עלה לי רעיון..

abusername

New member
עלה לי רעיון..

אני רוצה לארגן להקה שכבתית(אני משומריה).. שממש תלחין שירים ותנגן אותם בהופעות מזדמנות.. אם מישהו לארגן איתי משהו כזה אני אשמח.. תגיבו נ.ב. זה לא שיש לי בעיה עם שכבות אחרות אבל גם ככה להקה שכבתית תהיה המונית מדי אז...)

חזוז

New member
גם לי עלה הרעיון

דיברתי עם הלל מעמקים תבור שמנגן תופים, רעיון אדיר. אני יכול לעשות בס או גיטרה.

abusername

New member
אני יכול לעשות הרבה דברים..

תופים/גיטרה/בס/קלידים כאילו זה טיפה מסובך: התחלתי מכיתה א' פסנתר ועד כיתה ו' בערך הייתי כל הזמן בין אורגן לפסנתר אז עשיתי הפסקה של שלוש שנים ואז התחלתי שוב טיפה פסנתר ואז לפני שנה וחודשיים התחלתי גיטרה (שדומה מאוד לפסנתר) ואז אחרי חודשיים התחלתי לתופף(אצל מורה והכל) אבל תוך כדי המשכתי לנגן על גיטרה ופסנתר קיצר אני לא יודע מה ה"התמחות שלי" רוצה לארגן משהו?

abusername

New member
אהה יש לי עוד תועלת :)

שנה הבאה אני הולך ללמוד במכללה למוסיקה(רימון או משהו אחר)

חזוז

New member
יאללה בוא נארגן משהו

נחליט על כמה שירים ספציפיים שכולם לומדים וניגש לעבודה. חזרות בהרי אפריים, לנו יש את חדר המוזיקה הכי טוב.

abusername

New member
אבל אתם חור :)

לנו יש חדר מוסיקה בסדר(יחסית לקן עירוני שלא קיבל מימון לחדר מהעירייה)

abusername

New member
אבל יש עוד בעיות חוץ מהקטע של הארגון

לדוגמה: המרחק בין הקינים, איזה סוג של מוסיקה מנגנים,איזה סוג של מילים כותבים..

שמעו שניייה+זהר יש לי שאלה אליך בסוף שלהתגובה

זה באמת רעיון מצוין!!!איפלו ממש,אני דווקא חושבת שאפשר להתגבר על מרחק..כאילו ...נו המדינה שלנו לא כזאתי ענקית. אבל תרשו לי להעיר משהו,לא רק לכם. שמתי לב שהדיונים האחרונים הם "שלנו" ,ז"א של מי שבשכבת שומריה, יש פה עוד אנשים ולא מהשכבה שלנו..נכון שהם רק 3-4[?] אבל הם קיימים וזה מוציא אותם מהדיונים. אין בזה שומדבר רע לכתוב על הדברים האלו, ההפך אנחנו רק הוספנו לפורום,אבל בואו נשים לב שאנחנו נותנים את הבמה גם לדרורניקים שכאן!
נ.ב: למרות שאני סותרת א תמה שאמרתי אבל..זהר אתה בסוף נרשם לפרויקט קייצות?;]

abusername

New member
אין לי בעיה שהדרורניקים יקימו דיון

שומריה זה חלק מהשומר הצעיר לכן זה המקום המתאים ביותר לעלות את הדיון..

לא אמרתי שזה לא המקום המתאים!!

זה מקום מאוד מתאים, אבל צריך לקיים גם בנוסף דיונים שלא קשורים רק לשכבה שלנו.!!!

חזוז

New member
כמובן

צריך רק להחליט אם אני אהיה בחולון בקן אחר חוץ מג'סי כדי להיות קרוב לקבוצה שהחליטה היום לעשות קייצת בג'סי, או לעשות קייצת בקן אחר. למה שאלת?

חזוז

New member
כן

חבר'ה מהרי אפריים, אין לי מספר מדוייק, מקסימום עשרה,שנים עשר.

jast

New member
יש מצב שאני...

אני לא יודעת... אני אשלח להם את הדבר הזה, אבל אני לא יודעת איפה בוחרים איפה רוצים להיות.. תמיד שולחים לגסי מהקן שלי, אבל אמרו לי שיש אפשרות להיות בירושליים או בשלומי לדוגמא וזה נשמע לי מגניב להיות רחוק מהבית... (לא כמוכם שזה שלושתרבע שעה מהבית חח)

מעיין אמרה לי,

שהיא היתה בירושלים והיה לה ממש מגניב! ג'סי זה נחמד לדעתי ...אבל בתכלס זה מזה קרוב לנו,ואני אישית לא רוצה להיות שם בגלל העובדה שאני יודעת שיש לי משם קו 85(ואפילו 20!!) ישיר לביתי, ואחרי התמרמרות קצרה אני פשוט אעלה על אוטובוס ואסע. ואם אני אהיה בירושלים/כל מקום אחר אני יודעת שבגלל המרחק אני פשוט אתמודד עם זה. וחנוש תרשמי כזה למטה פשוט את הקינים שאת מעדיפה, אני רשמתי ירושלים ובסוגריים "או לאן שהשיכוניים האחרים ירצו ללכת"=]

jast

New member
בידיוק!

כאילו, התחנה האחרונה של קו 20 זה ליד הבית שלי! ואני יודעת שימאס לי ושאני ארצה לחזור אחרי צהריים לראשון ודברים כאלה, רק בגלל שיש את האפשרות גם אם זה יהרוס.. וירושליים אני לא רוצה כי זה יבאס אותי להיות שם שבוע... בא לך ביחד לשלומי(נהיה עם ניריתD:)?

אם ביחד אז כן!D:

יאלללה אנחנו באימפריייייייייייית הצפון ווהוו והוו..
[טוב אני משנה לשלומי,תכתבי גמאת למטה]

למעלה