עלויות מכירה באייבי ומאיפה להתחיל

301018

New member
עלויות מכירה באייבי ומאיפה להתחיל

שלום לכולם, אני קונה די הרבה הזמן באייבי בערך כשנה אבל ללא הרבה פריטים (פידבקים של בערך 10 או 11 כקונה) לאחרונה עברנו דירה ומצאתי את אוסף הבולים שלי וברצוני למוכרו (פר בול) מאיפה עלי להתחיל? (הורדתי חומר מהאתר של EBAY לקריאה במהלך השבת) כמו כן: מהן העמלות שלוקחות אייביי ופאייפל על כל מכירה? היכן אני יכולה למצוא טבלת עלויות משלוח של מכתבים לחו"ל (של דואר ישראל)? ועצות לאריזת בולים בצורה מיטבית שלא יתקמטו? (קראתי את הטאגליינס לא מצאתי רעיון). שוב תודה וסליחה על החפירות ושתהיה שבת שלום. אוהבת.

ozitex

New member
ברוכה הבאה ותשובות

את פירוט העמלות של איביי וגם של פייפל תוכלי לראות אם תבצעי חיפוש על המילה FEES באתרים. בכללי קחי בחשבון עלות כוללת של כ-15% על מכירה וקבלת כסף (באיביי+פייפל) זה משוערך ומשתנה בהתאם לפרמטרים שונים. עלויות משלוחים לחו"ל תוכלי למצוא באתר רשות הדואר www/postil.com תחת כלים למשתמש>מחירון אריזת בולים פשוטה- ארזי את הבול או את הקונטרס או המעטפה בתוך ניילון הגנה ואת זה בין שני קרטונים קשיחים למניעת התקמטות.ומשם- לתוך מעטפה רגילה. בהצלחה.

noam weissman

New member
ואו.... איפה להתחיל

נושא מורכב שאפשר לכתוב מגילות אם לא אנציקלופדיה... איפה להתחיל?... הצעותי: יש באתר של איביי ים של מידע תחת נושא האוניברסיטה. יש שמה סרטי וידאו שיעסיקו אותך לכמה שעות. החומר מעניין ומעשיר. יש כמה ספרים בעברית ויש ים באנגלית. על כמעט כל דבר תמצאי תשובה ב HELP של איביי. לדוגמא נושא העמלות מפורט בפרק בפני עצמו ב HELP וגם מהרבה מקומות אחרים יש מחשבונים שנותנים לך פרוט של העמלות וכמה הרווחת לאחר ניכוי ההוצעות. ראי קישור מצורף. אם את רוצה לעשות קיצורי דרך הדרך המהירה ביותר הינה קורס מרוכז שבו יעבירו לך את החומר לעוס ויתרכזו בעיקר. זה לא אומר שאת יוצאת מומחית לאחר קורס שכזה וזהו לא צריך ללמוד יותר. נהפוך הוא הלימוד רק מתחיל

301018

New member
וואו תודה לכולכם.. אשב ואגזור שאלות להמשך

המון תודות לכם! דברים שלא ידעתי על קיומם!

זהר12

New member
../images/Emo207.gif גם אני מצאתי בולים בבוידעם

האם ידוע לכם מאיפה להתחיל לבדוק מהם שוויים?

זהר12

New member
לאתר הזה ניסיתי להכנס גם בעבר אך האנטי וירוס

שלי "אוסר" עלי לעשות זאת. האם יש שם סוסים טרוייאנים מעבר לסוסים על המוטבעים על בולים?
בכל מקרה התחלתי "לגגל" ונראה מה אדלה. אגב, למי שמעוניין, ביום שלישי הקרוב (כמיד חודש כך רשום) יתתקיים יריד בולאי בדיזנגוף סנטר שם ניתן גם לקבל הערכות. למי שמעוניין להלן הקישור: http://www.israelphilately.org.il/sub_default.asp

301018

New member
המשך חפירות

נגיד ומכרתי את הפריט: 1. החשבון שלי בפייפאל הוא החשבון הבסיסי, אוכל לקבל אליו כסף? 2. המדבקות מכ האם מקבלים אותם בדואר? 3. מעטפות עם פצפצים בפנים גם קונים / מקבלים בדואר? 4. מדינות שלישראלים כדאי לשלוח (זמן משלוח קצר יחסית)? שוב תודה וסליחה שאני מציקה. שיהיה שבוע טוב!

טלי5555

New member
בבקשה

1. כן. 2. כן. 3. כן, אבל כדאי לבדוק מקומות נוספים ולהשוות מחירים. בדואר מאוד יקר. 4. כדאי לשלוח למקומות שיש בהם קונים
דואר רשום לאירופה וקנדה: 5-7 ימים בד"כ לארה"ב, ודרום אמריקה: יום יומיים יותר מאירופה. המזרח הרחוק: כשבוע.

301018

New member
אם כך אלך על המדינות הבאות

ארה"ב אירופה - אנגליה, צרפת, טורקיה, יוון,, גרמניה, הולנד (הבנתי שאיטליה היא בעייתית). ניו זילנד קנדה המזרח - סין, יפן, תיאלנד. עוד כאלה שכדאי להוסיף ואין איתם בעיות?

למעלה