עלוב החיים-חלק ז`

עלוב החיים-חלק ז`

שלום ילדים.. בפרק א` ובפרק ב` אותם חיבר זה שהתחזה לימני.. אחרי הבחירות-הוא האיש שנפל מההר.. ראיתם דוגמא של הנופל מההר לסילוף המציאות נוסח גבלס בעיקבות הפרקים האומללים הנ``ל באו עוד פרקים עצובים בחיי האומה ג`,ד`,ה`..ו`.. וכעת אנחנו בפרק ז`-אותי אני אחבר!! בפרקים הקודמים ראינו איך פרק אחר פרק קרס לחלוטין כח ההרתעה של ישראל וכן הפקירו שם בפרק א` נשק ומחשבי צהל ועוד איך הפקירו והחיזבאלה חיצרר בקול-תרועה את מוסר ההשכל של הבריחה ההיא וקרא לפלשתינאים לחזור על ההצלחה ואפילו-עוזר להם בזה עד היום הזה ממש ומאז-נפלו חיילים על גבול הלבנון וחטפו חיילים על גבול הלבנון וכמעט נאלצנו להסתבך עם הסורים וגם זה עוד יקרה,בודאות..סבלנות והכל-בגלל פרק א` המטופש של ברק ובפרק ז`..יש מישהו אחר בשלטון שפוחד מהדוד סאם,כמו קודמיו והקיף עצמו בשמאלנים פשלנים ולכן,אנחנו תקועים במצב של מלחמת טרור לא פתורה כמעט-מלחמת עצמאות חוזרת.. ויודעים אתם ילדים למה זה קורה לנו ? יפה ילדים,בגלל ברק,והבריחה מלבנון וויתוריו לעראפת אפילו ילד בגן מבין זאת.. יפה ילדים,וכעת לפני שהולכים הביתה לספר לסבתא יבוא הנופל מההר ויתחיל לקלל לא להתרגש,נטפל בו מרק.

שרוף

New member
תענוג לראות אט אט איך יוצאים

השמאלנים השרוטים באופן סופני מהחורים. לאט לאט הם מרימים את הראש נוכח חולשתו של שרון לשמאל. הם בעצם מרגישים ששום רעידת אדמה לא התחוללה עם בחירתו של שרון והנה דרכם דרך החיסול של ישראל בשלבים תצלח גם עם שרון. צפוייה לנו פה בפורום תקופה נהדרת של כאסח. האמת שליבי ליבי על אומללי הימין שלא מבינים מאיפה זה בא להם בחרו במועמד ימני לשלטון וקיבלו ראש ממשלה שמאלני חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה אויייייייי יוי יוי י י י איך אומרים החברה ``אשכרה מדינת חלם`` תתחיל להשחיז.

אתה צודק שרוף....יש ג`וחות ושוחות

יש מלא ג`וחות של שמאלנים ויש גם שוחות זוכר את אלוני ? זוכר איך ישן בשוחה לפני הבחירות,ואחריהן.. וגם כעת-לא ראו אותו פה חודש והפורום זרם וקלח עד ששוב יצא מהשוחה והתחיל להתנכל ולמחוק הודעות מרק.

