נאוה פרנס, נטורופתית
New member
עלה לי רעיון - מה דעתכם?
אחרי פסח (כשיסתיים הסיוט של ארוחות משפחתיות והרבה מצות, ביצים ומטוגן), אני מוכנה לעשות כאן ע"ג הפורום ניסיון תזונתי. למי זה מתאים? מי שמוכנים לחשוף כאן את התהליך. מי שאינם על תרופות בצורה קבועה אי אפשר לומר: אנשים בריאים כי כולנו חולים כאן
אבל... מי שיש להם מחלות אחרות בנוסף, כדאי להזהר כי זה עלול לא להתאים לכם. מה נעשה? מין אוברול קטן של חיזוק כבד, ניקוי הגוף מרעלים וכאלו... קצת תוספים ספציפיים לחיזוק לניקוי, ולפיברו. מה הרעיון? התהליך יהיה מאוד מאוד מתון ובטוח. נטפל בגוף בגישה כללית (לעומת ספציפית / אישית) ונעבוד בשלבים, למה אני עושה את זה? כי אני יודעת שזה מאוד תומך לעשות דברים בקבוצה. וע"י שאני חלק מהקבוצה, אתם תומכים גם בי. מי שיחליטו להיות חלק מהקבוצה, יקבלו ממני שאלון למילוי בדואר (שיהיה לי קצת רקע רפואי עליכם) אני ממליצה להיות במעקב של רופא או מטפל הוליסטי, כדי שיהיה איש מקצוע שיראה אתכם ויוכל לזהות בעיות אמיתיות. התהליך יכול לחדד את הבעיות הספציפיות שלכם כלומר: להקל בזיהוי שלהן. איש מקצוע יוכל גם לתת לכם דברים שמתאימים לכם ספציפית, בנוסף. לאחר תקופה ראשונית שאולי לא תהיה נעימה במיוחד (מה לעשות? ניקוי זה לא תמיד נעים) אני מבטיחה הקלה בסימפטומים (לפחות חלק מהם...) מה ישתפר? שינה, עיכול, כאבי ראש ומיגרנות, מצב הרוח, המשקל, ואולי אפילו העייפות והכאבים. אז מה דעתכם? נעשה את זה עם מינימום של 5 מתנדבים, מיד אחרי המימונה. יהיו שרשורים ייעודיים למעקב.
אחרי פסח (כשיסתיים הסיוט של ארוחות משפחתיות והרבה מצות, ביצים ומטוגן), אני מוכנה לעשות כאן ע"ג הפורום ניסיון תזונתי. למי זה מתאים? מי שמוכנים לחשוף כאן את התהליך. מי שאינם על תרופות בצורה קבועה אי אפשר לומר: אנשים בריאים כי כולנו חולים כאן