עלובי החיים

עלובי החיים

אין לי מילה יותר מתאימה מאשר זו. לקחת הודעה כל כך שמחה, נצחון על הפחד ולהשתמש בה להתנצחויות? למה? עשיתי לך משהו רע "גברת לא תנחש מי אני"? אני לא מוכנה יותר לשמש כשק החבטות שלך! אז אני מודיעה בזאת ואני פונה אליך אישית "גבירתי" אני לוקחת פסק זמן מהכתיבה בפורום לא אביע את דעתי לא אשתף, לא אספר, לא עוד!!!! כן, אמשיך לקרוא את הפורום ואחכה... שאת וכל אותם ניקים מזוייפים תעזבו סוף סוף אותנו כדי שאפשר יהיה להיות פורום אינטימיות - תמיכה ולא פרוורטיות והטחה. הפורום הזה חשוב לי! חצי שנה אני חברה גאה בו! בכל פעם שכתבתי פה, ששפכתי את ליבי קיבלתי כאן תמיכה אדירה עצות, רעיונות, הערות והארות את זה אתם לא תקחו ממני!!! גם לא תוכלו לקחת ממני את האנשים המיוחדים שהכרתי בפורום את אלה שאינם דמויות וירטואליות אלה ש זכיתי לראות אותם לחבק, לבכות בזרועותיהם, לשמוח איתם גם את זה לא תקחו ממני!!!! אז תחשבי טוב "גבירתי" ואיתך כל הניקים המזויפים. לפני שאתם לוחצים על "שלח" תחשבו... מה באמת אתם רוצים? מלחמות על הגב שלי ושל חברי הפורום ה"אמיתיים" ? זה מה שיגרום לכם להרגיש טוב? אם כן, אז תדעו, שאני יושבת עכשיו על הכורסא בפינה ולועגת לכם, עלובי החיים!! די נמאסתם!!!! ועוד משהו, אל תטרחו כל אותם ניקים מזוייפים אל תטרחו להגיב להודעה זו שלי כי מהיום אני אישית, לא אפתח יותר הודעות שהכותב בהם לא מוכר לי אישית!

גלית34

New member
ענת,את לא מבינה דבר אחד../images/Emo20.gif

את עושה בדיוק מה ש"עלובי החיים" רוצים להעלים את כל מי שכותב כאן. אל תתני להם את מה שהם רוצים כל כך שימי ז....

עיניים

New member
../images/Emo141.gif כשאת רוצה -

את יודעת ! כשאת רוצה - את יכולה ! נכנסתי הרגע לפורום, והודעתך התנוססה בראש חוצות,,,,, לא הספקתי לעיין בהודעות, לא מבינה בדיוק במה מדובר, אך קראתי את דברייך, והרי אמרתי לך לא פעם: אם את רוצה - את יכולה ! עם רוב דברייך אני מסכימה, למעט דבר אחד: "אני לוקחת פסק זמן מהכתיבה בפורום לא אביע את דעתי לא אשתף, לא אספר, לא עוד!!!! " פה טעית. כי את יודעת היטב שהדבר שהכי פחות נכון לעשות - זה לשבת בכורסה שם בפינה, ולהיות פאסיבית. למדת את זה על בשרך גם אתמול, כשהחלטת לחזור אל המקום אותו עזבת לפני שלושה חודשים- לחזור אליו בראש מורם,,,, אל תשכחי מה היתה הרגשתך אחרי שעשית את הצעד הזה. אינך צריכה להכניס את עצמך שוב לאותה פינה חשוכה, כדי לצאת ממנה בעוד כמה זמן - ולהרגיש טוב. הרגישי טוב החל מעכשיו. המשיכי לכתוב. המשיכי להגיב. המשיכי לדלג. המשיכי להתעלם. יש לך את הכוח. יש לך את היכולת.

