עלה סקר השבוע

עלה סקר השבוע ../images/Emo39.gif

שאלת הסקר הייתה: תסריט- אשה חולת איידס נכנסת להריון, יש סבירות גבוהה כי העובד יוולד כנשא המחלה. האם צריך.... 52% ענו ש-לתת לה את זכות הבחירה האם ללדת אותו או להפיל. 23% ענו ש- לתת לה ללדת את הילד. הרי לא בטוח ב100% שהילד יוולד נשא, והרי לא אצל כל נשא המחלה מתפרצת. 22% מהקולות הלכו בצורה שווה ל:לא להפיל בשום פנים ואופן! מדובר ברצח!!! ול-להכריח אותה לעשות הפלה כדי למנוע את האפשרות שהעובר יסבול מהמחלה בעתיד. כל אחד מהם קיבל 11%- 2 קולות. זהו....הסקר השבועי החדש עלה....מהרו להצביע כדי להשפיע! בברכת שבוע מדהים לכולנו! ש@לתי ו TheHock

TheHock

New member
הבהרה

בא, הכוונה שאין שום דבר רע בשיטה בה בוצעו הבדיקות וצריך להמשיך בדיקות אלו המתכונתם ב´ הכוונה להסכמה לעיקרון אבל לא דרך הביצוע

CANDY MAN

New member
ב´ זה בשביל פחדנים וצבועים...

שתמיד מפחדים מה יגידו אליהם.ןתמיד רוצים "לעשות הכל" אבל שלא ידעו שזה הם. או שעושים בדיקות בכל דרך ומונעים פיגועים! או שיהיה לנו במדינה זיקוקי דינור כל רבע שעה תחליטו אתם!

אריאל1

New member
אני שוב לא מצביע

אבל הפעם מכיוון שאין תשובה. לא רק שם אין לי תשובה בכלל. אני יכול רק לשמוח שההחלטה לא אצלי.

TheHock

New member
תגיד לי מה יש לך נגד הסקרים שלנו?

אתה רוצה לנסות לכתוב סקר לשבוע הבא? כי באמת שאני לא יודע מה לעשות, נראה כאילו כמעט כל סקר אתה מחרים מסיבה זו או אחרת.

אבנר.

New member
הממ...

אני כמעט ולא השתתפתי בסקרים -הפעם דוקא -כן, כי סוף, סוף עלה איזה נושא אקטואלי הרבה יותר לעניינינו.

TheHock

New member
מצטער

שאני לא יודע מה אקטואלי לכולם, אם יש לכם רעיונות אני ישמח אם תשלחו לנו, אתם כבר יודעים את הכתובת:)

אבנר.

New member
ניראה לי

שנשים נגועות באיידס שנמצאים בהריון -זה לא נושא שכ"כ נוגע לחברי הפורום. הוא בכלל לא נוגע לכלל החברה. אגב, אני ישמח אם תעשה סקר: מה דעתך על הטרנספר? ומשהו שניראה לי די מעניין: באיזו מפלגה תתמוך? או: מי המועמד שלך לראשות הממשלה? יום נעים!!!

TheHock

New member
תנסח...

שאלה ותשובות, ונשמח לפרסם את זה...(רק תשלח בEMAIL שיהיה הפתעה לשאר חברי הפורום)

למעלה