עלה סקר פורום חדש!!!

שלתי

New member
עלה סקר פורום חדש!!!

תוצאות הסקר הקודם:נגיד ושיטת הבחירות הישנה של פתק למועמד ופתק למפלגה הייתה עדיין בשימוש...מה היית שם בקלפי? מקום ראשון- פואד, העבודה- 23% מהקולות. שרון, ליכוד-23% מהקולות. פואד,מרצ- 23% מהקולות. מקום שני: פואד, חדש- 15% מהקולות. רמון, העבודה- 15% מהקולות. במקומות האחרונים: רמון,ליכוד. פואד, ליכוד. שרון, מולדת. שרון, המפד"ל. שרון, העבודה. המקומות האחרונים עומדים על 0% מהקולות! סך הכל הצביעו 13 חברי פורום בסקר. אני מבקש ממכם בסקר החדש לשתף יותר פעולה!!! ולהצביע!!! כמו שאתם מבינים סקר הפורום החדש עלה!!!

yariv~2

New member
אההמ...

אני רואה שיש עוד שלושה שחושבים כמוני (בן - עמי) מישהו מבין השלושה רוצה להיחשף? ולהסביר את עצמו?

אני חושב בן-עמי

אחד האנשים היותר חכמים בפוליטיקה הישראלית.כשאני רואה אותו מתבטא בטלוויזיה אני מחייך לעצמי ואומר כמה טוב שעוד נשארו אנשים שרואים את המצב בצורה כל כך נכונה,ומייצגים אותנו בממשלה. כל פתרון שבן עמי מציע הוא יצירתי ומחושב ביחד,העיקר-תמיד מסתכל קודם כל על האינטרס הישראלי,כלומר שהפתרון ישרת בראש ובראשונה את מדינתנו.

CANDY MAN

New member
חה חה חה.. מצחיק מאד,...

13 אנשים מתוך פורום של כשלושים אנשים הצביעו ואתה הסקת שלא רוצים שרון? ממש בדיחה יפה. אם מישהו היה דואג לפרסם את הסקרים האלו יותר מפעם אחת שהוא מוציא אותם אז למשל אני ועוד רבים פה היו מצביעים ואז הייתם רואים את תוצאות האמת... מזל באמת ששריד לא נבחר ע"י 3 אנשים ואז הוא עוד היה ראש ממשלה... אל תגידו דברים מגוחכים... שרון הוא המנהיג היחיד שלא התקפל לטרור ועל כך אני ועוד רבים גאים בו. אפילו ביבי שכמובן חזק רק בדיבורים לא עשה כמוהו. שרון אם אתה קורא את זה (אני יודע??!, אולי סוכני שב"כ נמצאים פה כדי לראות שאף אחד לא מסית לרצח פוליטי) אז שרון - חזק ואמץ!

TheHock

New member
גם אם לא מפורסם

רק תלחץ אחת לשבוע על הסקרים תראה - אולי פיספסת איזה סקר - הסקר מפורסם איך שהוא עולה - ולא עולה יותר מסקר לשבוע...

EverMan

New member
פורום

של 30 איש , זה יותר מתקרב לחמישים האמת עם העוברים ושבים. אבל אנשים קבועים יש משהו בסביבות 13 ... ושרון - אמץ שווארמה. -=לא נמית ולא נמות בשירות ההתנחלות!=-

אני תומכת בן-עמי

יש לו את הידע הכלים והניסיון, הוא יצירתי, נשאר נאמן לאידאלים שלו ולאינטרס הישראלי, וחוצמזה הוא אדם מאוד נעים וסובלני.

yariv~2

New member
ו... מה באמת גירסתו לגבי

אי נטילת אחרויותו על טיפול המשטרה במרד הערבי? (ניסיתי להיות פוליטיקלי קורקט
)

yariv~2

New member
אכן..

מצד אחד הוא אינטיליגנט, חכם, ורואה את המציאות בעין הגיונית ומתוך נסיון לשמר את האינטרסים של מדינת ישראל מנקודת מבטו. ומצד שני.. עד היום איני יכול לשכוח את ההתנערות שלו בוועדת החקירה כלפי השוטרים.. ("לא שמעתי", לא ראיתי"). שיהיה לו בהצלחה, בכל אופן.

