עלובי החיים

elall

Member
מנהל
עלובי החיים מועמדת לכמה פרסים בטקס Tu Mundo 2015

הקטגוריות בהן היא מועמדת:
טלנובלת השנה
שחקנית השנה (ארסלי)
שחקן השנה (אריק הייסר)
הרשע הכי טוב (גבריאל פוראס)
הרשעית הכי טובה (איילין מוחיקה)
שחקן משנה- דייגו סולדנו וחבייר דיאז דואנייס (רדאמס)
שחקנית משנה (אלכסנדרה דה לה מורה)
הזוג הכי אהוב (ארסלי ואריק)
השחקנ/ת (הדמות) הכי חסרת מזל (ארסלי)

elall

Member
מנהל
בגלל זה כתבתי בסגריים "דמות"

הכוונה לשחקנית שמשחקת את הדמות הכי חסרת מזל.

rafinagar

New member
כולל פרק 65

דניאל: צריך לפתוח מחדש את התיק של לוסיה
התובע: אני מרגיש שאתה לא אובייקטיבי
מה אתה אומר? עכשיו שמת לב גאון? הנאשמת בת זוגו, הנרצח אח שלו. זה מקרה מובהק של חוסר אובייקטביות

חמוד דיאבלו שעוזר לממין ולרוקסניטה גם אם זה מתוך אינטרס עדיין אם התוצאה שמצאו מקלט ואוכל לא משנה מה הסיבות ומה שעשה בשבילהם ביומיים לא עשה דניאל מאז שמכיר אותם
עוד הבדל בין שניהם: לוסיה אומרת לדיאבלו בפרצוף שבחיים לא תהיה אתו ובכל זאת מנסה לעזור לה. דניאל רק שומע שדיאבלו היה אצלה מיד הלך לתובע למנוע ממנה את הסיכוי היחידי שנשאר לה לצאת מהכלא דרך החוק

אבל משווה את התינוק של אדריאנה לבעל חיים קטן חסר ישע חחח. מאז הגילוי לנו הצופים שאבל הומו אני רואה אותו אחר הדמות שלו השתנתה לגמרי. בהתחלה אמרתי שהוא השחקן הגרוע בסדרה. הצחיק אותי כשאמר ללוסיה: 'אדריאנה מצפה לילד ממני' רק על הדיוק בעובדות הייתי חושד חח. היא אשתו אז ממי הילד יכול להיות? אבריסטו? כן
אבל לוסיה מטומטמת. מטומטמת איך ליליאנה פצעה את עצמה והיא מנסה למנוע ממנה.. מה חשבת זה ניסיון התאבדות? שקוף שהיא מכניסה אותך לצרות מפגרת! תני לי מכות גם ככה את הולכת לצינוק אבל לפחות תני לה את מה שמגיע לה. לוסיה דמות לא מושלמת לא כי התסריטאי מנסה לעשות ממנה דמות עגולה. ההפך מנסים לעשות אותה לאמא מושלמת, בת זוג מושלמת, חברה מושלמת אבל היא גרועה בכולם במיוחד האמא.. זה שהיא בוכה לפעמים 'רוקסניטה מיחיטה' לא עושה עליי רושם. הילדה אבודה תקופה ולא ממש עושה משהו רק ששמעה שהיא עם דיאבלו התחילה לחשוש

ליליאנה זאת הסיבה למה אני כמעט ולא רואה סדרות מקסיקניות לא משנה אם צולמו בארה"ב או במקסיקו. הרוע שלה מוגזם ויצא מכל פרופורציה. האובססיביות שלה ללוסיה מבחילה אותי! פיזית אני מתכוון לא סתם אומר את זה. מעצבן אותי כשאומרים לה 'לוצ'ה אחותך' והיא בתגובה הקבועה המפגרת שלה 'אחות למחצה' כאילו עם הלנה קונסואלו ואבל היא האחות המושלמת

הלנה המלאכית לא פחות סתומה.. כנראה בעיה גנטית במשפחה. השינוי והמהפך המוגזם של רדמס צריך להדליק נורות אדומות אצל כל בן אדם שיש בו טיפת שכל. לא הלנה כמובן. בכל השתנה! גישה, התנהגות, צורת דיבור, הטעם אפילו האוכל. הכל שכח ומה לא שכח? שהוא אוהב אותה.. נו באמת

המעצבנת האחרונה דיאנירה.. מעצבן אותי שהיא נעלבת שהעבר רודף אותה. מתנהגת כמו פרוצה מתלבשת כמו פרוצה החזה שלה בחוץ כל הזמן איך אפשר לא לחשוב שהיא זונה? מילא ביציאות אבל בעבודה להתלבש ככה פשוט לא במקום

elall

Member
מנהל
"הבדל ביניהם"?

