עלה במוחי רעיון

Kabuk

New member
עלה במוחי רעיון

יש באנ בי איי הרבה שחקנים גדולים וזקנים שבאמת מגיע להם אבל מה לעשות עוד לא זכו בכבוד של טבעת אליפות. אז אני חשבתי לקחת את כולם לשים בקבוצה אחת וככה בטוח יהיה אליפות אני מבקש ממכם לתת לי שמות של השחקנים האלה אבל התנאי חייב להיות יותר מ-10 שנים בליגה הנה כמה משחקנים שאני חשבתי עליהם רג´י מילר ג´ון סטוקטון קארל מלון פטריק יואינג יש לכם עוד?

kirk hammet

New member
שכחת את הגדול ביותר

סר צ´ארלס בארקלי , 1.98 שמרגיש כמו 2.20 - ריבאונדר ענק ואתלט ענק. נחזיר אותו מהפרישה והוא יעשה בית ספר. מי עוד ? הממ. מארק ג´קסון ?! לא עולה לי בראש.

bryant

New member
לא בטוח אם יש לו 10 שנים אבל...

פני הארדוו´י, יש לו לפחות 5, וליפני שהוא ניפצע היה שתי עונות ענקיות(בעצם אולי בכול זאת הוא לחק אליפות מהספסל של יוסטון או משהוא?)

Bodom-child

New member
מישהו זוכר

את התקופה של הארדווי באורלנדו, כשהוא שיתף פעולה עם שאקיל ? אח היו ימים...

kirk hammet

New member
בטח

הגיעו עד לגמר מול יוסטון , הפסידו לחלום אולג´ואן ולקלייד דה גלייד. אבל היה להם קבוצה מצויינת אז. מאז אנפרני רק מתדרדר.

liran b

New member
דבר ראשוןן...........

שלום לכולם..אני חדש..פה אבל אני שחקן או יותר נכון שיחקתי כדרוסל 10 שנים... אז ככה לפי דעתי גראנט היל מגיעה לו אליפות...אפילו שהוא לא 10 שנים.. וגם אייברסון...וגארנט...

kirk hammet

New member
בטח שלKG מגיע.

ואני ממש לא אובייקטיבי בעניין הזה. השוקו הזה הוא השחקן שאני הכי אוהב בליגה. אבל בלי סנטר קשה. אני מקווה שוודס יהיה טוב.

אין ספק שלגארנט מגיע.....

שחקן מעולה.....ועוד שחקן, למרות שאין לו עשר שנים, שמגיעה לו אליפות - כריס וובר..... אני עדיין זוכר לו טעות חמורה ומאוד משמעותית במכללות, אבל אין ספק, שמדובר באחד הפאוור פורוורדים הטובים בליגה בשנים האחרונות...

חזיר בר

New member
וובר?

מיסטר אני-לא-מצליח-לעבור-את-הסיבוב-השני? שיתחיל לנצח סדרות פליאוף רציניות,נגיד שמגיעה לו אליפות. והטעות בגמר המכללות הייתה פשוט מגוחכת,וזה היה בגמר! לבקש פסק זמן שאין לך,ולגרום להפסד...

כן כן, וובר........

מה לעשות שפעם הוא היה צעיר וטיפש
........ מה לעשות שהוא לא עובר שלב..? אולי זה באשמת הסובבים אותו... אבל עדיין הוא אחד הפאוור פורוורד הטובים ביותר שיש היום, אם לא הטוב שבהם

חזיר בר

New member
אני מסכים איתך,אבל

אבל כשמדברים "למי מגיע אליפות",להיות אחד הטובים שיש זה לא מספיק. אתה צריך להיות ויינר. אולי לוובר חסר הגרוש ללירה?

Kabuk

New member
כל השחקנים שב"קבוצה"

הם שחקנים שחסר להם גרוס ללירה זה כל הרעיון פה אבל צריך להיות שחקנים שבאמת מגיע להם על קריירה ולא על שהם טובים למשל איברסון ממש לא מתאים פה וגם גרנט לא לדעתי

kirk hammet

New member
על מה אתה מדבר

לגארנט מגיע יותר מלוובר - באופן שיטתי הוא מקום שלישי או שני בטבלת מלכי הדאבל דאבל , עם טים דנקן ושאקיל אוניל. יעיל הרבה יותר מסי-ווב.

טוב, בזה אולי אתה צודק....

שניהם, גם וובר וגם גארנט שחקנים מצויינים, אבל את גארנט אני יותר אוהב.... אבל כמו שכבר נאמר כאן, השחקן שלדעתי הכי הכי הכי מגיע לו זה בארקלי, ששייך באמת לגדולים מכולם, ורוב שנותיו, לפחות בפילי, לא ממש היה לו עם מי לשחק, בניגוד לסטוקטון שהיה לו את מאלון, ולמאלון שהיה לו את סטוקטון

Kabuk

New member
מה עם רג´י

שחקן ענק! הרבה זמן יקח עד שיבוא מישהו שקולע כמוהו ויכול להגמור משחקים ככה. והוא מחזיק בתואר של בין השחקנים היחידים שגמרו משחק בפנים של ג´רדן

צודק, אבל מישהו כבר ציין אותו

קודם..... אין ספק שמדובר בשחקן חוצפן (במובן הטוב של המילה) וקלע בחסד עליון, ובלעדיו אינדיאנה לא שווה כלום, אבל עדיין - לדעתי ה"מלך" בתחום הזה הוא בארקלי

kirk hammet

New member
רג´י מעצבן אותי

למרות שאני מתעב את הניקס , את רג´י , שמסמן את האנטי-ניקס , אני מתעב הרבה יותר. הוא פשוט מעצבן אותי.

Kabuk

New member
אתה לא היחיד

לא רק אוהדי ניקס שונאים את רג´י המון אנשים שונאים את רג´י והוא מת על זה ככה הוא שואב את השנאה ממכם

rub

New member
רג´י מילר שחקן ענק

אין סיבה לשנוא אותו? למה כי הוא 1.96 שנראה כמו שחקן רוקי??? אין סיבה כי הוא שחור שנראה כמו שחקן רוסי מסיביר? כי אחותו יותר טובה ממנו באחד על אחד?

The Messiah

New member
לא אוהבים אותו כי הוא מזלזל באוהדים

ולא נותן שואו אין מה לעשות זה לא שחקן של תהילה והוא באמת שחקן ענק לא כמו קלייד אבל טוב

למעלה