שלתי

New member
אולי מי שהצביע טופז יסביר לנו

למה הבחירה הזאת??? נימוקים הסברים ושאר מינים יתקבלו בברכה...

EverMan

New member
שלתי

הרי זה ברור ! או הא ! מי זה בא ?! ראש המפלגה הבא !
סתם ! לא אני הצבעתי עבורו ...

CANDY MAN

New member
חבורה של ליצנים ובדרנים...

זה כל המהות של המפלגה שלכם. עובדה שאפילו השמאל בארץ כבר איבד את האמון בממשלת השמאל ולכן כולם העדיפו לבחור בשרון ובליכוד מאשר בשמאל. אני כבר מחכה לבחירות הבאות כי רק אז תבינו באיזה מצב מגוכח אתם... אני בינתיים מסתפק בסקרים האמיתיים שכוללים מאות אנשים ולא 13 ילדים שיכול להיות שחלקם הצביעו מתוך חוסר ידע... דודו טופז לשילטון?? בדיחה יפה - ודרך אגב, שבוע לפני שהצטרף למפלגת העבודה הוא התראיין בתוכנית בערוץ 10 שאותה ניהל שר האוצר הלא הוא סילבן שלום מהליכוד ושמה דודו אמר לו שהוא מתכוון להצטרף לליכוד... קיבלתם ליצן חדש לקרקס יש!

EverMan

New member
אוי אוי

אני מרגיש פה סרקזם באוויר ? היום התכנס מרכז הליכוד על הנושא - האם צריכה לקום מדינה פלשתינאית , שלפי מצע המפלגה אסורה בתכלית ... האם יש סיכוי להמשך מו"מ עם מפלגה שלא תומכת לחלוטין במה שהפלשתינאים רוצים ? - ספק. מפלגת העבודה היא המפלגה עם הכי הרבה אנשים מוכשרים וכישרונים שיכולים להנהיג את המדינה הזו ולפתור את המשבר בדרכים שמעבר לכניסה לשטחים - לצאת מהשטחים - כניסה לשטחים - יציאה מהשטחים. יחי הגאווה הלאומית ! יחי המפלגה שהקימה את המדינה ! יחי השמאל שבבחירות הבאות ישרוד ויחיה וההוכחה שבהתרעת שבוע הגיעו 100 אלף איש לכיכר רבין על נושא שנוי במחלוקת בשמאל !

CANDY MAN

New member
כן שמענו כבר על הרעיונות הגדולים...

שלכם הבעיה היא שאף אחד בעם אינו מאמין לכם יותר ומתוך סקר שנעשה לא מזמן יצא שבניגוד לבחירות האחרונות הליכוד קיבל כ-26 מנדטים בניגוד לעבודה שקיבלה פחות מ-15... אולי זה רק סקר אבל זה יכול לשקף את המצב של המפלגה ההרוסה שלכם. בינתיים חוץ מלשבת בממשלה בחוסר מעשה ולהיות שפוטים של שרון אתם לא עושים כלום למען השלום. אם הייתם מפלגה אמיתית לא הייתם נגררים כמו מסכנים אחרי שרון אלא הייתם מנסים להפיל את הממשלה כדי "להציל" את ישראל או למען ישראל כדבריכם. בינתיים כל עוד אין ביכולתכם לעשות כלום, שבו בשקט ותנו למי שבאמת יודע איך מנהלים מדינה.

EverMan

New member
בסקר

כזה , כל עוד בוחר את מה שהכי נראה לו , אבל שהוא צריך לבחור גם ראש ממשלה והוא צריך לבחור גם פרנסה וגם כלכלה , וגם חוקים חברתיים ומדיניים הוא יבחר בשמאל ! כי את זה אין לימין , ואתה תראה טוב מאוד שעד כמה שאתה מתפלל לזה , העבודה לא תירד מתחת ל25 מנדטים.

למעלה