עכשיו!

kokain1

New member
למה זייפן?!!?!

דווקא אני מתתי על הקול של ג'ואל

...

גם אני אוהבת את קולו השקזי, אבל אני (ורבים כמוני שחשבו שהוא בת נורא גיברית) חושבת שהוא קצת זייפן..קצת...

just jenny

New member
אני דווקא חושבת להיפך..

לבצע את איי ג'אסט וואנה ליב (במיחד את הפזמון) זה מאד קשה בלייב.. וג'ואל לדעתי עשה את זה מצויין! מה שחשבתי זה ההפך ממך: "ואי איזה יפה הביצוע שלו"
כפרעליו!

שני דברים -

לא אמרתי שלא קשה לבצע את זה בלייב - כי כן קשה, וכן יוצא לו נורא טוב. דבר שני - ולא אני חשבתי שהוא נשמע כמו בת גיברית, אלא אבא שלי...אל תשאלי...והביצוע שלו מדהים!!!!

just jenny

New member
נו אם את אומרת

שיצא לו נורא טוב והביצוע מדהים אז איך את חושבת שהוא זייף? כי מי שמזייף הביצוע שלו גרוע בריטני *אהמ*אהמ* לא הבנתי

עזבי....

יש לי פיצולים..אני ילדה מתוסבכת..חח..לדעתי הוא שר נורא יפה, אבל יש לו קול של בת..קיצר עזבי...חחח...

33emily33

New member
ראיתי!!!איזה שולט היה!!!!!!!!

אני הדלקתי ב-8 וחיכיתי שעה שלמה מזל שלא התייאשתי ראיתי הכל מהתחלה והקלטתי!!! והיה שולט ביותר!!!!!!!!

A Lovato

New member
אני שונאת את ג'ואל../images/Emo70.gif

אתמול...ראיתי כמוכם את הטקס... והייתי המומה לראות את ג'ואל מביא אותה בפוזה של ראפר מסריח שמזייף בטירוף! קודם המשקפי שמש ה"מגניבות" שלו... שנית....איכשבנג'י הסתכל עליו...לא נראה לי שבנג' סובל כבר את ג'אול כי ג'ואל התמסחר!!! הוא פשוט התמסחר! אני מצטערת לומר לכם.. פעם ממש אהבתי את ג'ואל...פעם... ולמה למען השם!?!?? הוא שר על עצמו?!??! [לייפסטיל? איי ג'וסט וואנה ליב?!!?} תכעסו עלי אני יודעת אבל שימו לב לעובדות!

A Lovato

New member
מה...

את לא חושבת ככה
אולי את אוהפתותו
[גמאני...פעם] אבל לפחות תודי שזה נכון

S i m s G i r l

New member
האמת

נשמע שהקול שלו לא כל כך במיטבו בהופעה... אבל אני לא חושבת שהוא ממוסחר כזה.. לא יודעת לא חושבת על זה ככה... אני אוהפת אותו ואת בנג'י ופול וכריס ובילינה...

למעלה