אין פה מה להשוות, לוסיה יכולה להגיד מיליון פעם לדיאבלו שהיא לא רוצה אותו, הוא לעולם לא יקבל את זה , יבין את זה או יכבד את זה. זה ממש לא "בכל זאת", הוא בטח לא עושה את זה מתוך טובת ליבו, אלא עם אינטרס. אתה באמת רואה בזה משהו טוב שהוא ככה לא עוזב אותה? הוא אובססיבי לגביה, הוא אחד שלא יוותר על המטרות שלו ולוסיה היא אחת מהן. וזה די ברור שלוסיה לעולם לא תרצה להיות איתו , לא משנה כמה נחמד הוא יהיה איתה וכמה יעזור לה, וזה עוד יותר ברור שמתישהו הסבלנות של דיאבלו תגמר ואז כבר יהיה ברור שעדיף שוטר קריזיונר מאשר דיאבלו מפיונר.

evglev1

Well-known member
מנהל
בכל זאת מוזר שהוא לא משתף פעולה עם ליליאנה כדי להתנקם בה על

הדחייה כמצופה מצלע שלישית רעה, ועוד הוא ידע שרוקסנה ראתה את ליליאנה רוצחת את גסטון ובכל זאת החזיר אותה ללוסיה, נכון שהוא אובססיבי ולא יקבל דחייה, אבל הוא אוהב באמת ומקריב עד גבול מסוים, במשולש האהבה הוא לא הצלע השלישית הרעה הטיפוסית בניגוד לליליאנה שבחיים לא אבין אם היא תמיד חשקה בסתר בדניאל או שהיא אובססיבית לכל מה שהיה של לוסיה.

זה ברור שלדיאבלו לא מגיעה הזדמנות עם לוסיה, אפילו רציתי לכתוב שבהשוואלה לליליאנה הוא מלאך עד שנזכרתי מה הוא עשה לפני שהכיר את לוסיה.

elall

Member
מנהל
נקמה זה ממש לא מצופה מצלע השלישית

הוא צלע שלישית קלאסית. צלע שלישית רעה תעשה הכל כדי לזכות בדמות שהוא רוצה.
לקבל את הדחיה של לוסיה ולנקום על זה, זה להודות בכשלון ובעצם לוותר על לוסיה. הוא בטח לא ילך לשתף פעולה עם ליליאנה שבגדה בו. והמטרה שלו היא כפולה. אם הוא מצליח לשחרר את לוסיה מהכלא ולכבוש את ליבה של לוסיה, הוא לא רק זוכה בלוסיה עצמה, אלא גם מכאיב לדניאל פעמיים, גם בזה שהוא עם אישה שדניאל אוהב וגם כי שניהם בעצם מחוץ לכלא, וזה אחרי כל המאמצים של דניאל.

rafinagar

New member
ברור עם אינטרס זה מה שכתבתי גם

ולא משנה כעת מה יקרה הלאה. בנקודת הזמן הזאת כשלוסיה נמצאת בתקופה הקשה בחייה אחד נשבע לה שבחיים לא יתן לה לצאת מהכלא ושוכב עם אחותה, השני מתכנן איך להבריח אותה מהכלא ולאחד אותה עם רוקסנה. אני רואה בזה משהו טוב כן כי אני בטוח שהיא תשמח לראות את רוקסנה גם אם היא תכעס על הדרך. גם דניאל אובססיבי כעת ונעול על זה שהיא אשמה ולא יוותר עד שתירקב בכלא, זה ישתנה ברור אבל על זה נדבר כשזה יגיע בינתיים הוא ממרר לה את החיים. לדעתי עדיף לה בלי שניהם

elall

Member
מנהל
גם פדופיל שנותן סוכריה לילדה קטנה כדי לפתות אותה

זה נראה טוב בעינייך? יופי, הילדה שמחה לכמה דקות כי קבלה סוכריה.... זה לא המעשים , זה הכוונות והסכנות שעומדות מאחורי זה. לכן גם לא מגיע לדיאבלו שום קרדיט על ה"עזרה" שלו.

