עכשיו..

lirazi האחת

New member
פרק מספר 1 של טסובאסה!!

אני אראה בשידור החוזר. אני פשוט רואה "רוקדים עם כוכבים"

Ayelet chan

New member
3>

התרגום היה טוב. היו כמה פאגים בתרגום, אבל אי אפשר לתרגם בדיוק אותו דבר, נכון? ^^ רק עיצבן אותי הקטע- היא שאלה "אתה לא מרגיש בודד?" והם תרגמו "אתה לא מתגעגע?" וגם שהוא אמר "חלקי הלב" והם תרגמו "הלב והנשמה"

lirazi האחת

New member
חחח... מנתחת את התירגום..../images/Emo13.gif

לי לא איכפת מהתירגום העיקר שיש תירגום.

LoVe in Ron

New member
../images/Emo45.gif

גם אותי עיצבן שהם לא אמרו - "אני בודד/ה" ;,; כי בסה"כ... הם בודדים, לעזאזל!! ); תנו להם להביע את הרגשות שלהם בשקט! .__. טוב, אהמ, כן. 3> בכל מקרה, התרגום היה טוב חוץ משני הדברים שאיילת אמרה ^^" וגם הם לא התבלבלו בשמות! D:

The Snow fox

New member
דרך אגב,../images/Emo63.gif

שאלה כנה, את יודעת יפאנית מספיק טוב בשביל להיות בטוחה שהם אמרו X ולא Yוהמתרגם טעה והפאנסאב צדק?

JeeChan

New member
היא צודקת במה שהיא אמרה

ואני לפחות יודע מספיק כדי לדעת שביפנית אמרו חלקי הלב ולא חלקי הלב והנשמה

Ayelet chan

New member
כן.

המילה הזאת גם מוזכרת בעוד אנימות ותמיד כתוב "lonely". וגם יש לי מילון! 3:

Navidshi

New member
../images/Emo221.gif אנחנו ../images/Emo13.gif

בפירוש אי אפשר לתרגם בדיוק כמו המקור. למען האמת, בתרגום שהגשתי היה כתוב "אתה לא בודד, שאורן?" אבל אם סוזי בחרה לשנות את זה אני סומך על השיפוט שלה, מכיוון שהשליטה שלה בשפה גבוהה משלי. אני ממליץ גם לכם לסמוך עליה
במקרה השני, הוא אמר "姫の心です". המשמעות של 心 (ביפנית, קוקורו) היא לב, אבל היא מייצגת טווח משמעות הרבה יותר רחב מאשר המילה לב מייצגת בעברית (גם לב וגם מוח, כלומר גם רגש וגם אינטלקט, וגם רוח, או נשמה) ולכן השתמשתי גם במונח המילולי (לב) וגם בתרגום שנראה הכי הולם (נשמה). "נשמתה שפרחה" הוא גם ביטוי ציורי בעברית שהלם מאד את ההתרחשויות בעיני. עברתי על הסצנה מספר פעמים, ולא ברור לי איפה השתרבבה המילה "חלקי" לתרגום עליו אתם כנראה מתבססים. למי ששאלה: את שמו של שאורן מבטאים בש' ולא בס'. באנגלית, אכן כותבים לרוב Syaoran, כנראה בגלל שזה תעתיק מסינית (או קוריאנית?) ולא שם יפני.

JeeChan

New member
סיכום פרק DDDDD: ^_^

ואו '-' התרגום היה ממש טוב *_* אפילו רשמו שאורן *_* די למרות שראיתי את הפרק הזה איזה 10 פעמים בשידורים חוזרים XD אני עדיין אוהב אותו 3> התגעגעתי כל כך לסאונדטרק 3> סאונדטרק 3333333333333333333333333333333333333333> יוקו *____________________________________* ופאי וקורוגאנה *_* 3> ^_^ ושאורן וסאקורה *_* די התגעגעתי ;_; במיוחד בזמנים קשים אלו, שהמתרגם של Dattebayo & LiveEvil, יצא לחופשה לזמן לא ידוע ולא יוצאים פרקים חדשים של העונה השניה >:

karyn

New member
כן אני אוהבת את הסאונדטראק../images/Emo204.gif

של טסובאסה
בין היפים

N o R i K o

New member
הממ נחמד ../images/Emo142.gif

הסאונדטראק מעצבן לגמרי :XXXX מוזיקה מזרחית.

למעלה