עלויות ספק אינטרנט

koganzon

New member
עלויות ספק אינטרנט

אבקש מחברי הפורום להמליץ לי על ספק אינטרנט ועלויות למהירות 1.5 , או לעלות חבילה משותפת של תשתית וספק. רק אלו שיציינו את שם הספק מתבקשים לענות ולא כאלו שמתכוונים לעורר קנאה. תודה

Lורליי

New member
אני ממליצה להתרחק מבזק

בדיוק אתמול הסתיימה לה סאגה ארוכה ומייגעת שקשורה בחברה החלמאית הזו. מעבר לכך, מתקשרים ומבררים מחירים מול הספקים השונים. נתקלתי גם באתר שפירט השוואות, נסה לחפש. בהצלחה.

חתולי7

New member
היא שאלה לגבי ספק. בזק = ספק תשתית

אני ממליץ על נטוויז'ן הם הכי טובים ואם ראית שקיבלו מקום ראשון בסקר שהתפרסם בעיתון גלובס. הם גם הכי משתלמים. לגבי התשתית - עושים חיפוש קצר כאן ובעוד פורומים על הוט ורואים כמה תלונות וטענות יש כנגד החברה הגרועה הזו. לדעתי עשרות ואולי מאות תלונות.....

dani666

New member
לגבי נטויז'ן - עושים חיפוש קצר כאן ובעוד ...

פורומים ורואים כמה תלונות וטענות יש נגד החברה הזו

Lורליי

New member
היא שאלה גם על שילוב. בכל מקרה אני

עדיין ממליצה להתרחק מבזק...

על כל החברות יש תלונות

ובד"כ כולם צודקים כי החברות הן רשלניות ומצפצפות על הלקוחות. לי יש 1.5 מגה מנטוויזן עבור 29.90 ש"ח בחודש , ADSL של בזק בעבור 45 ש"ח / חודש . המחירים נסגרו בתחילת ינואר . כמו שאמרו להתמקח איתם חזק ואני בטוח שאפשר לרדת מתחת למחירים הנ"ל. יש אתר להשוואת מחירים של ספקי אינטרנט בשם כמזה .

Denzell

New member
בזק כספק ADSL

אני מרוצה מאד, אין שום בעיות 35 ש"ח לחודש ל 1.5 MB

אני ב 012 בתשתית הוט

היום סגרתי עם 012 על 1.5 במחיר 19.90 לחודש עם התחייבות לחצי שנה. אחרי חצי שנה מחיר עולה ל 32 ש"ח. זה מחיר שימור. מה שעשיתי הוא לשלוח מייל ולציין שראיתי פרסומים ברשת של לקוחות שמשלמים את התעריף הזה ושאלתי אם אוכל לקבלו. התשובה היתה חיובית לשמחתי (ללא צורך במיקוח). תעריף נוסף שהציעו הוא 25 לחודש עם התחייבות לשנה וחודש חינם (22.91 ש"ח בממוצע). אחרי השנה מחיר נשאר 25 ש"ח, אך הם יכולים להעלות בכל עת. לנטויזין פניתי כלקוח חדש וכשציינתי את המחיר שקיבלתי מ 012 והסכימו לתת לי 33 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה ו 3 חודשים חינם. יוצא 24.75 ש"ח לחודש כאשר ה UPLOAD הוא 256 (במקום 128) + אנטי ספאם ואנטי וירוס למייל. הם לא הסכימו לרדת מעבר לכך בגלל שאני לקוח חדש. בהצלחה

חתולי7

New member
חכה , חכה..... למה אנשים לא מאמינים

למשפטי חז"ל (שבמקרה של הוט ו-012 תופס חזק!): הפראיירים לא מתים - הם רק מתחלפים חכם לא נכנס לצרה שפיקח יכול לצאת ממנה..... חיפוש קצר וכמה חוות דעת מלומדות ישכנעו שלא מתקרבים להוט ול-012.

לי יש משולב הוט ו-012

כבר מעל שנתיים ואני מרוצה מאד! לגבי הוט אני לא יכולה לומר מחיר כי זה משולב עם הכבלים. ל-012 אני משלמת 39 ש"ח (וראיתי שאפשר הרבה פחות). אין לי בעיות ואני מקבלת ת-מ-י-ד 1.5 מגה, לא עד 1.5 מגה..

למעלה