rafinagar

New member
זה ממש לא אותו דבר מה הקשר פדופיל

אני רק אומר שהוא היחיד שעושה משהו בשבילה וכן מגיע לו קרדיט בהשוואה ליחס של דניאל מגיע לו הרבה קרדיט. אני לא חייב לשלול אותו לגמרי כי הוא הרע. המקרה שלו שונה מליליאנה היא לא עושה שום דבר חיובי בנובלה

elall

Member
מנהל
הקשר שלוסיה היא טרף שהוא מנסה לצוד

אז הוא מנסה לפתות אותה, "לעזור" לה , אבל אין שום דבר טוב בעזרה שלו. הוא לא עושה בשבילה אלא בשביל עצמו. איך הוא "יקבל" אותה , אם לא יוציא אותה מהכלא? היחס של דניאל , גרוע ככל שיהיה, כמעט ולא יכול לעשות לה יותר נזק. לצאת מהכלא בזכות אחד כמו דיאבלו, זה לא הצלה , זה לא שיפור ולא שחרור. זה לצאת להכלא ולהיות בידיים של מפיונר אובססיבי ומסוכן, שלא בטוח עד כמה זה יותר טוב מהכלא.
אגב, זה מזכיר לי משל אחד:
ציפור אחת איחרה לנדוד ונשארה בחורף הקר על העץ.
כשהגיע השלג היא התחילה לקפוא עד שנפלה על האדמה וגססה למוות.
אחרי כמה זמן עברה במקום פרה וחירבנה עליה.
הציפור הקטנה, התחממה לה לאיטה עד שכוחותיה חזרו אליה.
אחרי כמה זמן היא התאוששה, הוציאה את הראש מהחרא והתחילה לשיר בקול.
זאב שעבר במקום שמע את שירתה של הציפור, הוציא אותה מהחרא וטרף אותה.

מוסר ההשכל:

1. לא כל מי שמכניס אותך לחרא הוא אויב שלך.

2. לא כל מי שמוציא אותך מהחרא הוא חבר שלך.

evglev1

Well-known member
מנהל
העניין הוא שלוסיה חייבת את חייה לדיאבלו

נראה שהסוהרת שליליאנה שיחדה הייתה בכירה מאוד, או שההשגחה בכלא על הפנים ולולא דיאבלו היא הייתה מצליחה לרצוח את לוסיה שדיאבלו הבין מהר מה התכניות של ליליאנה והקדים תרופה למכה. הסוהרת די בקלות הייתה אחת על אחת מול לוסיה החולה ועמדה לחנוק אותה. אז לפעמים יוצא שהרשעים מצילים את חיי הטובים. אז נכון שדיאבלו פעל מתוך רכושנות, אבל הוא סידר שרוקסנה לא תילקח מלוסיה בעקבות הלילה שבו היא ראתה את ליליאנה רוצחת את גסטון ונכנסה לטראומה וגם הציל את חייה עכשיו.

מובן שאין מקום להשוות לדניאל שגם ברגע שחייה של לוסיה היו בסכנה דאג לה ורצה להישאר איתה עד שתחלים, וגם זה שהביקור של דיאבלו שינה את הגישה שלו, זה לא היה מקנאה אלא מהגיון שאם דיאבלו עוזר לה אז הם שותפים לפשע.

rafinagar

New member
היחס של דניאל עשה לה מספיק נזק.. צריך יותר?

הכניס אותה לכלא על פשע שלא ביצעה בלי לתת לה הזדמנות להתגונן ואפילו מתאמץ להשאיר אותה שם כשמגיע לה לערער. הפריד אותה ממשפחתה ומרוקסנה ושכב עם ליליאנה כמה פעמים לא לילה חד פעמי. הגיעה למצב שרצתה להתאבד שזה הטופ. דיאבלו עושה הכל מתוך תועלת אישית על זה אין ויכוח, אבל מה התועלת? שהיא תאהב אותו. הוא מנסה להרשים אותה למה זה רע? הרצון שלו שתראה אותו בצורה אחרת ולא לרצוח אותה ולסחור באיבריה. הוא לא עוזר לרוקסנה כדי למכור אותה לדאעש ולהפוך אותה לשפחת מין. בינתיים הכוונות שלו גם אם הן מתוך אינטרס (אפשר אגב לומר את זה על כל גבר שמחזר אחרי בחורה וקונה לה פרחים ותכשיטים שזה מתוך אינטרס שתהיה אתו
) יביאו לה קצת אושר בלפגוש את רוקסנה גם אם זה יימשך דקה או שנה עד שדיאבלו ישתגע אבל עד שזה יקרה באמת אני נותן לו ליהנות מהספק ומי יודע אולי התסריטאי יפתיע ויעשה שינוי בדמות
אולי הבחור יתנרמל (לא יקרה אני בטוח)

evglev1

Well-known member
מנהל
לא בטוח שללא דניאל לוסיה לא הייתה נכנסת לכלא

אחרי שליליאנה וחנרו שתלו לה את האקדח היא יכלה להיות מורשעת גם אם דניאל לא היה מתאמץ ואף אם דניאל היה מגן עליה.