קוראת פעם אחר פעם

את המילים שלך ופשוט כועסת. חשבתי מספר פעמים, אם להגיב או לא. פוחדת (לא עלי, עלייך) שכל תגובה של מי מאיתנו כאן, תביא גם לתוך ההודעה הזאת, את אותם ניקים שמשתלחים אחד בשני כאן. לא אציע לך חיבוק. לא אבקש אותך לחזור לכתוב כאן, למרות מה שנעשה לך. לא מצליחה להבין בשום צורה ואופן, איך מי מהאנשים הנמצאים כאן, שנתקל במילותייך בעבר, בין אם בוירטואליה בלבד, לבין אם בחיים שם בחוץ, מעיז לעשות את זה. לצערי הרב, ראיתי גם הודעות נוספות, של אנשים נוספים פה בפורום אתמול, שלא זכו להנות מנקיון ממתחזים. לא מצליחה להבין את התופעה, לא מצליחה להבין, איך אותם אנשים, המסוגלים להיות כל כך תומכים , כל כך אוהבים, כל כך מפרגנים, ברגע ששמים על עצמם תחפושת של ניק חדש, פוגעים פעם אחר פעם באנשי המקום. יודעת שלך ענת, שום מילה שאכתוב לא תביא נחמה על העוול שנגרם לך. מקווה שאולי, רק אולי, מישהו מאותם ניקים בתחפושת, ייפקח עיניו לנוכח ההודעה שלך ויבין את גודל הפגיעה שנגרמת לאנשי המקום מהתחפושות הללו. גאה בך, ששברת שתיקה, שפתחת פה בשבילך ובשביל כולנו וצעקת די כבר.

קורבנות לעומת לקיחת אחריות.....

שלומלום לך ענת, תגובתי זו איננה הולכת להיות נחמדה ומלטפת. היות שאנחנו מכירים אישית אינני רואה צורך לתת הקדמה ולומר לך ולאחרים שמטרת התגובה איננה לתקוף אותך אישית אלא להעביר מסר. אני אשתמש בביטוי שלך "עלובי החיים" לצורך התגובה. לך ולי לא תמיד יש את האפשרות לבחור מי הם האנשים שיהיו בסביבתנו. לצערי גם איננו יכולים לשלוט על מעשיהם ואו דבריהם. "עלובי החיים" לפעמים נמצאים בסביבתנו. השאלה היא עד כמה אנחנו נותנים להם להשפיע עלינו. אם את בגללם תעזבי את הפורום את נותנת להם את הכוח והופכת להיות קורבן שלהם. זה מה שאת רוצה, להיות קורבן? דבר נוסף גם לשבת על הכורסא וללעוג "לעלובי החיים" איננה התנהגות שתורמת למישהו. אני למשל חושב מה היו נסיבות החיים של אדם שנהיה "עלוב חיים" כמה עצוב שאדם לא מסוגל לתת מעצמו כלום והדבר היחידי שהוא עושה ומשקיע את האנרגיה שלו זה לפגוע. דמייני איך נראים חייו? איך נראית משפחתו? אם כל מה שהוא יודע להפיץ זה עליבות. ועכשיו חזרה אלייך, המשפט בסוף התגובה שלך הוא בעיניי משפט אחראי: "מהיום אני אישית, לא אפתח יותר הודעות שהכותב בהם לא מוכר לי אישית!" זו דרך לגיטימית להתמודד עם התופעה. מעבר לזה מה שאת גורמת לעצמך ולסביבתך זה הרס היות שאת מונעת מעצמך את האפשרות להביע את אהבתך ונתינתך ומאיתנו ובכלל זה ממני לקבל את תמיכתך ואהבתך הבלתי מסויגת. זה מה שמגיע לך? שאיזה שהוא עלוב חיים ישלוט במעשייך? יגביל את אהבתך? האם זה מה שמגיע לנו? אוהב אותך מאוד שלומלום

ענת, את גדולה מספיק

כדי לא להתרגש מהם. הצלחת, בעולם הפיזי, לחזור בראש מורם למקום בו הרגשת פעם מאד לא נוח. אז מישהו השתמש בהודעה שלך ככלי לנגח מישהו אחר. אז מה? את לוקחת זאת כפגיעה אישית בך? הרי רק את קובעת מי יפגע בך ומי לא. אני מניח שמי שלא אכפת לך ממנו, בחיים לא יוכל לפגוע בך. אז ממה נפגעת ולמה? שמעתי לא מזמן משל על החיים, שאומר בערך כך: האדם יכול לנהוג בחייו כמו טוריאדור המחזיק את הבד האדום מול השור (כל אלו שפוגעים). הוא יכול להחזיק את הבד הישר לפני גופו ולספוג את כל עצמת הפגיעה, או יכול להחזיק את הבד לצד גופו, כך שנסיון הפגיעה יחלוף לצידו. את מבינה בעצמך איזה משני הטוריאדורים יחזיק מעמד בזירה... ואני מציע שכן תפתחי הודעות מניקים שאינם מוכרים לך. אני זוכר שבתחילת דרכו של הפורום גם אני לא הייתי ניק מוכר, כך גם את. בין הלא מוכרים ישנם גם ניקים המייצגים אנשים עם צרכים אמיתיים. בעבורם נוצר הפורום, הלא כן?

