עלה ירוק מה דעתכם על הנושא?
Z zoharj New member 2/1/03 #3 נושא אווילי לדעתי מדובר בנושא שולי ואווילי ובאופן כללי אני מסתייג מחבורת החשישניקים המגוחכת. שיעשו משהו יותר בוגר עם עצמם. מישהו ביקר ברובע "כריסטיאנה"? האם אנחנו באמת רוצים שככה תראה המדינה שלנו? -------
נושא אווילי לדעתי מדובר בנושא שולי ואווילי ובאופן כללי אני מסתייג מחבורת החשישניקים המגוחכת. שיעשו משהו יותר בוגר עם עצמם. מישהו ביקר ברובע "כריסטיאנה"? האם אנחנו באמת רוצים שככה תראה המדינה שלנו? -------
ל לביא אחד New member 2/1/03 #4 חבורה של מכורים אסקפיזם בהתגלמותו. אנשים שכבר לא מעניין אותם מה קורה כאן, העיקר שיתנו להם להתמסטל בשקט. אותי, באופן אישי, זה מחליא.
חבורה של מכורים אסקפיזם בהתגלמותו. אנשים שכבר לא מעניין אותם מה קורה כאן, העיקר שיתנו להם להתמסטל בשקט. אותי, באופן אישי, זה מחליא.
R ronen1981 New member 2/1/03 #5 דעתי האישית. הכנסת צריך להצביע שינוי בגלל סוגיות הפנים הרבות החשובות והמצב הכלכלי האיום ששורר כיום. אח"ב לכנסת הבאה אחרי שהמצב ישתפר יש לשקול בחיוב תמיכה בקנאביס.
דעתי האישית. הכנסת צריך להצביע שינוי בגלל סוגיות הפנים הרבות החשובות והמצב הכלכלי האיום ששורר כיום. אח"ב לכנסת הבאה אחרי שהמצב ישתפר יש לשקול בחיוב תמיכה בקנאביס.