והיא ניסתה להתאבד בגלל אחותה השטנית שדאגה שיקחו את רוקסנה ממשפחתה.

זה שדניאל שוכב עם ליליאנה זה באמת עלוב ונמוך.

אכן דיאבלו רוצה לשכב ואולי להתחתן עם לוסיה הוא לא כנראה לא רוצה להכניס אותה לעסק וזה לזכותו, אם כי גם את ליליאנה הוא לא רצה להכניס לעסק, היא התנדבה לזה בשביל בצע כסף.

חוץ מזה שכשליליאנה הציעה לדיאבלו להסגיר אותה, היא באמת מעדיפה כלא על מוות?????? מפתיע!!! הוא אמר שהוא רוצה את השוטר רחוק מלוסיה, כלומר אין לו עניין לטהר את שמה של לוסיה כדי שהיא ודניאל יהיו ברוגז.

אם רדמס לא השתנה באמת למרות שכבר ציפיתי לראות איך מזעזע לגלות שהוא היה מאפיונר וגבר מכה, אז גם דיאבלו לא ישתנה לטובה.

elall

Member
מנהל
בדיוק

דיאבלו תוך שניה יכול להוציא את לוסיה מהבוץ הזה, שגם לו הייתה "תרומה" בזה, כי הוא מאווווד נהנה לגרום לדניאל לחשוב שלוסיה מאהבת ומשת"פית שלו.
דיאבלו יודע הכל ויכול להסגיר את ליליאנה ולהציל את לוסיה. אבל הוא לא יעשה את זה, הוא בכוונה ישמור את הסוד לעצמו לגבי רוצחיו של ססר, ויעדיף להשאיר את לוסיה עם טייטל "רוצחת" כדי שחס וחלילה היא לא תתפייס עם דניאל, ואחר כך ישחק אותה גיבור שמנסה "לעזור" לה. ברור שכל עזרה שתבוא ממנו לא תהיה חוקית, וגם אם היא תהיה מחוץ לכלא, זה לא יהיו חיים נורמליים מה שיהיה לה. היא תמשיך להיות "רוצחת", "אשת מפיונר", אולי נרדפת ע"י משטרה, ובטח שלא יתנו לה לאמץ את רוקסנה ובנוסף יהיה לה את דיאבלו תקוע בווריד, שלא יוותר עליה בשום תנאי.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא בטוח שהעדות של דיאבלו אמינה במקרה כזה

הרי הגיוני שירצה להפיל את זה על חף מפשע ולהגן על שותפיו האמיתיים לפשע. ודיאבלו לא כמו טיבריו מלאהוב את לולה שמקליט את האנשים שלו. כך שלא בטוח למה יש משקל יותר לאקדח שאף אחד לא טרח לבדוק עליו טביעות אצבעות או לעדות של דיאבלו שגם דיאבלו לא יכול להעיד בלי להסגיר את עצמו. אבל הנקודה היא שהוא לא רוצה, אחרת מזמן היה שולח מכתב המנקה את לוסיה עוד במהלך המשפט.

elall

Member
מנהל
ברור שדיאבלו לא יכול להעיד

אבל לשלוח מכתב בהחלט כן. לא חייבים להאמין מיד, אבל גם להגיד את זה על ליליאנה היה מדליק כמה נורות אדומות לגורמים הרלוונטיים , אולי אפילו לדניאל, הרי שהיא מתאימה לפרופיל הרוצחת, בלונדינית ושם שמתחיל ב-L וגם ידוע שהיא עבדה עבור דיאבלו.
ולמה אתה בטוח שלא בדקו טביעות אצבעות על אקדח? סביר להניח שלא היו עליו, כי ליליאנה בטח נגבה אותו לפני ששמה ללוסיה.

evglev1

Well-known member
מנהל
כי פשוט קצת קשה שלוסיה תצליח להסתיר אקדח בין בגדיה

בלי להשאיר עליו טביעות אצבעות.

למעלה