עכשיו תקשיבו לי

עכשיו תקשיבו לי

לא יודעת מי המציא ששידרתי אתמול במבוגריםםם ובכלל הייתי בחדר של רוזעעעע קיצור כל מי שבא אלי בכל מיני שאלות לא מבינה על מה אתם מדברים אני בחיים לא שידרתי ולא ישדררררררררררר במבוגריםםםםםםםםם ומי שמכיר אותי יודע את זה אבל אתמול עליתם לי על כל העצביםםםםםם עם השאלות המפגרות האלהההההההההה וחיים(חתיך עם כובע) באמשלי חייםם אתה תשלם על הכ-ל הכללללללללללללל כולל על הכרטיס שפתחת לי באגוו אתה תשלם על כל זה ורק תחכה ותדעע שאני בחיים לא מדברת סתםם קיצור ביעסתם תתחת יום טוב ומקווה שנשמע רק טוב!!!

dani181

New member
ליז בקשר לאלה שאמרו ששידרת במבוגרים

זה ידוע שאתמול היית אצל רוזה בחדר ואני יודע מה שאני אומר כי גם אני הייתי בזמן שאת היית והזאת שם שידרה. פשוט ראיתי גם את זאת ששידרה ואתן מאוד דומות. בגלל זה הרבה אנשים חושבים שאת שידרת למרות שהיית בחדר של רוזה.

לילך

אני לא מתיחסת לאפחד פשוט הם עיצבנו אותי אתמול עם השאלות המפגרות האלהההההה כאילו זה טמטום שאי אפשר לתארררררר אוהבת אותך כפרהההה ודני מה דומה בה בידיוק אליי???? עזוב לא שווה התיחסות בכלל

Yellow 4 Ever

New member
ליז... את סתם מתנפחת

שימי על כולם זין שיאכלו ת'לב שלהם אינשאללה חח חוץ מזה למי אכפת??

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifועכשיו תקשיבי לי את....

ל
י
ז
ו
ש
ה
מ
י
י
ל
א
ב
ב
ב
ב
ב
ב
ב
ב
ב
ב
ב
ב
ב
-
מ
ק
ס
י
מ
ה
ש
ל
י
ולהבדיל, שתקשיב לי אותה חלאת האדם אשר הפיצה עלייך את השקר הנ"ל.... אין מצב בחיים, אבל בחיים שהדבר הזה קרה!!!! אני יודע מה
ל
י
ז
מייצגת ומה מייצג אותה ובכך אין משהו שחלילה יכול אפילו להתקרב לשמועה הזדונית הזו, אפילו מבלי לדעת היכן הייתה ומה עשתה - דבר אחד בטוח: במבוגרים היא לא הייתה!!!! ואותו האחד הוא חתיכת קנאי שאין כמוהו... אז אתה.. חתיכת בהמה..... תקשיב לי היטב: כוס אומו וכסו אוחתו - זדיין לי מהאקלים, זדיין לי מהקרנית של העין ותישאר במבוגרים שלך - אי שם.... רחוקקקקקקקקקקקק....!!!! נ.ב: איך אתה יכול להשוות שרמוטה מהמבוגרים חסרת-רמה אל מול
ל
י
ז
? אגב..... אם זכרוני אינו מטעני (והוא אינו).....
ל
י
ז
ו
ש
ה
ואני ביקרנו בהמון בלוגים יחד באותה העת, בלילה - ואני כבר מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא נכנס למבוגרים - אז עשה חשבון פשוט!!!! (אם אתה יודע - או שרק שמועות להפיץ אתה יודע.... אפס אפסים שאתה)
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, (חוץ מאת רב-סרן "שמועתי") דדי.
שרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשששששששש

דדוש כפרה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה על ההודעות שלך באמשלי כפרה עליך...........
א
ו
ה
ב
ת............................... שרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרשרש|מסמיק| מי לובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
ליזי.

ליז ולכולם...

בזמן האחרון יותר מדי הודעות פה בנות שמות שמרכלים על זה שאתן משדרות במבוגרים תשמעי אני משדרת שם ואני שמה זין על כולם אני לא רואה בעינים כולם שם גולשים ומשדרים משדרות משנים תמיד ניקים כי מתביישים אך אין ממה סקס זה דבר טבעי.. בן אדם צריך להתבייש כשהוא עושה משהו מסוים שזה בגלל דבר לא פוגע לא גונב לא רוצח לא כלום אפילו לא מרים ידיים כולה בא לו לשדר לחשוף קצת ולצחוק עם החרמנים....זה לא בושה בושה זה פשוט לחשבן על מה אומרים עלייך מתוקה את יודעת מי את זה הכי חשוב!!! וגם אם שידרת במבוגרים די לעשות מזה כאליו זה מחלת איידס או משהו כולם פה זונות מזדדינות עם הגולשים אני בחיים שלי גולש מפה לא נגע בי ולא יגע ואמן שישאר ככה רק וירטואלי מה אכפת לי גם ככה אני יוצאת שונה במצלמה זה לא באמת ככה הגוף שלי... אז לפני שכולכם פה עושים ספיור ממבוגרים תעשו חושבין אני לפחות בחיים שלי לא פגעתי לא שפטתי אם אני עושה נזק זה לעמצי ולא לאף חד אחר וחבל בחיים אל תגידו אני בחיים לא אעשה זאת לי זה לא יקרה....אני לא כזו!

למעלה