עלובי החיים

evglev1

Well-known member
מנהל
לוסיה לא מזהה את חנרו

ליליאנה המומה מהפיוס של לוסיה ודניאל לאחר שלוסיה הצילה את אוקטביו ומנסה להרעיל את דניאל נגד לוסיה ולוסיה מבהירה שהיא שתלה את הסמים, היא שמה לב שדניאל מהסס ורוצה להתרחק ואז דניאל מציג אותה כחברתו לפני כל תחנת המשטרה וגם חנרו שליליאנה מבקשת ממנו לרצוח את לוסיה והוא מסרב למלא פקודות שלה ונראה שלוסיה נבהלת כשהיא שומעת אותו, אך נראה שהיא לא מזהה אותו כלל.

קרלוס שומע שלוסיה ודניאל השלימו ומטיח בה שהיא לא כנה איתו ולא סיפרה על מה שראתה במותו של ססר, לוסיה מצידה טוענת שכשהיא איתו היא שוכחת הכול, אבל הסיבה הרבה יותר עמוקה, דניאל כשוטר רואה הכול שחור ולבן ודניאל ברגע הפיוס שלהם טען שהאישה שהייתה עם ססר קשורה למותו וכשלוסיה ניסתה להסביר שאולי לא, הוא טען שאם לא הייתה קשורה לא הייתה בורחת ונראה שהכול יחזור אם דניאל ישמע שלוסיה עדה לרצח אחיו והייתה איתו בבית.

מאהבת של דיאבלו ממונטריי באה לדרוש את זכויותיה כי היא מחכה לילד מאולוגריו ופרננדה נפגעת מההשפלה, אך ליליאנה לא מהססת ומבקשת מחנרו לקנות תקופה להספקת הריון בלי שחנרו ידע במי מדובר. כשפרננדה מטיחה בליליאנה את חוסר הכבוד שלה, היא מטיחה בה שאין לה זכות להטיף לה והיא היצירה שלה, שהיא קיבלה את הבת הממזרה של בעלה ממאהבת והמשיכה לחיות עם בעלה כאילו כלום. פרננדה מבינה שיצרה מפלצת ומתקשרת לאיגנסיו שמסכים לאסוף אותה מהבית אך אז לוסיה מגיעה עם רוקסנה ודניאל ואיגנסיו מבקש מדניאל הסבר על כך שיומיים קודם בא עם ליליאנה וכעת הוא מציג את עצמו כבן זוגה של לוסיה.

לרוקה נמאס שרק נוריה נהנת לצד גסטון והוא מספר לגסטון שהוא מאהב שלה ולא אחיה והולך לחפש את דיאנירה, אבל במקום זאת חוטף את הצעצוע של רוקסנה שהוא כנראה שם לב שיש משהו בפנים.

דיאנירה דבקה בשקר שלה שהיא הייתה גננת ולא חושפת בפני קרלוס את עברה.

מעז יצא מתוק, נראה שאהבתו של פבלו להלנה הכשילה אותו כסוכן סמוי והוא הגן על הלנה ממכות מרדמס ורדמס שלח אנשים להכות אותו והוא גבר עליהם, אך פוטר ודניאל הטיח בו את הכשלת המבצע. אך הסתבר שדיאבלו חקר וגילה שהוא חייל מארינס ואנשיו של דיאבלו דרשו ממנו הסברים ודיאבלו החליט לגייס אותה לשורותיו ופבלו אומר לדניאל שזאת ההזדמנות שלהם.

הלנה ופבלו עדיין מסתירים את הקשר שלהם מאיגנסיו ורק קונסואלו שותפה לסוד. הלנה פנתה להליכי גירושין, אבל עורך הדין ישר עדכן את רדמס, למרות שנתן להלנה להבין שהוא בצד שלה, אך הזהיר את רדמס שאם הלנה תוכיח שהוא מכה אותה תוכל לרושש אותה. רדמס ניסה לקחת את בנו מבית הספר והלנה מצאה זאת, אך התכנית של רדמס היא לקחת את בנו כדי להחזיר את הלנה בזחילה. איגנסיו ראה את רדמס צועק הדלת וכמו במקרה של קונסאלו הגן על ביתו והטיח ברדמס כמה אמיתות.

אוקטביו שכנעה את אימו לתת לגור אצל דניאל וסיפר על הטיפול ששניהם זקוקים ודיבר על טיפול גמילה שהיא זקוקה לו.

elall

Member
מנהל
זה משהו שאני לא מבינה...

