שניה ניראה ךי כדאי לדבר קודם עם נירית לבדוק שיש קייצת בכלל שם
A abusername New member 1/7/07 #22 אצלנו מהקן יכול להיות יבואו אבל האישורים זה מה שמעצבן אותנו.. כי אנחנו לא מתחייבים.. שנה שעברה הייתי ארבעה ימים כי זה מה שיכולתי.. גם לנו יש קייצת..
אצלנו מהקן יכול להיות יבואו אבל האישורים זה מה שמעצבן אותנו.. כי אנחנו לא מתחייבים.. שנה שעברה הייתי ארבעה ימים כי זה מה שיכולתי.. גם לנו יש קייצת..
H HiPpiE Boy New member 1/7/07 #9 נשמע אחלה,מציע את עצמי בתור סולן| שנה וחצי או שנתיים משהו כזה של פיתוח קול מגמת מוזיקה בבית ספר למרות שלא נראה לי שזה מצריך באמת אנשים שלומדים מוזיקה ממש..כאילו..אהה לא חשוב בקיצור מאור בן 17 קיבוץ רבדים קן צפית מסנג'ר[email protected] אני בהחלט אשמח להשתתף
נשמע אחלה,מציע את עצמי בתור סולן| שנה וחצי או שנתיים משהו כזה של פיתוח קול מגמת מוזיקה בבית ספר למרות שלא נראה לי שזה מצריך באמת אנשים שלומדים מוזיקה ממש..כאילו..אהה לא חשוב בקיצור מאור בן 17 קיבוץ רבדים קן צפית מסנג'ר[email protected] אני בהחלט אשמח להשתתף
A abusername New member 1/7/07 #21 זה לא מציע את עצמי... אני לא חושב שהלהקה שתתפתח תהיה כמו כוכב נולד.. כל מי שחושב שהוא מספיק טוב יוכל לנגן.. וננגן יותר
זה לא מציע את עצמי... אני לא חושב שהלהקה שתתפתח תהיה כמו כוכב נולד.. כל מי שחושב שהוא מספיק טוב יוכל לנגן.. וננגן יותר
A abusername New member 5/7/07 #26 אחלה היענות זהו?זה הכל? אהה וזוהר תוסיף אותי למסנג'ר [email protected]