עלה לי רעיון

דיאנה1

New member
אני כבר רואה מי יכול להשתמש

במצגת הזו - אני
ושאר תומכות ההנקה הקהילתיות. אחת הפעילויות המצופות מאיתנו היא להפגש עם נשים לקראת סוף ההריון ולשוחח איתן בקשר להנקה. לא ממש הרצאת הכנה להנקה של יועצת הנקה מוסמכת, אבל פגישה שמטרתה מידע כללי, ניפוץ מיתוסים והסרת חששות והכוונה למקורות מידע ועזרה נוספים בשעת הצורך, כמו גם הכרות מוקדמת עם האמא לעתיד כדי שיהיה לה נוח יותר לפנות לקבלת עזרה לאחר הלידה. כאן המצגת הזו משתלבת נהדר, כאשר תומכת ההנקה וההריונית יושבות ליד המחשב, צופות במצגת, משוחחות, והתומכת מוסיפה הסברים וביאורים כשצריך. אז פוטנציאל לא חסר, רק המימון...

אפרת_ח

New member
אני חושבת שהצלחה מסחרית מחייבת

שיתוף גוף מסחרי, וזה גם יאפשר הגעה לקהל גדול יותר! אני מבינה למה את פוסלת על הסף יצרניות תמ"ל אבל לדעתי כדאי לך לעניין את סופרפארם, שילב, קופות חולים וכדומה. אלה גופים שמדוורים ומחלקים הרבה חומר לקהל היעד ההריוני! אמנם צריך להיזהר - למשל במדריך שסופרפארם חילקו היה טשטוש מוחלט ומכוון בין חומר "מערכתי" לחומר פירסומי - אבל להערכתי היתרונות עולים על החסרונות. בהצלחה!!! או כמו שאומרים במשפחה של בעלי - בריאות ופרנסה טובה

אפרת_ח

New member
כמעט שכחתי:

רצוי להכין גם גירסה בוידאו או מודפסת - לטובת חסרי המחשב. זה היה טוב במדריך של הסופרפארם

למעלה