עלויות אחזקה ZX9R

Flakor

New member
עלויות אחזקה ZX9R

שלום לכל חברי הפורום- למי שיש ניסיון באחזקת ZX9R מהשנה 95-96 השאלה אליו.. כמו כן בעלי RF600R .. אני בעליו (הגאים) של RF לשעבר, מטעמים מסוימים הייתי צריך למכור אותו אבל, אני מעוניין לחזור עם ZX9R מודל 95 אני צריך טיפים בנושא בעיות, עלויות אחזקה, של ה ZX ומי שיודע להשוות עלויות לגבי אחזקת ה-RF שהיה לי, יעזור לי מאוד..

VTR SP2

New member
הרבה כסף

לחבר שלי יש כזה והסיפור הואר כזה. טיפול קטן כל 5000 ק"מ - עלות סדר גודל של 700 ש"ח טיפול גדול כל 10000 ק"מ - עלות של 2000 ש"ח + טיל בליסטי אך כבד מאד [ נשארו כלים בודדים - נא לבדוק שלדה ומנוע בשבע עיניים - לא מחזיקים במיוחד

אזרח פ.

New member
כן ולא... כיוון שסתומים לוקח מספר

שעות, וזה לא הדבר היחיד שעושים ב 10000. מצד שני 2000ש"ח לטיפול 10000 זה יותר לא מעט. הבעיה היא שתמיד יש "תוספות" לטיפול, כמו צמיגים, שרשרת וגלגש"ים וכו'...

עצם זה שכל 10K

יש צורך בכיוון שסתומים - זו השחיטה. זה הנוהל בעולם הליטר?כל 10K כיוון שסתומים או שזה ייחודי לZX9?

אזרח פ.

New member
רבי... זה לא בדיוק מה שמקובל

באופנועי ספורט בכלל וליטר בפרט. בד"כ מרווחי כיוון השסתומים הם פי 2 או אפילו 4 בחלק מההונדות (24,000 ו 48,000ק"מ בהתאמה). קוואסאקי משום מה נתנו הנחייה ל 10/12 (12 בדגמים המודרניים יותר) אכן מרווח מוגזם. האזרח אישית לא מקיים את ההנחייה במלואה...

אתם יכולים, כולכם, לומר תודה...

אומנם פאוזי "מוגדר" ככוון אחד ל-12K, אבל בפועל הוא דורש כל 6K. כך גם כוון הקרבורטורים. נורא רגיש ומרגיז. אבל... ברגע שהוא מכוון.... ממממ... ללא מילים :
. זהו. בכוון הקרוב, הבא עלי לטובה בקרוב מאד... הוא יתבצע לבד. לא מוסך ולא נעליים. ל-ב-ד !!!!

למעלה