אורמור

New member
נו ב´מת ענתי...../images/Emo4.gif

"אמרתי לך אמרתי לך.." הרי זה המשפט השגור בפי ילדי הגן.. אז היא אמרה, אז הוא אמר, אז מה? אף אחד פה לא מוותר עלייך, ולא על דברייך, אז בלי פסקי זמן, ובלי כורסאות מהצד! מי שעיקר העונג שלו כאן זה חירחור שיחרחר, שיגרגר ויברבר, את המשיכי בדרכך, ושלא תעיזי לקחת משפט דבילי כפגיעה אישית, אם תזוזי הצידה ותפני את הבמה למחרחרים מה הרווחנו? מותר לך להיות חברה של מי שהלב שלך מבקש, ולא עיניינו של איש מה שאת בוחרת..!! ענתי, כבר גדלנו והתעצמנו, אז לא הולכים חזרה!! נכון? (בטח נכון!) היידה, חג שמח, לצאת מהכורסא! אור

ענת לא מעט אנשים לוקחים צעד

אחד אחורה כמוך וגם אני עושה את זה מידי כמה ימים מצד אחד יש הרגשה שהבית שלנו פרוץ וקשה לכתוב פה דברים אישיים כי אורב לנו מישהו שרוצה ללגלג ולבזות אותנו ומצד שני ואף על פי כן ולמרות הכל ארץ ארץ ארץ ישראל.... כלומר- זה בדיוק מקביל לחיים שלנו - האם נתקפל בפני בריונטים פיטר - אל תתקפל ענתי - אל תתקפלי מאדאם פרפר - אל תתקפלי (אומרת לעצמי) מעמיקים ומעמיקות יקרים מאנטמים ומאנטמות יקרות משפחה וירטואלית שלנו (אני עוד לא פגשתי אף אחד מהפורום הזה) כמו המשפט הדבילי הזה - לא נפסיק לשיר אנא - זה לא בעיה של ענת או של מישהו אחר זאת בעיה של כולנו כל אחד ימצא את המוצא האישי שלו אבל אנא אל תעזבו ואל תתקפלו אני מתגעגעת כל כך לדיאבלו לאוהביק לאהוב בצאט וגם מאמי בקושי פה וסוס שחור ועוד רבים רבים וטובים אנא תחזרו כולם וכל ניק מזויף או לא שנכנס לכתוב דברי בלע אנא אל תפתחו אותו בכלל אם זה מפריע לכם לכתוב בעצמכם

תתפלאי: הפעם סמי קצת מסכים איתך

טוב נו, אז נכון שאף אחד פה הוא לא בדיוק ז´אן ולז´אן, וגם הטרוריסט הכי גדול פה הוא עדיין נמושה קטנה על יד המאפיונרים של פאריס מהמאה ה- 19, לכן לא בדיוק נכון לראות באנשים האחרים עלובי החיים, אם כבר ויקטור הוגו - היה עדיף אולי לראות בהם משהו מכוער כמו הגיבן מנוטרדאם, כן, תתפלאי - הפעם סמי קצת מסכים איתך בקשר לכל בעלי הניקים האחרים - תתפלאי: גם לגבי אלה שמשתדלים כל-כך להביע את שאט-הנפש שלהם מאותו בריון ("זה נגמר פיטר זה נגמר", ואחרים). נכון: לפעמים גם סמי חושב שהם עלובי החיים, כי אם הם באמת זכו סופסוף להתפכח ולהבין מי באמת היה החבר המתעתע שלהם - - - ואם הם באמת מאמינים שהוא מזיק להם ולפורום - אז מה בדיוק הפחד שלהם לומר זאת בשם הרגיל והקבוע שלהם. לכן, לכל אלה סמי אומר מראש תודה: תודה - אין צורך. אין צורך בשום איגרות תמיכה בסמי בשמות בדויים - ומיותר לתקוף גם את הטרוריסט של הפורום בשמות בדויים. אין לזה שום ערך של ממש, משום שהצד השני ממילא יודע בדיוק מה משקלו הסגולי המדוייק. לכן, כל קישקוש נוסף בנושא שאינו מגיע באופן מוצהר ומכובד - רק פוגם באינטרס הכללי של התנהלות הפורום. יש לכם מה להגיד? אז שיהיו לכם ביצים - נראה אתכם אומרים הכל בשמות הקבועים! מה הפחד. כן מפחדים? אז נא לפחד עד הסוף. כי אם לא - אז יש רגעים שעדיף לשתוק. לא משום ש"נמאסתם" - אלא משום שאין בזה שום יעילות. בדיוק כמו מה שמתנגן עכשיו ברדיו: זה או הכל - או כלום.