מרקי-קקטוס תלמד עובדות קודם

דבר ראשון: אם נסתבך עם הסורים, זה יהיה בגלל שרון שתקף אותם. שלא תבין לא נכון. אני בעד התקיפה, ולדעתי היה צריך לגרום לסורים נזק רב יותר, אך אל תפיל את ההסתבכות עם הסורים על ברק כי שרון תקף אותם ולא ברק. עקרונית צדקת בחלק מהדברים, אך לא לגבי לבנון. נכון נחטפו לנו 3 חיילים, ונהרגו 3 בפרק זמן של שנה. אך בהשואה למה שהיה שם קודם זה גן-עדן. כבר שכחת מה היה קודם? כל יום ברדיו: חייל הרוג, חייל פצוע. עשרות חיילים הרוגים בשנה, פצועים ונכים, וכל זה בגלל ההרפתקנות של שרון גיבורך. כמו שכתבתי קודם, מנהיגנו כולם עלובים, חוץ מבן-גוריון, וברק ביציאתו מלבנון עשה מעשה חכם ואמיץ. כל החכמים למיניהם מהימין אמרו: יפלו קטיושות, מחבלים יחדרו לגן ילדים במנרה וכולי. אך הפלא ופלא, הצפון שקט הרבה יותר מלפני היציאה, אין קטיושות, הכלכלה משגשגת, התיירים באים,אך אתה כרגיל רק יודע להתלונן. הסורים לא מעיזים להרים ראש עכשיו כי הם יודעים שהם כובשים עכשיו בלבנון, וישראל מבחינתה כל התקפה מצד לבנון, זה כאילו לבנון תקפה אותנו. והסיבה היחידה שאנחנו לא מחריבים את לבנון היא החטופים. אין דבר יותר חכם בהיסטוריה של המדינה מלצאת מהמקום המקולל שנקרא לבנון. הייתי שם בשרותי הצבאי ותאמין לי אין מה לחפש שם. תראה לי חייל אחד שרוצה לחזור לשם או פוליטיקאי אחד. ולפני שאתה תוקף את השמאל תסתכל על הימין הצבוע, שעכשיו ממלא פיו מים.אם בזמן ברק היו מרגמות על שדרות, כל הגנדים הליברמנים, והליבנתים היו יוצאים מהחורים שלהם, אבל מכיון שעכשיו התחת דבוק להם לכיסא של המשרד והוולבו הם נהפכו לדגים.

שועל בודד-אכן נותרת בודד

בטיעוני הרפש שלך אם קראת את דברי אז אני מודה,שעד עכשיו שרון לא יותר טוב מברק כמעט בכלום ויחד עם זה,תפנים כבר שהיציאה מהחורים כפי ששרוף כתב נכון היא של שמאלנים כמוך שסבורים שהציבור טיפש ושוכח מה שהיה פה מאוקטובר וגם לפני אוקטובר את מסעות ברק לקלינטון והיריעה צרה מלפרט כל הטענה שיש לימין כנגד שרון שהוא לא מבצע את מה שקיבל מנדט לבצע וזו מתקפה צבאית שיטתית בלי עצירות,בלי הפוגות עד שירימו ידיים וזה שועל בודד מאד בהישג יד מרק.

קקטוס תלמד להתמודד עם עובדות

לפני שאתה תוקף על ימין ועל שמאל תלמד להתמודד עם עובדות. גם הספקנים הכי גדולים מודים שהיציאה מלבנון היתה מבורכת. תקרא לזה בריחה או התקפלות ואיך שאתה רוצה. העובדה היא שחיי חיילים נחסכו, ואפילו הקיצוניים מבין הימניים לא מציעים לחזור לשם. לא יעזור כלום. העובדה היא שיצאנו משם בזכות ברק ונכנסנו בגלל שרון. ולא שאני מחסידיו של ברק. פשוט על היציאה מלבנון מגיע לו צל``ש. לגבי מה שכתבתי על הצביעות של הימין, לא התכוונתי אליך, אלא לימין ככלל.

לגבי לבנון..ושאר ירקות..

העם הזה נעשה רפה-רוח לא עומד בלחץ קורבנות בודדים וכך מזמין על עצמו אסונות לבקרים ללבנון עוד נחזור,ולצערי.. בדרך הקשה.. כי עם קצר-רוח,שמסרב לשלם מחירים עד מהרה מוצא עצמו למול פי פחת כן,רבין החל באסון הנוכחי שנכפה עליו ע``י פרס אך הוא כראש-ממשלה אישור אסון אוסלו.. זו היתה ראשית הדרך למטה ויתורים וויתורים וכך-הכנסנו להם ליד רובים במכוונים נגדינו כיום ממרחק אפס פיגועים-כבר אז.. ועד כדי כך השפיעו.. שאפילו אחר הרצח הנורא העם העדיף את ביבי על הלוזר והסיוט חוזר על עצמו ברק-עם אותה הטעות כמו של רבין שוב הבטיח הרים וגבעות ויביאנו למלחמת העצמאות-בשידור חוזר וכמו אז,כך היום קוראים לימין להציל את הברוך יום כיפור-בפעם הראשונה אסון אוסלו-בפעם השניה מלחמת השחרור-2..הפעם השלישית אז אנא,קצת כבוד לימין שהרגלתם אותו לשמש על תקן של מציל לאומי מרק

למעלה