עלויות בשדה התעופה -

חגי זיו

New member
עלויות בשדה התעופה -

ירון ואילן חוייבו ב- 150 דולר איץ' בגלל הגלשנים כאוברוויט. הדבר לא קרה בעבר ואל על תמיד הטיסה אותנו ללא עלויות אוברוויט למעט מקרים של חזרה מחול בהם שדה התעופה חייב אותנו. במקרה הנ"ל הגיעו השניים ללא מסמך רשמי של האגודה וכנראה שהדבר היה יכול לשנות את רע הגזירה. גם העדר לבוש רשמי של נבחרת מוריד מהרושם שמתקבל ואולי גורם להתייחסות מבטלת מצד הנוגעים בדבר בשדה התעופה. אנסה ליצור קשר עם אל על ולראות אם יהיה ניתן לקבל מהם את התשלום חזרה . האמת שהמידע הנ"ל מיועד בעיקר לעמיר שלום שנדמה לי שעדיין לא עזב את הארץ ומי שמדבר איתו רצוי שיאיר את עיניו בעניין.

atzmony

New member
האם יש דרך לשקול את הגלשן בשדה?

או שבאל-על עשו הערכה כמה הוא שוקל? עוד שאלה האם הם מתיחסים אל הגלשן כמטען שונה מהכבודה הרגילה (בנוסף להיותו כבד ...? אורך ןכו' ) אשמח לכל תגובה בנושא (אני מתכנן להכיא את WW שלי מבודפשט)

חגי זיו

New member
יש משקל כמובן. הגלשנים עוברים דרך

מסוע שנמצא בפינה הימנית ביותר של אולם היוצאים. בחול זה משתנה ממקום למקום. חשוב להודיע מראש לחברת התעופה על מטען חורג כדי שיהיו מוכנים לכך. בדרך כלל מסמכים רשמיים של הזמנה לתחרות פוטרים מחיוב אוברוויט אבל זה הרבה עניין של מזל עם מי נתקלים בשדה תעופה.

תרצהטל

New member
איך לא לשלם

איך לא לשלם - לתאם מראש את העניין עם הנהלת אל על. עמיר דרך אגב כבר נסע מזמן. בנסיעתו האחרונה, התיחסו אליו באל על בכבוד מלכים. חבל שאילן וירון לא תיאמו ביחד איתו.

למעלה