עלויות טיפולים

חדוהיוס

New member
עלויות טיפולים

בתקווה שבקרוב אתחיל טיפולים...מישהי יודעת לגבי עלויות? ממכבי נמסר לי שהכל ממומן.האם המימון הוא 100%?פרט לכך אם יש למישהי מידע על מיקרומניפולציה -באיזה תנאים זה נעשה? לאחר ביקור אצל דר"רזיאלי הבנתי שהוא חושב בכיוון. ולמירב-סליחה על ההתפרצות לפורום שלך אבל בחודש האחרון יצא לי להכנס וממש התמכרתי-התמיכה של הבנות כאן אחת בשניה עצומה וזה מדהים! וללירון-לאחרונה סיפרת שלא הרגשת טוב מההרורמונים .הסיפור שלך מאוד נגע לליבי בעיקר כאחת שסןבלת מדלקת במערכת העכול.אשמח אם תעדכני מה שלומך???

מירבי*

New member
חדוה יקרה../images/Emo24.gif

ראשית, את ממש לא צריכה לבקש סליחה, אני שמחה שאת כותבת כאן ומצליחה למצוא בפורום מקור תמיכה, זו המטרה!! ראי עצמך חברה מן המניין והמשיכי לכתוב כאן
לגבי שאלותייך, אני מניחה שהיית אצל ד"ר רזיאל מאסף הרופא, אם כן את בידיים הכי מקצועיות שיש. מיקרומניפולציה זה תהליך שמתבצע במעבדה לאחר שהביציות נשאבו מגופה של האם והזרע מגופו של האב, בעזרת מיכשור עדין ותחת מיקרוסקופ, מסייעים לזרע לחדור את מעטפת הביצית ובכך גורמים בעצם להפריה בטוחה של אותה ביצית. מכבי וכל הקופות האחרות ממנות את הטיפולים במלואם, יהיו לך הוצאות של תרופות שאת צריכה לקנות, כמובן במחיר מוזל עם השתתפות של קופת החולים. מאחלת לכם להתחיל במהרה בטיפולים וכמובן להצליח בהם. אני כאן לכל שאלה. בהצלחה

למעלה