עלוב....

זה תת רמה לדעתי

חבל שזה קורה-לפי דעתי מגן דויד אדום יש להם את הזכות השירה לטפל באירועיפ ח"ע וכדומה שזה יעשו אחר כך תעבודה שלם שלא יפריעו למד"א בפעילות שלהם

מתנדב

New member
בהחלט שצריך להסתכל על הצד הטוב שלהם

כפי שמקלדתיפה כתבה.... אבל באופן עקרוני ידוע שיש בעיה בין מד"א לאנשי זק"א, ובגדול מד"א לא מפרגנים בכלל לאנשי זק"א, והם תמיד חושבים שאנחנו באים לקחת להם את העבודה, שזה ממש לא כך...

גם בראשל"צ היה מכות..

בפיגוע בראשל"צ במועדון הימורים - היה מכות רצח. המפכ"ל שלא היה אז בארץ, ומשי - זהב שגם אל היה בארץ, סידרו ענינים דרך הפלאפונים. אני שהייתי בשטח - חטפתי מכות (וגם החזרתי) אני לא רואה בכניסה ראשונים לזירה משום 'עבודת קודש'. זה ביזוי הקודש. והגיע הזמן לעשות לזה סוף!

שוקו בת

New member
יש מישהו שהוא מתנדב גם בזק"א?

ב"ה אני צריכה קצת עזרה בנושא. תודה ושבוע טוב,

שוקו בת

New member
אני צריכה,

ב"ה 1. מהם ראשי התיבות של זק"א? 2. למה בעצם הקימו את זק"א? 3. למה רוב מתנדבי זק"א דתיים - חרדים? 4. אני צריכה פרטים איך היא עובדת ומתי? 5. האם אין לאנשי זק"א סיוטים על עבודתם? תודה מראש,

אז ככה...

ב"ה 1. זק"א = זיהוי קורבנות אסון. 2. הקימו את זק"א בעקבות הפיגועים הקשים בשנת 95. 3. רוב המתנדבים בזק"א אכן חרדים, היות וחשוב להם כבוד המת, והבאתו לקבר ישראל על פי כללי ההלכה. 4. במקרים של מוות לא טבעי (תאונות, פיגועים, גופות במצבי ריקבון וכו') המשטרה מזעיקה את זק"א באירגון זק"א מוציאים ביפרים לכוננים האזוריים בהם יש את האירוע, והם יוצאים לשטח ועושים את עבודתם, עבודת-הקודש. 5. בוודאי שיש להם סיוטים, ויש פסיכולגים שמטפלים בהם. מקווה שעזרתי.

מתנדב

New member
תשובות לעניין.....

ותוכלי להביט עוד בתוך השאלות הנפוצות, מהאירוח שהיה עם משי זהב...

שוקו בת

New member
תודה רבה על התשובות, ושוטר,

ב"ה חסר לך שעוד מישהו מהפורום יקרא לי צ'וקי בגללך!!

למעלה