מה זה "שוכחת הכל כשהיא איתו"? איך אפשר לשכוח דבר כזה? איך היא בכלל יכולה להסתכל לו בעיניים בלי לחשוב על ססר ומה שדניאל יעשה לה אם יגלה? איך הסוד הענק הזה שהיא שומרת לא מונע ממנה להיות בקרבתו? אני מבינה את הפחד שלה לספר לו, שלא תספר, אבל איך המצפון שלה לא חונק אותה כשהיא איתו, על זה שהיא מסתירה ממנו כזה סוד נוראי? אני במקומה פשוט הייתי מתרחקת ממנו וכמה שיותר רחוק.

evglev1

Well-known member
מנהל
האמת חשבתי שהיא חיכתה לרגע לספר לו עד שהוא אמר שאין ספקשד

שהאישה שהייתה עם ססר שותפה לרצח שלו וכשהיא לא הצליחה לשנות את כיוון המחשבה שלו. אכן הצדק עם קרלוס.

rafinagar

New member
עד פרק 10

-בסך הכל הטלנובלה בסדר אם מתעלמים מהמשחק הנוראי של.. רובם במיוחד אבל. זה לא יגרום לי לפרוש כי העלילה זורמת יש הרבה אקשן לפעמים מרגיש לי יותר מדי
מה שכן אולי יהרוס לי את העצבים ויגרום לי לזרוק את המחשב מקומה רביעית למרות שאני גר בקומת קרקע זה הטמטום וחוסר היעילות של השוטרים
איך זונה מסוממת והסרסור שלה מתלוננים על חטיפת ילדה והם לוקחים את העניין בשיא הרצינות כאילו מדובר בסכנה בטחונית למדינה. איזה מפגרים
-חסר לי בטלנובלות החום בין הורים לילדיהם. בטלנובלות ארגנטיניות\טורקיות מרגישים את זה הרבה יותר וזה לא מסתכם בלחיצת יד וחיבוק קר וחיוך דבילי
-הגיבור הראשי לא שחקן המאה אבל ביחס לאחרים הוא בסדר גמור. גם לא חסר לו כריזמה
-ססר.. חבל על המילים
-מצטער אבל לא סובל את הילדה רוקסנה. גם לא הילדה המרדנית והבן של ססר
-רוקה קורע אותי מחוק כנ"ל אל דיאבלו ורדמס
-הכי אהובה עליי דיאנירה החברה הזונה לשעבר של לוצ'ה ואני לא מדבר בתור לקוח פוטנציאלי
סתם היא חמודה ולא פראיירית בכלל

evglev1

Well-known member
מנהל
הזונה היא דודה של הילדה וכנראה נחשבת האופטרופוסית החוקית שלה

והמקצוע שלה לא משנה את קרבת הדם הביולוגית, למרות שברור שהיא תאבד את המשמורת כשעבודת סוציאלית תראה באיזה תנאים היא מגדלת את אחייניתה, כך שהיא ירתה לעצמה בראש.

evglev1

Well-known member
מנהל
הכול מצליח לליליאנה

נראה שחנרו סירב לרצוח את לוסיה מפחד מהנקמה של דניאל שיאבד שני אנשים קרובים, ולא מתוך נאמנות לדיאבלו, כי הוא יודע היטב מה ליליאנה מתכננת ולא רק קנה את התרופה שגורמת להפלה אלא גם ניתק את החשמל כדי שליליאנה תוכל לגרום לחברה של דיאבלו ליפול במדרגות והוא יודע מה דיאבלו יעשה להם אם ידע, אבל מעדיף לעזור לליליאנה ואף מזהיר אותה מממחיקת העקבות בזמן שהמשרתת בדיוק מגלה על המדרגות ואז ליליאנה קונה לה מתנות ואף מאיימת להרוג אותה אם תדבר ומשתיקה גם אותה וכך אף אחד לא מלשין עליה לדיאבלו.

דניאל נפתח ומספר להלנה ולוסיה על הפשעים של דיאבלו ורדמס ולכן לוסיה מזהירה את הנזירות לדבר עם דניאל ולא לקבל תרומה מאולגריו. ליליאנה שולחת את יסניה מריה לאותו בית חולים וכך דיאבלו שלא מוכן שיבצעו גרידה ובטוח שבבית חולים יוקרתי יצילו את ילדו ורב עם לוסיה ועם הרופא שמטפל ביסניה מריה מספק את התירוץ לא לקבל את התרומה וגם כנראה גורם לאחות מילגרוס להעריך את לוסיה. אבל בכל זאת אולגריו מגלה את השינוי בגישה ומבין שדניאל דיבר עליו.

אולגריו גם מתכנן לרצוח את דניאל גם בגלל שחשף אותו בפני הנזירה אמפרו וגם כדי לפנות לעצמו את לוסיה. דניאל לא חושד בתרומה של אולגריו ולוסיה שגם ככה מרגישה רע כשדניאל מבטיח לתפוס את האישה הבלונדינית שהשתמשו בה כפיתיון כדי לרצוח את אחיו, לא מספרת לה שדיאבלו מחזר אחריה והתירוץ בפני דיאנירה הוא שהיא חוששת מהתגובה של דניאל שגם ככה סובל וכועס.

