צפיתי ב-6 פרקים מאתמול בלילה
והגזר דין הוא שכנראה לא אמשיך לצפות בטלנובלה הזו.
הילדה, רוקסניטה, אחת הילדות המעיקות שנתקלתי בהן. הסצינה עם הכאבי בטן, נו באמת... והשחקנית כל כך גרועה וכל כך מעיקה.
הקשר בין דניאל ללוצ'ה, מגוחך גם כן. יומיים הם רבים ופתאום הם מאוהבים?
נו בחייאת... אפילו לא יצאו לדייט, אין להם שמץ מי זה הצד השני וכבר מאוהבים, מחכים כל היום להיפגש אחד עם השני כדי לחייך קצת, מספרים כל כך הרבה דברים אישיים, היא עומדת להיות הדמות האחרונה שהוא יחשוב עליה לפני שהוא מת. come on... |מקיא|
וכמובן שססר היה חייב להידלק על לוצ'ה, זו לא טלנובלה אם האחים/חברים טובים לא מתאהבים באותה אחת.
את ססר חיבבתי הרבה יותר מדניאל למען האמת. ועכשיו קראתי פה שהוא מת, אז בכלל מעפן.. אבל לפחות לא הוציאו אותו מניאק.
אבא של לוצ'ה, לא זוכרת את שמו. עוד "נו באמת" אחד.. נכון, אשתו מזעזעת בכל צורה שהיא, אבל שלא יגרום לעצמו להיראות כאילו הוא מלאך לידה. סלחה לו? כן, בטח שסלחה לו על הבגידה, על זה שהתאהב באישה אחרת, על זה שהביא את הבת שלהם לחיות איתם. ברור שסלחה לו. זה גם בולט כי היא תמיד הייתה כל כך מלאת אהבה עם לוצ'ה..
אידיוט.
לאונסיטו. עוד מטומטמת. יותר נכון פאתטית. "בללבלה יש לו מלא נשים אבל בסופו של דבר, אני זו שנמצאת לידו. אני ורק אני." את נמצאת לידו כי את עובדת איתו, וגם אם לא, איזו מערכת יחסים יש לכם בדיוק? זה מה שהיא רוצה מהאהוב שלה? להיות הידידה שלו אחרי שהוא מזיין טריליון נשים? מטופשת.
הוא לא שם עליה, די, תמשיכי הלאה ותפסיקי להיות פאתטית. הדמות הזאת ממש מעצבנת, בלי שום תחכום, בלי שום שכל, וגם השחקנית לא משחקת משהו בכלל.. ובכלל, למה היו צריכים לעשות מדניאל אחד שלא מפסיק לשכב עם נשים? למה בכל טלנובלה הכוכב צריך להיות כזה?
ולמה לקרוא לה "מי הומברה דה קונפיינסה"? היא אישה פור גאד סייק!
והויקי הזאת.. איזו שחקנית מעצבנת. דמות עם יחסית פוטנציאל אבל השחקנית מגלמת אותה פשוט גרוע. כל המשחק שלה לא נראה אמין, היא לא באמת נראית הדמות הזאת, לא נכנסה לזה בכלל
עם זאת, אוקטביו חמוד.
אוי, וגם דודה שלה, זו שנשואה לרדמס.. מה שמה? איזו שחקנית אנמית. כאילו לקחו רובוט בלונדיני עם שפה עליונה אובר-מנופחת-מבוטוקס כדי לגלם אותה. תזוזי קצת!!!!
אהה, הלנה שמה..
אבל - הומו
אהה! והמשטרה שם.. כמה שהיא דפוקה
מכניסים את לוצ'ה לכלא מבלי לברר אם היא צריכה להיות שם או לא בכלל. כי איך זו בדיוק חטיפה אם כוחות הבריאות במדינה פרצו לדירה בגלל שהילדה המטומטמת סבלה מהרעלה מהאוכל?! וואו זה שבר לי את המוח מעצבים
אהה!! וזה שאם דניאל או ססר אומרים מילה וחצי, אז משחררים אותה, כי אין שום קשר לאם היא אשמה או לא. היא יכלה לרצוח מישהו אבל כל עוד דניאל אמר שהיא בסדר, אז היא בסדר. מה הוא קשור לשם בכלל? הוא בכלל במחלק הסמים. שונאת שמערבבים הכל. לטלנובלות יש נטייה לעשות את זה. כמו שאיכשהו תמיד הרופא משפחה, הוא גם קרדיולוג, גם גניקולוג ומיילד, גם אורטופד וגם מזכירה רפואית. |רופא|
ובקיצור:
אבא של לוצ'ה - תמות
לאונסיטו - תמותי
רוקסניטה - תמותי
רדמס - תמות
ליליאנה - תמותי
האמא של ליליאנה - תמותי
ויקי - תמותי
הלנה - תזוזי
ססר - תחיה
קיצר, זה באמת טלמונדו? זכרתי שהם היו יותר מוצלחים...