עלה בי רעיון....

The TB

New member
עלה בי רעיון....

לעוד טרילוגיה, שיסופר בה על ההתחלה של הסית ואת המלחמה שלהם בג'דיי כמו ב-KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC ואלה יהיו הכתוביות פתיחה של הראשון: I-The SITH is born In a planet named Korriban lived a rage named SITH that the FORCE was strong with him but he didn't knew to use it. Mean While, in a far republic,one JEDI knight used the FORCE wrong powerfully and some JEDI thaght he was wright. After a fight between them and the JEDI they were expiled from the galaxy, after they searched for a place to live they found a planet named Korriban... אם יהיו תגובות טובות אני יפרסם עוד...

The TB

New member
חלק ב

עכשיו יראו אותם מגיעים לכוכב ומגלים את מידת שהתושבים בו בעלי מספר מידי כלוריאנים(או איך שלא קוראים לזה) גדול, והם מתיחילים לאמן אותם בדרכי "הכוח", והממלכה משגשגת(מראים את כל זה במין קליפ של 4 דקות, מלווה במנגינה שילחין ג'ון וויליאמס
). מראים את החללית של הרפובליקה מגיעה, ואת נגה סדו משתלט עליה עם עוד שני סית'ים, מה שמוביל לפלישה של הסית' שמחפשים נקמה לרפבליקה, ולתחילת המלחמה העקובה מדם בין הג'דיי לסית'. שאר הסרט מראה את המלחמה כשבסוף מנצחים הסית' את הג'דיי, בקרב הראשון מתוך רבים שיערכו ב-3,000 השנים הבאות. עכשיו בקצרה על שני הסרטים הבאים, שאולי אני ירחיב על כל אחד בהמשך: II-The SITH inside wars סרט זה הוא בעצם סרט מעבר בין הראשון לשלישי, ומתחיל בשנה ה-500 למלחמה. הסית' מתחילים לריב בינם לבין עצמם, והסרט מראה טווח של 2,650 שנים של מלחמות פנימיות, בצל המלחמה עם הג'דיי. הערה: סרט זה מתמקד במלחמות הפנימיות ובפחות במלחמה עם הג'דיי ורוב הקרבות יהיו בין הסית' ולא עם הג'דיי, אך עדיין יהיו מעט קרבות עם הג'דיי. III- The DARTH הסרט מספר את סיפורו של ביין, מאז שהיה ילד בטאטואין שנולד לשני סית'ים שחינכו אותו מגיל צעיר להשתמש "בכוח" לשנאה ולמטרותיו האישיות. כשהיה בגיל 15 מתו שני הוריו בקרב בקרב עם הג'דיי, והוא נשבע להרוס את הג'דיי או לפחות להיות זה שילמד אחרים את תורת הסית' כדי שהם ישמידו את הג'דיי ביום מו הימים. ביין התחיל כחייל פשות בצבע הסית', אך עם הזמן קודם והפך לגנרל. למרות כל המלחמות הפנימיות נשאר הצי של ביין בין הציאים היחידים שנאמנים למפקדם, ויצאו איתו לקרב נואש ואחרון. בקרב זה הושמדו כל הסית'ים, אך ביין הצליח לשרוד בעקבות רצונו העז לנקום בג'דיי. לאחר שנשאר הסית' היחיד, קרא לעצמו בשם דארת' (DARk lord of the siTH) וקבע חוק שלא יהיו מעל שני סית'ים (מלמד ומתלמד) בשביל שלא יהיו מלחמות פנימיות. בסופו של דבר נרצח על-ידי מתלמדו, שהמשיך את המסורת.

Jedi Force

New member
נחמד... רק ש...

זה EU. בעצם, מה שרשמת, זה בערך מה שסופר בסדרה הקומיקס הראשון של Star Wars (כן, גם לי לקרוא
) תמיד אפשר לחלום ולקוות לעוד סרטים... אבל שלואקס בסיפור אחרי 6 סרטים שמילאו את הארנק שלו, אני כבר לא ממש בטוח.

The TB

New member
סליחה...

אני די חדש, אז פעם הבאה אני לא יפרסם סתם ויבלבל לכם ת'מוח.......

Obi Dan Kenobi

New member
אתה לא מבלבל לנו את המוח. ../images/Emo13.gif

העלת כאן סיפור לא רע בכלל, שאני אישית מקווה שישמש כסרטי ההמשך. או בעצם, סרטי הקדמה

למעלה