רוקה לא מספיק לראות את הדיסק או קי וגסטון מגלה אותו ושניהם מחליטים לסחוט את ליליאנה וממין לא מצליח להחזיר את הצעצוע לרוקסנה.

פרננדה משלימה עם איגנסיו ומסרבת לבוא עם ליליאנה בחזרה ומבטיחה לנסות להסתדר עם לוסיה אך היא נוזפת בבנותיה על הפרידה מהבעלים שהיא בחרה ובהתנשאות טוענת שסידרה להן נישואים מאושרים ומאכזבת את בנותיה.

טוב אז לאחר שהתפגר לי המסך חזרתי

ולעניינינו,אהבתי את הסצינה שלוסיה הלכה להציל את אוקטביו ושדניאל דחף אותה ואחר כך קפץ גם.
יסניה מריה ממש מעצבנת,אמנם מה שליליאנה עשתה לה היה אכזרי אבל מקווה שעכשיו שכשאיבדה
את ילדה,לא יראו אותה יותר כשתחזור למונטרי

אז פבלו הצטרף כסמוי לחבורה של דיאבלו.רדמס מתחיל לאכול אותה.הלנה ופבלו נראים טוב ביחד

עכשיו מעניין מה יקרה כשרוקה וגסטון יסחטו את ליליאנה
ממין מצחיק אותי שאמר לרוקה מטומטם ואיך שרוקה שם עליו יד דחף אותו ואמר לו ''סבתא שלך מטומטמת''
וגם לרוקה לא חסר

לגבי ססר,מיותר המוות שלו
.היו יכולים טיפה למשוך את זה...

אני לא רוצה לדעת מה יקרה כשדניאל יגלה שלוסיה הייתה עדה לרצח ססר ולא הודיעה על כך

למרות ששמחתי שפרננדה חזרה הביתה והשלימה עם איגנסיו וכשנראה היה שהיא מתחילה להשתנות,
היא מעליבה בלי הפסקה את קונסואלו ומתייחסת לא יפה גם לאלנה.מה שבישלה זה מה שהיא תאכל(לגבי בתה ליליאנה).נראה שאמפרו הולכת למות
וכי מילגרוס מתחילה להתרכך כלפי לוסיה

לאון ממשיכה לעצבן אותי
מזל שדניאל מעמיד אותה במקומה

וזהו נראלי...אחלה סדרה בינתיים.עדיפה בהרבה מבחינתי על גאטה ועל מלכת הלבבות.

דרך אגב יבגני בגאטה הגעתי לפרק 50.היה פרק טוב דווקא(49 במספר) כשאגוסטין רצה
לפנות את כל תושבי המזבלה וכולם התנגדו ופרננדו הצליח להוציא צו השהיה.אבל סה''כ הסדרה עצמה נחמדה ותו לא.

redsnowhite

New member
צפיתי ב-6 פרקים מאתמול בלילה

והגזר דין הוא שכנראה לא אמשיך לצפות בטלנובלה הזו.

הילדה, רוקסניטה, אחת הילדות המעיקות שנתקלתי בהן. הסצינה עם הכאבי בטן, נו באמת... והשחקנית כל כך גרועה וכל כך מעיקה.

הקשר בין דניאל ללוצ'ה, מגוחך גם כן. יומיים הם רבים ופתאום הם מאוהבים?
נו בחייאת... אפילו לא יצאו לדייט, אין להם שמץ מי זה הצד השני וכבר מאוהבים, מחכים כל היום להיפגש אחד עם השני כדי לחייך קצת, מספרים כל כך הרבה דברים אישיים, היא עומדת להיות הדמות האחרונה שהוא יחשוב עליה לפני שהוא מת. come on... |מקיא|

וכמובן שססר היה חייב להידלק על לוצ'ה, זו לא טלנובלה אם האחים/חברים טובים לא מתאהבים באותה אחת.
את ססר חיבבתי הרבה יותר מדניאל למען האמת. ועכשיו קראתי פה שהוא מת, אז בכלל מעפן.. אבל לפחות לא הוציאו אותו מניאק.

אבא של לוצ'ה, לא זוכרת את שמו. עוד "נו באמת" אחד.. נכון, אשתו מזעזעת בכל צורה שהיא, אבל שלא יגרום לעצמו להיראות כאילו הוא מלאך לידה. סלחה לו? כן, בטח שסלחה לו על הבגידה, על זה שהתאהב באישה אחרת, על זה שהביא את הבת שלהם לחיות איתם. ברור שסלחה לו. זה גם בולט כי היא תמיד הייתה כל כך מלאת אהבה עם לוצ'ה..
אידיוט.

