עלויות שיפוץ

פסטלית

New member
עלויות שיפוץ

קיבלתי הצעה מהשיפוצניק לשיפוץ דירה בת 4 חדרים של כ- 95 מטרים. השיפוץ כולל: -החלפת כל הצנרת בבית - שיפוץ של האמבטיה (לא כולל סניטציה, קרמיקה וריצוף) - שיפוץ של השירותים(לא כולל סניטציה, קרמיקה וריצוף) -הכנת המטבח להחלפתו: שבירת קירות, פירוק המטבח וכל ההכנות הנדרשות -צביעה של כל הבית כולל משקופים - החלפת דלתות וצביעתן (אם אקנה דלתות לא צבועות) - החלפת כל השקעים והמתגים ותיקוני חשמל - התקנת מאווררי תקרה בכל הבית השיפוצניק אמין (עובד עם המשפחה כבר הרבה שנים...) ההצעה 40,000 ש"ח. השאלה האם ההצעה טובה או שיש טעם לחפש עוד הצעה בהנחה שאני לא מכירה אחרים ולא יודעת כמה הם אמינים... אשמח לעצה אם אתם יכולים תודה!!!

מנסיוני המוגבל - לא רע, אך לא מדהים

כשאני מבין שהשיפוץ של החדרים הרטובים זה כולל עבודת חיפוי, ריצוף והתקנת כלים סניטריים, רק שאת קונה אותם. רק תוודאי שהמחיר כולל עבודות איטום אחרי הנחת צנרת, ומאחר ואת סומכת על הבנאדם אז לא שווה לחסוך את הבערך 10-15% שאת אולי יכולה.

פסטלית

New member
תודה!!! ועוד שאלות...

אני מאמינה שגם הוא עוד יירד במחיר, כך שלפי מה שאתה אומר ההבדל לא משמעותי... ועוד שאלה (קשה אני יודעת...) אני רוצה לעשות שיפוץ די מינימלי מבחינת עלויות. מצ"ב פירוט העלויות הנוספות שיהיו לי, האם שכחתי משהו? האם המחירים שלקחתי בחשבון הגיוניים? אמבטיה אסלה 500 ארון אמבטיה 2,500 ברז אמבטיה 600 ברז כיור 600 מקלחון 1,500 קרמיקה וריצוף 3,000 סה"כ אמבטיה 8,700 שירותים אסלה 500 ברז כיור 100 כיור 200 קרמיקה 2,000 סה"כ שירותים 2,800 סה"כ שירותים ואמבטיה 11,500 תודה!!!!

שכחת אינטרפוץ 4 דרך או סוללה לאמבטיה והובלה

והאמת, גם מע"מ לדעתי לא הוספת. וההערכות שלך הן באמת סטנדרט נמוך - לדעתי את תוציא על האסלות (מונובלוק?) כפול (כולל מע"מ), והברז + כיור בשרותים שלך יהיו פושטים ברמות. לא יודע מה גודל החדרים, אבל אם את הולכת על קרמיקה באמת פשוטה, ומחפה לא גבוה, אז את יכולה לחסוך עוד. בהנחה שאת כן רוצה טיפטיפה משהו בקרמיקה (איזה פס, או כמה דקורים, או גובה נורמלי) אז את עשויה לחרוג מהתקציב ששמת בקלות. במקום דקורים את יכולה ללכת על מדבקות לאמבטיה - גם יוצא לא רע.

פסטלית

New member
וכמה עולה אינטרפוץ (מה זה??)

גודל החדרים מינימלי... אני צריכה למדוד במדויק אבל הם די קטנים... ואם אחשב לפי עלות כוללת של 20,000 האם נשמע יותר הגיוני?

כן.

גם ככה עדיף לשריין מראש יותר ולהיות מופתעים לטובה. אינטרפוץ 3 דרך זה כמה מאות שקלים, גיגול פשוט יסביר הכל + תמונות ומחירים.

אגב, כל מה שאמרתי עד עכשיו זה לאזור המרכז

אם את גרה בצפון / דרום אמור להיות לך זול יותר סך הכל.

למעלה