עשו פרצוף: יש לי תיק גב שאיתו אני תמיד טס
מה שיש בו זה דברים שבירים ( קופסה עם משקפי ראיה, קופסה קטנה בגודל של קופסת משקפי ראיה עם עדשות מגע ), מצמה קטנה מאוד, ארנק ומסמכים.
בנוסף היה לי תיק עם נעלי סקי, שיש בו מלא מקום בחלק הקדמי של נעליים. באתי לדלפק - אמרתי האם יש בעיה להכנס עם תיק נעלי סקי, והתיק הריק שיש לי על הגב. הדיילת אמרה אי אפשר להכנס עם שני תיקים. אחרי שהתחלתי לפתוח את התיק עם נעלי סקי, ולנסות לשים את התיק בתוך תיק, היא אמרה שאני יכול לשלוח את התיק עם נעלי סקי בחינם ( בעיקרון זה עולה 50+ יורו או משהו כזה ).
אז שלחתי שני תיקים, ששילמתי על אחד.
החוויה עם החברה: טסתי פעם ראשונה איתם, ואני מקווה פעם אחרונה: 90% מהנוסעים היו חרדים עם משפחות וילדים, עוד 5% היו נוסעים ששילמו ספידי בורדינג ( כאלה שאמורים לעלות ראשונים על המטוס ).
בעת הבורדינג - הדיילת כרזה "הורים עם ילדים יכולים לעלות" - ואז את רואה גוש שחור רץ מתור לתור, ( בעצם כמעט כולם כמו שאמרתי ) - כי לאיזה דוס אין 564621321 ילדים?! גם רעש בלתי נסבל, הם נדחפים, אחד בא לשאול שאלה ואז כל הערמת אנשים באה אליו "אנחנו ביחד!" - ממש מעצבן. כמה ליצנים נדחפו מאחורי - התחילו ממש לדחוף - צעקתי עליהם, איזה מין פאקינג דבר זה?! - שורה תחתונה: אעדיף לשלם עוד 200 יורו ולא לטוס עם הגועל נפש האלה ( לא החברה, אלא האנשים ) - שכן איזי ג'ט לא טסים בשבת, אז יותר טוב לי ( אני טס בד"כ שבת עד שבת ).
מבחינת מקומות ישיבה - הדוסים התיישבו עם החמולות שלהם, מן הסתם לקחו את כל המקומות השווים - ליד דלתות חירום, בחלק הקדמי וזה. אנשים רגילים מחפשים את הרגילים האחרים - ויושבים אחד ליד השני. ( התיירים ממש היו בהלם מכל מה שהיה שם ).