הבדל בין זה לבין הרבנים השפלים שאומרים לילדים חילוניים שהוריהם ילכו לגיהנום. לכן לדעתי תפריד את הטענות שלך, מקדולנדס לא בריא? כן זה ידוע וזאת עובדה והרבה הורים יתמכו בזה. בשר זה רצח? מאוד מאוד שנוי במחלוקת ואם אתה מטיף לאורח חיים צמחוני האתיקה מחייבת שתעשה זאת למבוגרים ולא לילדים קטנים שלא קונים \ מבשלים לעצמם ושהרגלי האכילה שלהם (והחינוך שלהם) תלויים במידה רבה בערכים של הוריהם שערכיהם לא תואמים את שלך (ויש לכל הורה זכות לחנך את ילדו כראות עיניו)

sheda0ktana

New member
מה לגבי ניצול הנוער?

אמנם עברו כמה שנים מאז שהייתי ילדה/נערה, אבל נראה לי שניצול העובדים ע"י מקדונלד´ס זו נקודה מאד חשובה לאותם ילדים/נוער שיקבלו את הפלייר הזה.

למעלה