עלויות פיתוח

Duck AllMighty

New member
עלויות פיתוח

יש לי את הקנון a70 ואגב אני מרוצה עד הגג, היא חדשה וזאת המצלמה הדגיטלית (או יותר נכון המצלמה באופן כללי) הראשונה האמיתית שיש לי.. סתם מתוך סקרנות, כמה עולה לפתח נגיד תמונה אחת (איזה גודל מקסימלי אפשר לפתח באיכות טובה) ואיפה באיזור רחובות יש חנויות שעושות את זה אם אתם יודעים?

arnond

New member
עלויות

הדפסת (ולא פיתוח) תמונה בגודל סטנדרטי (10X15 ס"מ) עולה בין 85 אג' ל 1.5 ש"ח תלוי איפה מדפיסים ובאילו כמויות. ל A70 יש 3.3 מגה פיקסלים, ותוכל להדפיס ממנה A4 בלי טיפול מקדים, ויש מי שיגיד לך (TED ?) שאפשר גם להדפיס יותר גדול (100X70 ?) עם משחקי תוכנה. אני לא מאזור רחובות כבר 20 שנה ולכן לא יכול לעזור במציאת חנויות....

LazyGecko

New member
שקל לתמונה זה כבר מזמן סטנדרטי

אל תשלם יותר, גם לתמונות בודדות.

arnond

New member
ספר לפיקטור, Pic4U

ושאר השרותים המקוונים. אני רק נתתי טווחים. ברור שכמו כל דבר, גם כאן רצוי לבצע סקר שוק. עוד המלצה תהיה להדפיס רק כ-10 תמונות בשלב ראשון, כדי לבדוק את החנות ולא "ליפול" עם הדפסה של הרבה תמונות על חנות גרועה. וכמו שמרבים לצטט כאן את המשפט: "אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול"...

bzini

New member
יותר זול ללכת אליהם לחנות

שבוע שעבר הדפסתי אצלם 200+ תמונות מהטיול האחרון. איכות טובה מאד ובמחיר של 1 ש"ח לתמונה. אני יודע שיש מקומות זולים יותר אבל הם מטר מהבית שלי והאיכות מצויינת. הנייר אגב הוא פוג'י. שמעתי שבחצי חינם בחולון ניתן להדפיס ב 75 אג' לתמונה אך לא שמעתי עדיין על מישהו שניסה. אם יש פה מישהו כזה אשמח לקבל ביקורת.

jshippin

New member
כל מיני לאב נורמלית תעשה את זה

יש לך בצומת ביל"ו את "צילום בס" (בקניון הקטן ליד בסט ביי) ויש בקניון ברחובות את "פוטושופ" בקומה של הקולנועים.. מול החנות חיות מחמד. במקומך היית עושה סקר שוק קטן, אם תלך על הרצל ברחובות יש לך עוד איזה 5 חנויות לפחות בהרצל וברחובות הצדדיים. הרבה מהם מדפיסים על אגפא נדמה לי, שאני לא מעריך.

LazyGecko

New member
יש הבדל עצום בין הדפסות

של מקומות שונים, אפילו עם אותו ציוד ונייר. אני מחזק את עצת קודמי - תדפיס כמה תמונות נסיון.

למעלה