עלה לי רעיון....

עלה לי רעיון....

ערב אוסקר-מכירים? אני אסביר.... פשוט מאוד-יש תארים....מחלקים אותם בין חברי הפורום הנכבדים. נראה לי נחמד לעשות כזה...שרשור תארים. נגיד ניתן קטגוריה-תואר,ואז נעשה שרשור-מי מתאים לתואר? נראה לי נחמד,וזה יעסיק לי את האצבעות... תגידו לי מה אתם מחליטים...כן\לא... ועוד משהו-אני לא אפתח הודעה חדשה-היום הייתי בנעורים בקיבוץ שלי-זה..מין בית ילדים של כל בני גילי.ץואנחנו כל הזמן רואים את ערוץ 24,אז היה את האנשים החדשים,ו..שמעתי את הילד שהכי לא ציפיתי ממנו שיכיר את עברי,הוא שר את המשפט שלי-יש לו טונה כסף ובכל זאת הוא לבד. אז זה ריגש אותי-ואז מישהו אמר את המשפט הכי מטומטם ששמעתי מעודי-הוא זמר טוב אבל יש לו חרא שירים... טמבל! זהו-תגידו כן\לא בקשר לאוסקר.

jeackyh

New member
אני בעד.../images/Emo45.gif.ועוד משו....

נועלה, המוח הכחול שלי יכול להציע לך עוד כמה רעיונות שי"יעסיקו לך את האצבעות.."

סנטה

New member
אני מוכן לנדב את הבית שלי לערב אוסק

אבל תצטרכו לבוא עד אילת

חחח נעשה את זה! נראה לי כל כך מגניב

אני רוצה להיות המנחה-אלא אם כן אחד המנהלים מעדיף שהוא יעשה את זה.

heaven is here

New member
נשמע נחמד באמת...../images/Emo13.gif

ואם זה יעבוד אז יהיה עוד יותר מגניב..

טוב עלו לי כמה רעיונות.

אבל צריך עוד: #הגרופי של הפורום #מציף הפורום(בהודעות אוף) #מושבע הפורום(מי שכותב פה הכי הרבה,והכי משוטט פה) #המשקיען של הפורום(מי שמשקיע,כותב,ו...כל זה-כמו גל שכותב מהפלאפון שלו) #הפינה המוצלחת ביותר #החרטטן של הפורום #ציני של הפורום #המעצבן של הפורום #המצחיק של הפורום #החמוד #היפה-בן היפה-בת (שימו כבר תמונות שלכם!) #הזוג (לא רק נדב ונושי-אבל גם,יש פה כמה) חשבתי אבל גם לשים-מי שנעלב הכי הרבה בפורום-הכי רגיש-אבל נראה לי שזה ברור מי יזכה. אבל תציעו עוד. קדימה קדימה! זה יכול להיות ממש נחמד אם תשתפו פעולה!!!!!!!

מיטקין

New member
היי נועל'ה...

אני מוכן לנדב את ביתי הקט בנתניה.... ורעיון מעולה...

חחח לא ולא,עושית את זה בקיבוץ שלי.

נראה לכם?! עושים את זה פה! בפורמינו היקר!נו תעלו קטגוריות ועוד רעיונות!קדימה!

jeackyh

New member
נועו'ש

צריך לבחור איזה 10 קטגוריות נבחרות ממה שהצעת..ומהצעות של אחרים. שכולם ישלחו אליך את הבחירה שלהם לכל קטגוריה..ואת תסכמי את התוצאות ותחלקי את התארים לאנשים...(ד"א אני אוהבת מאוד להיות ע. אחראי או סגנית ככה שאני יכולה לעזור לך אם את רוצה...) ראי תומר בענייני מפגש הפורום ומייקל בענייני ראש בראש... אבל הרעיון אחלה

נבחרת.חחחח

אוקי אז את תעזרי לי.
-תקשיבו כולם! תכתבו פה קטגוריות,או במסרים,ואני מבטיחה שיהיה מגניב! עכשיו ככה-אני לא אחלק בעצמי את הקטגוריות-כל יומיים או שבוע או מה שתרצו אני אשים קטגוריה,כל אחד "יצביע" ייתן קול למישהו שהוא חושב שהתואר מתאים,ואני אראה מי קיבל הכי הרבה קולות. אני גם אצביע ואתם תצביעו גם בעדי,וגם בעד ספירוש שעכשיו תעזור לי. אוי איך שאני אוהבת פרוייקטים! יאללה חבר'ה! קדימה!

מכיוון שאני פתחתי את השרשור

ואני לא מוצאת איפה לשים את התמונה הזאת- מכאן אני כותבת את כל השטויות שלי... תראו.

למעלה