עלובי החיים

רייvבלה

New member
עלובי החיים

שלום אני מחפשת DVD או דיסק שיצאו של עלובי החיים שהוצג במשכן לאומניות הבמה נדמה לי ב 1998 או 1999 . האם יש דבר כזה? תודה

רייvבלה

New member
זו היתה הפקה גרועה עד כדי כך?

אגב מה קרה לשחקנים הצעירים ששחיקו שם? כמו למשל ישראל ארנסט ששיחק את מריוס?

BroadwayBaby511

New member
לא קשור הפקה גרועה...

כדי להפיק DVD צריך כסף, רצון, וכו'. אחרת נראה לי שהיו הרבה יותר DVDאי מחזות זמר. טומי: מה זה...?

וואי אם היה..

דיסק DVD של " אחים בדם" זה היה מה זה רב מכר...! =] אני יודעת שאני הייתי קונה אותו...!

shnu00zel

New member
ישראל ארנסט

מממ איזה דברים הוא עשה מאז... ממה שאני זוכר הוא שיחק את הכתבת ב"שיקגו"... נדמה לי שקוראים לה מיס סאנשיין.. לא? שיחק את המראה במחזמר מחנוכה "שלגיה" ומשחק את אחד העוזרים של איציק כהן במחזמר "המפיקים" (מצטער, לא טוב בשמות של דמויות) יש לי עדין כתבונת מהעיתון עם תמונה של ישראל, לימור עובד ועוד שני צעירים, שכתבו עליהם במעריב שהם הולכים לככב ב"עלובי החיים"..:) הינה תמונה של דודו פישר (זא'ן ולז'אן) ואלונה אלסכנדר ששיחקה את קוזט הקטנה.

oberon25

New member
אגב עלובי החיים

אני מחפש את המילים בעברית ל a little fall of rain... ולא מצליח למצוא. עזרה מישהו

טפטוף של גשם קל - המילים בעברית

מאנגלית: אהוד מנור אפונין: אל תדאג, מסייה מריוס כבר לא כואב בכלל טפטוף של גשם קל כבר לא יזיק עכשיו איתך לא אבקש יותר אתה עלי תשמור ותחבק קרוב טיפות חמות של גשם טוב מריוס: אך את תחיי אלוה לא ינטוש לו במילים ניתן פצעים לחבוש אפונין: חבק אותי, חבק לאט נחמה ומקלט מריוס: החיים קוראים בשמך הם אוהבים אותך אני עוד כאן איתך... אפונין: קצת גשם לא יזיק הוא רק את העבר ישטוף אתה עלי תשמור ותחבק קרוב ובחיקך אשן סוף סוף הגשם המבורך הביא אותך שמים בהירים ומנוחה נשימתך כל כך טובה אל ביתי שוב קרובה (במקביל מריוס ואפונין): מריוס: אל דאגה, זה לא יכאב בכלל טפטוף של גשם קל כבר לא יזיק עכשיו איתך. אני איתך. שומר עליך. טיפות חמות של גשם טוב. אפונין: אז אל תדאג, מסיה מריוס כבר לא כואב בכלל טפטוף של גשם קל כבר לא יזיק עכשיו. לא אבקש יותר אתה עלי תשמור ותחבק קרוב - טיפות חמות של גשם... (אפונין מתה)

שודר הסרט בחג- בלי שירים

בשינוי ממש משונה של העלילה... בגרסאה בריטית כבדה שכזו... נגיד לא הראו איך מפטרים את פנטין ומה שקורה ברחוב... כדרך אגב פנטין פוגשת בוולז'אן כשהוא בא לערוך ביקורת בתחנת המשטרה ומוצא אותה

tommy walker

New member
בלי שירים- איך הם מעזים? ../images/Emo13.gif

חחח, אני מקווה שברור לך שגרסת המחזמר היא לא הגרסה המקורית של הסיפור הזה. במקור זה ספר של ויקטור הוגו. ככה שגם על המחזמר אפשר להגיד "שינוי משונה של העלילה" כי גם הוא לא במדויק כמו הספר המקורי. פשוט שידרו סרט מסוים שגם מבוסס על הספר אבל לא אמור להיות לו שום קשר למחזמר. ואגב סרטים, קיים סרט נוסף שנקרא עלובי החיים, סרט מצויין לדעתי, שהוא בצרפתית ובכיכובו של ז'אן פול בלמונדו והוא משלב את עלילת עלובי החיים במציאות של תחילת המאה ה-20 ובסיפור השואה. תנסו להשיג את הסרט הזה, לדעתי הוא ממש יפה, וגם רלוונטי ליום השואה שחל בתחילת השבוע הבא.

razi1376

New member
ראיתי חלק מהסרט הזה

ראיתי את הקטע שבו ולז'אן נכנס כראש העיר ואז פתאום קלוס-אפ על פונטין אחרי שמכרה את השיער ובלי הרבה שיניים איזה פחד....
אני מאוד מאוד מקווה שיעלו מחדש את העלובים.... (עם דודו פישר בתור ולז'אן כמובן)

למעלה