לאונסיטו. עוד מטומטמת. יותר נכון פאתטית. "בללבלה יש לו מלא נשים אבל בסופו של דבר, אני זו שנמצאת לידו. אני ורק אני." את נמצאת לידו כי את עובדת איתו, וגם אם לא, איזו מערכת יחסים יש לכם בדיוק? זה מה שהיא רוצה מהאהוב שלה? להיות הידידה שלו אחרי שהוא מזיין טריליון נשים? מטופשת.
הוא לא שם עליה, די, תמשיכי הלאה ותפסיקי להיות פאתטית. הדמות הזאת ממש מעצבנת, בלי שום תחכום, בלי שום שכל, וגם השחקנית לא משחקת משהו בכלל.. ובכלל, למה היו צריכים לעשות מדניאל אחד שלא מפסיק לשכב עם נשים? למה בכל טלנובלה הכוכב צריך להיות כזה?
ולמה לקרוא לה "מי הומברה דה קונפיינסה"? היא אישה פור גאד סייק!

והויקי הזאת.. איזו שחקנית מעצבנת. דמות עם יחסית פוטנציאל אבל השחקנית מגלמת אותה פשוט גרוע. כל המשחק שלה לא נראה אמין, היא לא באמת נראית הדמות הזאת, לא נכנסה לזה בכלל
עם זאת, אוקטביו חמוד.
אוי, וגם דודה שלה, זו שנשואה לרדמס.. מה שמה? איזו שחקנית אנמית. כאילו לקחו רובוט בלונדיני עם שפה עליונה אובר-מנופחת-מבוטוקס כדי לגלם אותה. תזוזי קצת!!!!
אהה, הלנה שמה..

אבל - הומו

אהה! והמשטרה שם.. כמה שהיא דפוקה
מכניסים את לוצ'ה לכלא מבלי לברר אם היא צריכה להיות שם או לא בכלל. כי איך זו בדיוק חטיפה אם כוחות הבריאות במדינה פרצו לדירה בגלל שהילדה המטומטמת סבלה מהרעלה מהאוכל?! וואו זה שבר לי את המוח מעצבים
אהה!! וזה שאם דניאל או ססר אומרים מילה וחצי, אז משחררים אותה, כי אין שום קשר לאם היא אשמה או לא. היא יכלה לרצוח מישהו אבל כל עוד דניאל אמר שהיא בסדר, אז היא בסדר. מה הוא קשור לשם בכלל? הוא בכלל במחלק הסמים. שונאת שמערבבים הכל. לטלנובלות יש נטייה לעשות את זה. כמו שאיכשהו תמיד הרופא משפחה, הוא גם קרדיולוג, גם גניקולוג ומיילד, גם אורטופד וגם מזכירה רפואית. |רופא|

ובקיצור:
אבא של לוצ'ה - תמות
לאונסיטו - תמותי
רוקסניטה - תמותי
רדמס - תמות
ליליאנה - תמותי
האמא של ליליאנה - תמותי
ויקי - תמותי
הלנה - תזוזי
ססר - תחיה

קיצר, זה באמת טלמונדו? זכרתי שהם היו יותר מוצלחים...

evglev1

Well-known member
מנהל
זה טלמונדו ארגוס עם שיתוף מקסיקו

ולא רק ארה"ב בלבד כמו בדרך כלל. דניאל העיד לטובת לוסיה כעד למה שקרה ולא כשוטר.

Renat Zeitune

New member
הדמות דניאל באמת לא משהו

וזה רק הולך ומחמיר בהמשך אבל התאהבתי בשחקן שמגלם אותו עד כדי כך שאני רוצה שיביאו את הסדרה החדשה שלו אפילו שהיא מטיוי אצטקה. הדמות שלו שם רובי גרסה הגברית אבל רק שאפתנית וחומרנית ובהמשך בגלל משהו הוא משתנה.

elall

Member
מנהל
זה לא בהמשך, הוא משתנה די על ההתחלה

הייתי צריכה להעביר זמן בשדה תעופה ובמטוס אז החלטתי להוריד לפלאפון כמה פרקים כדי להעביר את הזמן. לא נתנו לו מספיק זמן לדעתי להיות רע, ודווקא לדעתי מתאים לו וזה נראה מעניין לראות אותו כזה חומרני ו(כמעט) חסר רגשות. כבר מפרק 3 נראה לי הוא בעצם מאבד זכרון ומשם הוא נהיה ממש נשמה טהורה ורוצה לתקן את הרע שעשה בעבר
. ככה שבשלב מוקדם זה הופך לטלנובלה רגילה עם זוג קלאסי שלא יכולים להיות ביחד בגלל כמה אנשים רעים. אבל לפחות יש הרבה מתח, ולדעתי יש פחות רומנטיקה ויותר התעסקות בעסקי היינות וגם בחקירות.

למעלה