עלובי החיים

rafinagar

New member
עד פרק 14

אני פשוט מזועזע מהשוטרים או יותר נכון מהכותבים מה זה הטמטום הזה!
אז המסתנן המפגר הבן זונה שאותו אני מתעב נכנס לחברה של רדמס ומאיפה הוא מסתכל על המצלמות שהחדיר לחדר של אל דיאבלו? מהלובי!
אחר כך שמע שגילו איפה נמצא מיגל שהלשין נגד דיאבלוו מה עשה בנושא? שום דבר!
ואז הצליח לדעת באיזה מחסן הולכים להחביא אותו ומה התגובה שלו? השתיל מצלמה בתוך המחסן במקום לספר לדניאל את המיקום
הלאה- עקב אחרי העינויים שעבר מיגל דרך הנייד בבית ולמי התקשר בלבד? לדניאל שהיה עסוק בלענג את לוסיה ולא ענה
אין עוד שוטרים במדינה? זה מקרה חירום תקפיץ את כל היחידות חתיכת מפגר
אז גילה מי הבוגד במשטרה ולא העלה על דעתו לספר בהודעה הקולית הכל!
וכמובן נתפס וכמו טמבל כשהציע לו דיאבלו לעבור צד הוא סירב במקום להסכים ולהרוויח קצת זמן זה מעצבן כי משחק לי אותה אדם מוסרי ובסוף מספר שנתן את הדיסק לססר הדביל
ודניאל? עוד מפגר עם תעודת דוקטורט בתחום. מיגל נחטף והוא מוצא לעצמו זמן לתת ללוסיה זמן איכות במיטה והשיא נוסע לועידה

אוקטביו מתעוור וחבל.. חבל שלא מת ביחד עם ויקי. הוא בורח איתה כי אמו הטיפשה מתלוננת נגד ויקי ובמקום לוותר כדי שיחזור היא מתעקשת

דיאנירה הפכה לעציץ כל מה שיש לה לעשות זה לתת עצות ללוסיה להיות עם דניאל וגם עם ססר. תחליטי מטוטמם כשוטר או מטומטם כסנטור
אין לה עלילה משלה לפחות בהתחלה הייתה זונה זה סיפור שלה בלבד לא קשור ללוסיה או לרוקסניטה הטונטיתה

evglev1

Well-known member
מנהל
זה לא חדש שהשוטרים בטלנובלות דפוקים ועלובים

אבל בעצם אם המשטרה תעשה עבודה טובה הטלנובלה תיגמר אחרי 20 פרקים גג. אכן מרגיז שהמרגל לא עשה כלום כדי להציל את מיגל שידע שהולכים לרצוח אותו, לדניאל הוא לא הגיע, אבל היה צריך להזהיר את אלה ששומרים על מיגל!!! שיזמינו תגבורת!!! לגבי התקשרות למשטרה הוא לכאורה סולק מהמשטרה בבושת פנים, כך שביחידה לא יתייחסו אליו ברצינות, אבל אכן כדי להציל עד מדינה אפשר להגיע ליחידה אחרת ובעצם גם אזרח יכול להזהיר בשיחה אנונימית מרצח עד מדינה. ובאמת יכל למסור את הדיקסק לפרקליטות המדינה או למפכ"ל או ישירות לנשיא בעצם אז חכם לתת לססר, ססר יכל למסור לנשיא ולא לחכות לדניאל כי הוא סנטור, אבל לא היה לו זמן מאז שצפה כי הוא היסס אם לצפות או לא למרות הרמזים של המסתנן.

אני דווקא אוהב את ויקי ורוקסנה.

למעלה