מייקי69

New member
לפעמים, אני באמת חושבת

מה, לכל הרוחות, מניע אותם. מה? כל כך הרבה כעס? מאיפה? למה? למה כל הזועמים האלה - לא פשוט מתחפפים מהוירטואליה? עוברים למקום אחר? לא כדי לעזור לי או לנו. ממש לא. אלא כדי לעזור לעצמם? ללכת הצידה ולחכות שיבוא השקט - זו גם דרך להתמודד. בעיני - לא הדרך הבונה. אבל אם זה כל כך פוגע בך - אז אולי זו דווקא כן. אני יודעת על כמה וכמה שבחרו באותה דרך. בהתחלה נלחמתי על כל אחד ואחד מהם. "תמשיכו לכתוב" הפצרתי בהם "אל תתנו לרע ולכועס לנצח". לבסוף פסקתי. הדבר היחיד שאני יכולה לעשות - זה פשוט להיות כאן. לכתוב כאן. אני נשארת. אני כותבת. ואני לא לבד. אז ענתי, קחי אויר. צריכה קצת זמן על הכורסא? - בסדר. מבטיחה לך אישית, להיות כאן כשתמצאי לנכון לחזור. ויש לי עוד כמה בשורות טובות. אבל לאט לאט.
אני אופטימית ! מייקי

לאחר מחשבה נוספת

לא הייתי כל היום בבית חזרתי לא מזמן, ראיתי את התגובות ולאחר התרחקות קצרה שבה גם חשבתי, רציתי להבהיר כמה דברים: בגלל שהדברים נאמרו לי במקום אחר על ידי ניק אחר, זיהיתי את העומדת מאחורי הניק "לא תנחש מי אני" ומכאן עוצמת הכעס. במחשבה נוספת, יש צדק במה שכתבתם אין שום סיבה שבגלל אנשים חלשי אופי שמנסים להלחם את מלחמותיהם על הגב שלי, אני, שלא לוקחת חלק בשום מלחמה שהיא, אפסיק להנות במקום שאני קוראת לו - בית. לכן, למרות שעדיין עומדת מאחורי כל הבעת כעס שהבעתי הבוקר, חוזרת בי רק מדבר אחד: שום רוע לב לא ימנע ממני להמשיך לכתוב בפורום הזה!

בוקר טוב ענתי ../images/Emo42.gif

גם אני לא הייתי בבית כל היום. מגלג בין משפחה לחברים וארועים , חגיגיים יותר וחגיגיים פחות. רק עכשיו קראתי את השירשור הזה וכמו מעגל , הוא החל בהודעה כואבת שלך ונסגר בהודעה חכמה ומפוקחת שלך. עדיין לא הספקנו אפילו לדבר על זה אבל אני מכל מקום , שמח שכך את מרגישה ושכך החלטת לבסוף. אל תתני לשום רע להלך עלייך אימים וכיתבי מתי שבא לך , על מה שבא לך ואיך שבא לך. את אדם נקי - אולי הכי נקי שיש.

בוקר טוב לכם מאנטמיםומאנטמות

יקרים ואהובים מסיבות של ענייני בריאות נפרדת מכם לזמן קצר בין שבוע לשבוע וחצי תחזיקו לי אצבעות... שאף אחד מהטובים לא יפסיק לכתוב פה - שמעתם? הטוב ינצח - נכון פיטר? נכון ענתי? נכון יאצפן? נכון עופריקו? נכון עמיתי מכשפי? נכון חיפושיתי? נכון מייקי? נכון מאמי? אהבה לכולם ולהשתמע .....

למעלה